![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh czy żaden rare, czy potwór o zmienionej nazwie nie może sobie być tak o dla podtrzymania klimatu?
Jest wszystko fajne Ancient ![]()
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() no a czemu wy tylko tam szukacie?? tam może być teleport równie dobrze gdzieś w anrakhum jak by dobrze poszło;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Rybnik (Carlin)
![]() |
![]() Może rzucajcie w bazyliszka lustrami przez okno jak jakieś jest
![]() Albo może żeby wykonać quest trzeba mieć dsl ![]() ![]() A może w mintwalin jakiś król czy jakiś pedał będzie coś wiedział (Cipfried ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Świat: Isara
![]() |
![]() Hmmm...pamiętam...jak jeszcze nawet tu nie miałem konta....i Tibia.pl miała stary design....na forum był temat ze screenem "Magic Shovel" ....nie wiem czy to był fake...ale niesądze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja uważam że trzeba coś z lusterkim zrobić i co myślicie o tym że w więzieniu może coś być jest na najniższym pietrze wic jest jakaś możliwość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Niegrający
Imię: Jakuza Gwanto
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 9
Skille: 26/22
Poziom mag.: 2
|
![]() Jak dla mnie basilisk quest to nie jest easter egg tylko jakiś super-hiper-mega-trundy quest, który Cipy zrobiły dla podtrzymania RPGowego klimatu w tibii. Możliwe że trzeba użyć lusterka na basylisku, możliwe, że trzeba użyć coś gdzieś na czymś i iść do jakiegoś miejsca itd. A sam basilisk mimo niepozornego wyglądu jest pewnie super hiper silnym potowrem który summonuje Dragi i wali z UE po 500
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Jak już coś to basilisk napewno jest NPC bo porusza się wolniej (jak szybko to Potwór) . Chociaz nie jestem do końca pewny. A co do tego questu to płyty w skarbcu muszą do czegoś być
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Te wypukle kratki napewno maja jakies powiazanie z questem
LESZCZ tak mnie zwa ![]() ![]() ![]() 666SATAN666 |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]() zobaczcie czy jak macie w battle bazyliszka to czy macie miecze - jesli to to znaczy ze to ncp
|
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Trza jakoś pokombinować, może wykorzystać jakiś bug w grze, coś gdzieś użyć... Jak już kiedyś ta pierwsza osoba (ekipa?) dostanie się tam i nawet czy padnie czy nie to quest poleci na łeb na szyję...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Zgierz
![]() |
![]() Mam pytanie...pewnie juz padlo w tym czy innym temacie, ale jestem leniem i prosze jakąś miłą osóbke o odpowiedź...Gdzie jest ten Imperator i jak on wygląda screany by się przydały
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Chlopcy ale nie wiem czy wy widzicie bo ja tez mam zasloniete. Ale kolega ma odkryte (tak twierdzi) od drugiej strony skarbca jest ejszcze inny tunel tez prowadzacy do niego.
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() ja sie założe żę to jest banalnie proste ale wszyscy tak kombinuja mimo że rozwiązanie mają pod nosem -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Rzeszów
|
![]() Co masz na mysli? Ze rozwiazanie mamy pod nosem?
