![]() |
#121 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cip Soft powinien zrobić sonde, w której pytał by o to, czy gracze chcą aby Tibia była 3D. Chyba każdy zna wynik ale oni raczej nie, sądząc po tym updacie...
|
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() swietnie bedzie!!
![]() ale jedno w tym newsie mi nie pasuje... ![]() "Aż chce się zabrać narzeczoną na romantyczny spacer po plaży..." z tym to przegiales Dwimenor...
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeeeee spoxsik to wygląda.
Lekka poprawa grafiki spowoduje wiecej przyjemnosci z gry i przyokazji Tibia nie traci na swym uroku ;] bo grafika nie będzie zwalona.
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Imię: Shrek Royal Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 17
Skille: 50/40
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() jak zwykle na swieta CIP-y robia update, hehe musze jak najszybciej se pacca kupic tylko ze kasy brak
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapowiada sie ciekawy update
![]() Ciekawe czy zmieni sie wygląd eq ![]()
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: zadupie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sivy the Master
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 21
Skille: 18/22
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() WoW ! Full kozak graficzka
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Siwulec - 19-11-2005 o 19:01. |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Lol mysla ze jak rzuca jakis kicz to naprawia wszystko zniszczone ostatnim updatem
Poprzedni update zabil chec do gry w ta gre wogule cipsoft to zero ale oczywiscie dzieci z porazeniem mozgu nadal graja tak tibia tibia lol -.- |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
![]() Zajefajny Update, lecz sam na swoim qompie to jednak nie pogram sobie
i niewiem czemu, pisze mi ze server confused czy cos, czyli jakby caly czas server sie spatolił i chcialem sie spytac czy od terazniejszego update tibia 7.55 wymaga IP zewnetrznego?
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Jedynie co moge powiedzie to, to że jestem coraz bardziej zdegustowany postawą CIP Softu. Czemu-otóż Tibia już teraz nie oddaje klimatu "starej tibi" Tzn. Każdy nowy update jest coraz gorszy. Pamientam jak kiedyś jescze bez skulli bałem się wyjść z dp, zawsze mogłem trafić na jakiegoś pk, który bez skrupółów mnie zabije. Głupie?? Ale to dawało klimat. Skill Bar. Byłem wyjątkowo na nie. Czemu?? Nie było nic wspanalszego jak nagły adv. A teraz?? Brakuje mi 1% super chura.... A tak radość była WIELKA to nie jest do opisania. Starsi gracze może mnie zrozumieją, młodzi powiedzą, że g**no wiem. Ale w żadnym wypadku nie jestem konserwatystą. CHodzi mi tylko o to żeby zmiany były przemyślane...
|
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: gdzieś w kosmosie...
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() Zgadzam sie z Toba...
Pamietam jeszcze Tibie jakies 1,5 - 2 lata temu.... To byla gra, ten klimat. Bez roznych bajerow dodawanych z kazdym update. |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Tutor
Imię: Hypnotyzer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fallen Phoenix
Świat: Arcania
Poziom: 50
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Co do starej Tibii. Mam tylko zastrzeżenia co do tych skill bars. Może przy XPie to byłoby fajne. Ale szlag by mnie trafił nie wiedząc za jaki czas skill mi skoczy:P.
Ogólnie: Ja tam nie mam nic do "cukierkowych" grafik:P. Fakt faktem, słabsze kompy mogą tego nie przetrzymać (apetyt rośnie w miarę jedzenia;]), no ale cóż. Nowe outfity: ostatnia sonda na tibia.com. Wprowadzenie outfitów, które będą dostępne po wykonaniu jakiegoś questa lub po osiągnięciu pewnego statusu. To by było BARDZO ciekawe :D. A co sądzicie o warunkach pogodowych:>? Ew. zmiana pór roku (opady deszczu, śniegu?). Ogólnie nowe grafiki są baaaardzo fajne :D. Wodą wreszcie wygląda realniej... (czy to źle że "może" jest trochę podobna do którejś z gier na GBA itp.?). Ciekawe czy gdy podmyje mi stopy będę zostawiał za sobą na piasku, trawie odciski moich mokrych butów :D. Mam nadzieję, że oprócz nowych grafik i terenów CIPy dodadzą coś jeszcze :D. Ktoś coś wspominał, że CIPy mogą stwierdzić, że knightom jest za dobrze i że mogą im coś "dowalić". OJ ja bym w to wątpił. Knight ma za dobrze? A wielogodzinne skillowanie? Knight bez dobrych skilli jest nikim. Run też ma mało. I kto tu twierdzi, że gra Knightem jest łatwa? No może jest i łatwa, ale jest za to straaaasznie żmudna... P.S Całe szczęście że właśnie w okolicach Gwiazdki kupuję PACCa :D. |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Przed komputerem
![]() |
![]() No...no...no...no....no zapowiade sie zajefajnie ciekawie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Widze ze tworcy tej gry ida wwstrone grafiki jak z jakiegos anime przynajmniej ja mam takie zdanie. Czekam z niecierpliwoscia
|
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Ciebie starzy spierzyli jak cię robili. Będzie tak samo jak w tamtym update każdy gadał "oh niegram w tibie z***ali wszystko!" a okazało się że tylko speary to największa wada jaka przeszkadzała a tak to prawie nikt niezauważał większych problemów z graniem. Nie lubie takich debili i marud |
|
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() @Shagarot
Zgadzam się z Tobą, i denerwują mnie ludzi którzy mówią "następny noob który se kupił PACC -.- " Ludzie dzięki takim którzy kupują pacc ludziom istnieje właśnie ta gra. Więc bądźćcie im bardziej wdzięczni ![]() Cytuj:
![]() ![]()
Łamanie prawa. Ostatnio edytowany przez pijany rolnik - 19-11-2005 o 20:39. |
|
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
|
![]() ciekawe czy dadza nowe outfity
![]() ![]()
#139 |
Guest
|
![]() w koncu cos nowego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Świat: Harmonia
![]() |
![]() O ja piernicze ! Ale Tibia będzie spoko
![]() Zarombiste ! Ledwo siedze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()