![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Hm.. Na Tibia.com jest napisane "Final Update Teaser and New Supported Fansite". Czyli jest to ostatni pokaz ss'ów przed świątecznym update'm. Czyżby niedługo kolejny TS? ; - )
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Samurais
Świat: Iridia
Poziom: 42
Skille: 73/45
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() i znów wszystko dla druidów i sorców a mogli by dac jakąś spontanike dla Palladynow np. cos w stylu "exevo mort arrows" i leci jakas strzala na wprost zabierała by duzo many ale uderzala by jak exori
![]()
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Nie chcecie wiedziec
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Cytuj:
Edit: Jeszcze mam nadzieję że cipowie nie zawalą znowu i nie będe musiał znowu lvl nadrabiac na ue .... każdy chyab wie że trzeba 34 lvl (mi brakuje juz tylko 2 ) wienc martwi mnie troche zmiana kosztow czarow w manie reszta mi zwisa i powiewa .... no oprocz rożdzek zawsze jakas odmiana... ale nie tak nie moze być że palkowie som udupiani teraz powinni im dac czar aby wytwarazli sam,i sobie 20 spearow ktore wazom 5oz jaden... a jeszcze jedno ktos powiedzial ze knajt jest najtrudniejszą profesją.... nie jest on moze w kazdj chwili isc na hunta wystarczy ze ma zapas uhow itp a druid palek i mag?? oni muszom zbierac runki bolty strzaly itp.... wienc ludzie wiem ze moje gadanie może komus nie pasowac ale moim zdaniem taka jest prawada . Zkonczyłen dziękuję panstwu ![]()
Nienawidze jak cię zabijają..... nienawidzę jak zabijasz... nienawidzę jak umierasz...nienawidzę ze ludzie się zabijają..... ![]() Ostatnio edytowany przez BaRkuS_LuCeRa - 25-11-2005 o 12:33. |
|
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() A co jeśli sorc ma 40lvl+ i chce używać ruszczki???
![]() PS. Wyzsze sorcy też mają móc używać rózczki!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
|
![]() =o Mi się ta woda troszke niepodoba ale ogólnie jest looz
#126 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Świat: Kyra
|
![]() Update sux.
1) Trzeba będzie mieć większy lvl na UE - to już kompletnie suczy. Na 2 UE pewnie coś koło 80 lvla? -.-' 2) Różdżki pewnie będą te green spell wandy i red spell wandy etc. ? To wydaje mi się że red będzie np. bił z ognia, a green z trucizny, niebieski z energii, żółty nie wiem xP Tylko pomyślcie jak trudno jest taką różdżkę zlootować? -.-' Pewnie będą drogie jak cholera x) I dobrze. 3) Będą pewnie kosztować dużo many strzały z nich co utrudnia zabawe ![]() 4) Ludzie co tak narzekacie na soule? Bo nie ma MC? :< Wg mnie tylko nubki stoją pod DP i robią runy, zamiast expić. 5)Demek, na pewno będzie mógł używać, tylko nie będzie to już tak opłacalne. 6)To ma też plus np. będzie można łatwiej sorcem huntować hero, GSy, DLe itp ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
Gildia: Guardians Sky
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 43 axe
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() qrde
znowu sie od tibi uzależnie ![]() ale te różdzki to jest cool pomysł ![]() jush se wyobrażam jak z tą różdżką na mino guardy i cyce pójde ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
|
![]() Byleby nie przesadzili
Już teraz knight ma przesrane walcząc z sorcem o podobnym lvlu ( mowie o rycerzu , ktory nie ma 10 bp uh przy sobie bo wtedy wiadomo ze knight wymiata) z tymi rozdzkami - coz oby nie przegieli z tym umacnianiem magicznych |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
2) Rozdzki zaloze sie ze beda nowe, rozdzki nie koniecznie musza byc trudne do lootowania (moze w sklepie bedzie mozna)? O rozdzkach mowil gremlin, wogle jego 2 posty sie w pelni z nimi zgadzam, trza by zrobic artykul w hunted tak samo jak w gwiazdke ostatnią ;P 3)Ktos tu mowil ze w tibia ME jeden strzal kosztuje 2 many, a gremlin mowil ze takie cos bedzie dosc malo brac - to chyba wiadome, ze nie bedzie bralo tyle co SD? Co do tego update - no coz wszystko wyglada ladnie, grafika moze i jest z GBA i bardzo podobna do zeldy lub pokemonow (btw pokemony to swietny rpg), mi tam to nie przeszkadza. Do reszty update narazie jestem przekonany ze wszystko bedzie dobrze ;-)
