![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() [quote=Elder Nagan]
Najpierw sie wyzywacie a teraz przepraszacie troche godnosci chlopaki...(i dziewczyny) hmm, jelsi do m.inn. do mnie sie to odnosi, to nie widze w tym zlego, ze ktos kogos przeprasza czy prostuje jakies slowa. a juz zwiazku z godnoscia doszukac sie tu zadnego nie moge, no chyba ze przeprosiny stanowia dla kogos ujme czy plame na honorze ![]() nieminej powododzenia i fragow zycze, |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() lol thx
chodzi mi oto ze po c***a sie wyzywacie...jakby wam ulzyc mialo to idzicie LI za***ac ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() ludzie nie uczestniczący w wojnie też chcą poexpić więc wywalanie z expowisk jest nie fer z powodu że musimy wbijać levele każdy musi więc nie zasłaniajcie się tym.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]() Moze ktos da wreszcie film z battelqw ?
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() po wojnie sprawa z expiskami bedzie lepsza mniej osob zacznie nawalac ja od 3 h czekam na Cave :O a twierdzicie z Avarian-y to PA(my mamy zasady wierzcie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]() Po wojnie bedzie lepiej napewno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]() no to nie zle wypłaca sie a za jakis miesiac papa polakom ;p nabank cos kombinuja znajc ich to beda siedziec 20 h + przed kompem ( z 2 ownerami minimum ) i beda robic leva szybciej od nas moze oprucz Aureliusa i pozniej znow bedzie wojna li vs forsaken napewno ;]
|
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]() to jest normalne ze cos knuja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() Może zróbcie taką perfidną akcje jak DTFP na Arcani... zabijajcie tych co się wypłacą.
![]() Teraz troche zrozumiałem tą haniebną taktyke... Gościu się wypłaci... nie ma juz kasy na runy eq etc. pada i odechciewa mu sie grać, jest załamany i w ogóle... Wdg. mnie musielibyście ich zniszczyć do końca, bo łątwo serva nieoddadzą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Osobiscie nie spotkalem sie z Pa od zadnej ze stron. Jedynie co mnie cholernie irytuje to Gimmli El'Matador czlonek gildii Forsaken. Wbija sie on na exp i mowi ze on tu expi a ze mam w zwyczaju ignorowac chamow, gejow i noobow (niepotrzebne skreslic) to expie dalej. Z tym ze wiekszosc respa jest wybita. Ow gracz natomist nie mogac pogodzic sie z faktem iz expowisko jest zajete luruje rozne stworzenia na mnie. Mam nadzieje iz jakis z vice liderow przemowi mu do rozsadku. A tak poza tym to gra sie fajnie ale panuje dziwna, nerwowa atmosfera. Wszyscy biegaja w poszukiwaniu expa. Ssija in game.
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
|
![]() wlasnie padlem od czlonka gildi Forsaken poniewaz jego znajoma Krya zostawila loota na ghoulach pod ab i wrocila do depo.ja wszedlem tam nie wiedzac ze to jej loot i przy expieniu zabralem sobie... przyszla ona i zaczela mnie bic po chwili wpadl jej kolega z Forsaken i padlem.
Forsaken jestescie zbyt pewni swojego zwyciestwa licze ze LI wygraja ta wojne bo Polacy przy wladzy to nic dobrego... |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Guest
|
![]() hehehehehe "Nie Twoje , więc nie ruszaj" nie nauczyla Cie tego mamusia? Osobiscie postapilbym z Toba podobnie . Zachowales sie jak typowy thief wiec padles.Jeśli chcesz grac na SWE servie to zapraszam na Azure gdzie polacy dali dupy szwedom i zobaczysz jak sie tam maja sprawy
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
|
![]() kazdy by tak postapil... nikogo nie bylo na ghoulach wiec wzialem. a potem jak juz wyzej wymienilem... Avariany hehe znam was z titani mam bro u was tylko ze on gra na innym charze
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mysta - 15-01-2006 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Profesja: Paladin
|
![]() może ktoś tu zapodać link do filmów z bitwy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Narazie jest w miare spokojnie ale faktycznie moze dojsc do koeljnej wojny.
Ale i tak jest najwarzniejsze ze LI dostali po dupie. Ci kturzy jeszcze nie zaplacili powinni byc hunted forever. Mozna jeszcze zrobic tak jak DPFT na arcani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]() Wszystko jest mozliwe , kto to wie.... kiedys napenow wybuchnie nowa wojna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mysta , ode mnie padles ?? xD
wiem ze kogos za***alem w tych ghulach bo Krya prosila ;d Pozdro ;D
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() Moze i pl dali na azurze troche dupy ale to juz sie nie powtórzy sie nie martw!!
![]() |
![]() |
![]() |