![]() |
#121 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Libiąż
Stan: Aktywny gracz
Imię: Windy Mimichal
Profesja: Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 43
Skille: 79/58
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() OMG, jakie wy głupoty wypisujecie
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]() Tam do tego miejsca [poprostu nie można wejść ale to może być quest. Widziałem że jakiś koleś zrobił go ale na ots serv :/. Niegdy nie słyszałem żeby ktoś zabił bazyliszka i na tibia.pl nie ma przecież takiego potwora jak bazyliszek
![]() pozdro dla wszystkich fanów tibii i dla tibia.pl team ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Jarosław
Stan: Niegrający
Imię: Teke Varus
Profesja: Knight
Gildia: Strong Man
Świat: Xantera
Poziom: 53
Skille: 80,80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ej a moglby ktos dac zdjecie tego skarbca w Kazzo??Bo jakos niechce mi sie tam isc.....:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]() omg, powiem wam tyle, to niejest zaden quest, kiedys te itemy normalnie były dostepne z innych qyestów, albo wypadały z potworów, ale CipSoft je wycofał, bo były za silne, i gra znimi stawała sie bez sensu. A teraz leżoł sobie w skarbcu, żeby ludzie mogli podziwiać, dawne arfetakty.
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() witam, slyszal ktos cos o HORNED FOX, albo o minotaurze ukrytm kolo kopaln w kazo? z gory dzieki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, słyszałem... Zastanawiam się, czy np. wzamian za utracony przed wieloma laty dwarven set, imperator nie odwdzieczy nam jakąś nagrodą. Mówicie, że teleport to bójda, że można co ss zbierać itemki... KUPA
1) Teleport może mieć określone kogo może przepuścić(tele na pohu) 2) Przed tele może być płytka, która wie kogo ma przepuścić (domek wspólnoty magów w thais) 3) mogą być drzwi Krytkujecie a jednak do tematu nic nie wprowadzacie, ręce mi opadają... Byliście tam? Wiecie jak to zrobić? tak? to zwracam honor, jak nie- to darujcie sobie głupie commenty. po długiej nieobecności. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: 98/92
Poziom mag.: 8
|
![]() a mnie intryguje w tym wszystkim jedna rzecz
z tego co wiem nie widac calego skarbca skoro jest jego dalsza czesc i tam tez sa jakies itemki to po co one tam sa skoro ich nie widac po co cipy je tam poukladali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: szczecin/calmera
Imię: Knight of Wariorr
Świat: calmera
Poziom: 22
Skille: 60/57
Poziom mag.: 4
|
![]() ktos na poprzednich stronach mowil cos o lusteku ktore otrzymuje sie od burdika czy jak mu tam za jakis inny przedmiot. ja takowe lusterko posiadam. lecz narazie nie mam zamiaru wybierac se do imperatora. jak bym cos odkryl to edytne/napisze posta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: xKunowcex
Stan: Zbanowany
Imię: Crims Al'kirs
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deargen Kingdom
Świat: Elysia
Poziom: 53
![]() |
![]() hmm... zacznijcie od tego że na tabliczkah kolo skarbca pisze Music is key(muzyka jest kluczem) ja mysle ze trzeba poszukac w historiah tibi albo wziaść all instrumenty i zagrac wtedy powstanie muzyka a tak wogule kolo bazyliszka niedaleko sciany jest skrzynka mi sie wydaje ze tam jest lustro krure trzeba skierowac na bazyliska wtedy on cos muwi i dostajesz jakis instrumen a bazyliszek znika
nie wiem albo all instrumenty i zagrac albo cos z bazyliszkiem i na tibia.de hyba byl ss jak ziomal wykonal tego qlesta ale niehcial powiedziec jak . Checie krytykowac bardzo prosze =) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Początkujący
Imię: Zentheri de'Arc
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
![]() |
![]() moim zdaniem baziliszek nie ma z tym nic wspolnego bardziej to jozte instrumenty, a tak pozatym pamietacie deserta??tam trzeba sie odpowiedni ustavic i item miec to tak moze byc i tu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
Lokacja: Zakopane
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() A zwrocil ktos uwage na to, tyle skarbow a posrod nich ksiazka
nie byle jaka ale ksiazka! Moze to jest rozwiazanie???? Wypada ona z orka jakiegos chyba, a w kazo jest pelno ksiazek o orkach np.w bibliotece gildi druidow. Ostatnio edytowany przez knajcik100% - 15-03-2006 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
|
![]() A poza tym natknalem sie w kazo na ksiazke w ktorej bylo napisane scisle tajne, i opisane wlasciwosci piwa dwarfow.
Sory ze 2 razy to samo ale pisze w szkole na jakis glupich macintoshach Ostatnio edytowany przez knajcik100% - 15-03-2006 o 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Stan: Niegrający
Imię: Co ci do tego?
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Może pomyślicie że oszalałem, ale moim zdaniem trzeba by było Imperatorowi dać Dwarven Helmet, który wypada z The Horned Fox, bo pomyślcie czemu The Horned Fox jest przy kazo nie tylko, że broni wieży to może wypaść coś więcej jakaś książka lub klucz.
Pomyślcie
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Jest jeden bajer, Kruzak mówi, że jeśli damy mu skóre bazyliszka, to on nam da klucz do swojego skarbca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() no nie mowcie ze baziliszka sie da zabic BO ON NCP przecierz jak zabil bys baziliszka to game over (NCP sie nie respia)
![]() ![]() Sorry jak cos pomieszalem edit strona wczesniej nie pamietam juz kto ale moe byc tak ze to sa itemy jak w anihilatorze tzn ze sa ulozone a przed nimi sa skrzynki a wejscie jest proste tylko nik nie wie i tyle
http://immortaly.lua.pl/ http://immortaly.lua.pl/ http://immortaly.lua.pl/ podejmiesz pojedynek IMMORTALY^ NoFear Ostatnio edytowany przez Magik van Kamikadze - 15-03-2006 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
|
![]() moze o to chodzi raz quesat na serwie
|
![]() |
![]() |