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Imię: Isaorden
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Cytuj:
z tego co pamietam to byl fake zrobiony na senji (chyba , nie jestem pewien) co do basiliska to zainteresowalem sie tym. Poszukam wszystkich dziennikow popytam NPC i przetlumacze wszystko i postaram sie stopniowo wrzucac na forum Edit: Znalazlem cos co moze byc powiazane z bazyliszkiem. Koles od rotwormow w kazo ( tam gdzie nie mozna dostac sie do rotow) 14:33 Lirrah Wayline: hi 14:33 Humgolf: Lirrah Wayline, good day .. or night, whatever. 14:33 Lirrah Wayline: emperor 14:33 Humgolf: The emperor should spend more money on rotworm husbandry. 14:33 Lirrah Wayline: basilisk quest 14:33 Humgolf: What by the worm are you talking about?. --------------------- Inny koles od magii ziemi w kazo (obok sal zabaw) 14:40 Lirrah Wayline: hi 14:40 Kawill: Welcome Lirrah Wayline! May earth protect you! 14:40 Lirrah Wayline: basilisk quest 14:40 Kawill: There's nothing I need, better ask others. --------------------- Jeszcze cos innego koles od Clan Temple: 14:40 Lirrah Wayline: hi 14:49 Isimov: Hiho Lirrah Wayline and greetings my child! 14:40 Lirrah Wayline: basilisk quest 14:49 Lirrah Wayline: emperor 14:49 Isimov: The emperor resides far above us in the upper caves. Sometimes I wonder if it's good that the emperor is that much awayfrom the temples 14:49 Lirrah Wayline: basilisk quest 14:49 Isimov: You are too young for quests, jawoll. ---------------------- Koles od magii ognia (chyba) zeby sie do niego dotac musialem przejsc przez mase fire filedow. 14:55 Lirrah Wayline: hi 14:55 Pydar: Welcome, pilgrim Lirrah Wayline! May the flame guide you! 14:55 Lirrah Wayline: emperor 14:55 Pydar: Our emperor has his halls in the upper caves. 14:55 Lirrah Wayline: basilisk quest 14:55 Pydar: Ask around. There's a lot to do, jawoll. Ostatnio edytowany przez Elendart - 03-03-2005 o 14:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() yo
ostatnio i ja sie zainteresowałem bazyliszkiem...... na allegro znalazłem coś o tym.... i popytałem sie kolegów co o tym sądzom... z początku każdy mówił, że ktoś kituje ludzi..... że nie ma czegoś takiego jak bazyliszek... lecz ja nie oprzestałem na tym.... zapostowałem na forum i dostałem lika tutaj... przeczytałem wszystkie wasze posty.... kiku ss'ów juz nie ma...... i doszedłem do 2 wniosków.... więc.... wniosek pierwszy bazyliszek istnieje ale, ten quest z nim jest juz zamknięty, i musiał powstać jakiś nowy quest z dsl (albo go gdzieś przesunęli) wniosek drógi bazyliszek istnieje ten quest z bazyliszkiem i dsl...istnieje jest zablokowany, lecz musi być jakaś inna droga ta droga prawdopodobniej jest moze nie trudna, ale dluga! ta droga moze prowadzić przez całe mapy tibii moze trzeba chodzić do najróżniejszych npc...i kazdy musi o czym innym z nimi gadać czy coś...więc sie go nie da określić..... a, może klucz do skarbca mozna zdobyć..... lecz....po otworzeniu drzwi klucz znika, a u góry jest teleport teleportujący nas do świątyni kazz, czy jakiejś tam a, klucz, mozna zdobyć.....ale po znalezieiu kluczu, ten quest zmienia miejsce nie wiadomo co cipsoft wymyslił.... a, moze poprostu.....do skarbca jest klucz, który bardzo latwo zdobyć.... ale kazdy se mysli..."to bybyło zaproste" ...czasem najprostsze rozwiązanie jest najprostrze :| sami powiedzcie co o tym myslicie pozdro. i zycze powodzenia ![]() narqs.
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() hmm bardzo to ciekawe coś tu powiedział,ale wytłumacz mi jedno co miales na myśli mowiąc że "czasem najprostsze rzeczy są najprostsze" dla mnie to brzmi jak woda wodziana masło maślane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Jemu zapewne chodzi o to żę "najprostsze rozwiązanie jest najskuteczniejsze"
Fakt jakiś gościu sprzedawał na allegro jakiś list zawierający podobno opis drogi do bazyliszka. Czy to prawda ? Gdyby ten gościu to naprawdę odkrył to na tibianews, tibia.com i innych stronach by o tym huczało. W takim razie co ten gościu sprzedaje ? Możę odkrył jak zagada się coś do jakiegoś npc to da nam jakąś wskazówkę a sam nie wie o co chodzi (sprzedawca na allegro) ?. Trzeba przekopać całą kopalnie kilofem możę znajdzie się jakiś klucz albo wskazówkę. A możę właśnie z Yeti'ego wypada jakaś mapka czy coś takiego ? Nikt tego narazie nie wie |
![]() |
![]() |