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() @Jackson
Człowieq wyluzuj @topic Zobaczymy co z tymi "rószczkami" ;] Jakby było tak jak mówi tibia.pl to by było miodzio! |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
Hm.. Uważam, że to może być bardzo ciekawe. Gra zostanie urozmaicona : )
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() A ja jestem nastawiony jak najbardziej pozytywnie ^.-. Grafa troszke jak z pokemon shaphire ;p. Czekam na tego update i juz sie nie moge doczekac rozdzek. Ja mysle ze wykorzytaja te wandy: Nie ma praktycznego zastosowania. Np. Wand of Might, Wooden Wand... Coz... poprostu jajajajajaj
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() Nareszcie cos dla sorc i drutów moze cos jeszcze do tego dodadzą
te wandy może będą ciekawe ![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() 1)Ojjj Fajnie będzie 60 sorcowie nie dość że będą z runek tłuc to jeszcze będom mi tu różczkami wymachiwać -.-
2)Ale z drógiej strony w końcu (chyba bo nie widziałem) Tibianic będzie wyglądał jak należy !! Jee.. nawet spox To co mnie na duchu trzyma to ta wzmianka : "świąteczna aktualizacja będzie pierwszym krokiem w kierunku poprawy PROFESJI i lepszego zbalansowania gry" może znajdzie się conieco dla knightów jakaś exura gran albo coś ![]()
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
|
![]() Cytuj:
To tak jakbyś uzależnił shield rycka od lvl i kazał mu bloczyć draga na 20 lvl. Poza tym ciekaw jestem jak byś sie czuł gdybyś UE mógł używać od np 100 lvl. Czar będziesz miał, a jakże tyle że go nie bedziesz mógł użyć. To tak jakbyś kupił brykę za ciężką kasę i odebrano by ci prawo jazdy. Wtedy będziesz mógł jedynie pooglądać ją sobie w garażu. Dla mnie to proste złodziejstwo i udupianie niższych lvl postaci. Reszta zmian to jedynie kamuflarz bo są mało istotne. Już od dawna są czasami takie lagi, że ból. A przy nowej grafice serwy sie nie wyrobią. I to tyle. W sumie wykaż sie myśleniem i odróżniaj co jest marchewką, a co kijem.
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łomża
Imię: Rycerz Piekla Rodem
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 37
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Niedawno zrobilem se Knight'a i mam 11lvl a zostawilem Druida na 25lvl!!
Ehh.... My Druid is BACK! ![]() Ja bym chcial żeby była w Tibi Pogoda np. idzieś se pomieście i ci Deszcz pada a potem sa kaluze na chodnikach ![]() Ostatnio edytowany przez Nazgul of Shadow - 26-11-2005 o 23:31. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
|
![]() no bo po co oni zaczynaja od sorkow i druidow a co z paladynami? i znikajacymi spearami ? a chcailbym wiedziec ktorego grodnioa tenupdate
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Coś czuje że razem z następnym update nastąpi koniec bezsensownego expienia przez magów i druidów do ok. 30 lvl i zwiazanych z nud. Jeżeli to co teraz się mówi o update zostanie wprowadzone i za kilka dni nie okaże sie że CIPy nie zafundowały nam gratisowo kilku dodatków utrudniających grę (jak to było ze soulpointsami) pół roku temu ,to być może wykupie pacca i przywróce do życia mojego 24 lvl maga.Pozdro wszystkim
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() Mojim zdaniem to jest bezsenu bo co sorcowie (albo Druidzi)
Będą przez to najsilniejszą postacia w grze (Mam nadzieje że dla knightów będzie rósł mLv tak jak u Palków P.S. : Myślę że spear-y będą nadal się niszczyć ale rzdziej ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
|
![]() Czy wiadome jest ktorego dnia dokladnie zostaną uruchomione nowe serwery??
|
![]() |