|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Yours Deamlor Thorion |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
|
![]() esh...Wiecej osob z Pain mnie drażni chodziasz to moja gildia oczywiscie PA jest bylo i bedzie czy to isara czy furora czy polacy czy swe czy gildia panujaca czy nie poprostu hlvl nie ponoszą konsekfencji PA (są wyjątki)
99% tibijczykow by byla PA gdyby miała lvl Ostatnio edytowany przez Casteama - 16-02-2006 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: ~
Stan: Aktywny gracz
Imię: nvm retired
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~
Świat: Xerena
Poziom: 38
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Widzialem filmik jak pada tetro Aurelius I jestem w 100% przekonany ze to nie on siedzial przy kompie, bo jezeli koles robi tyle lvl'i w takim czasie to napewno by wiedzial co robic w takiej sytuacji jakiej padl. Ale naszczescie pokazal mu jak sie zabija noobow (Rook) haha xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#126 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lindlay - 16-02-2006 o 23:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() 4 dni bez snu ? Ludzie ja bym takiego juz na jakis odwyk wysłał, nie wiem jak wy możecie mu jeszcze gratulować ? Czyba tego że nie zrezygnował jeszcze ze szkoły. Ja w przeciwienstwie do was, wspołuczuje mu tej choroby ( tak to juz jest choroba, a nie nałóg ). I moze pan Tetro powie nam ze jest otoczony gronem kumpli, z ktorymi czesto sie spotyka. Ze uprawia jakies sporty ? Jezeli tak to przepraszam ale ja nie uwierze. Zrobie mały offtopic : Kiedys odnotowano pare smierci w skutek odwodnienia organizmu, a chodzilo tutaj o skosnokich i o gre StarCraft. Rekord to 28 h , pewnie wytrzymal by dluzej ale wiecie...
Jeszcze raz to powiem , choc pewnie Tetro tu nie zaglada. LECZ SIE CHLOPIE, BO NIEDLUGO BEDZIE JUZ ZA PUZNO. Mam nadzieje ze to wyjatek w naszym kraju.
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jak na siedemnastolatka, to koleś z ortografią kruchutko^^
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak on nie sharujr to ja mam ***a na nodze.....
wszyscy wiedza ze gra z kumplami i glupa pali ze nie i ze zazdroszcza!omg a i jak on ma 17 lat to ja 80 moge sie zalozyc ze to jego srednia(wszsytkich palyerow tetro) a akruat trafilo na 11 latka moze zacytuje "poszlem"
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Dij'Ihsus - 17-02-2006 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Imię: Filip Meredzia
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 102
|
![]() raczej dzielisz konto ty kulaczku i ostry. jestem od ciebie z wioski to troche wiem.
btw zacznij chodzic do szkoly bo znuw nie zdasz chyba juz 3 raz co? Ostatnio edytowany przez Dj filip - 17-02-2006 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Zbanowany
Imię: Duzy Pall
Profesja: Paladin
Gildia: www.tibia.com
Świat: Elysia
Poziom: 56
Skille: 80/60 +
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @edit Filip Cioto zamknij się i Spadaj na elysie. Dobrze wiesz że Pauler był spoko. A w wiosce to ty mieszkasz(są na to dowody) ale niestety nikt niezna twojej planety UFO! Ostatnio edytowany przez Anone - 17-02-2006 o 16:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
que? amigo?
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
Doors napisal genialną ironie "z ktora parą oczy przyjdzie nam sie zmierzyc" Tellur ty tępaku chodzilo mu z ktorym ownerem przyjdzie nam sie zmierzyc ghahhahahahahahahahahaha
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @topic: Wywiad nawet fajny ;p Co do sharingu owego Tetra Aureliusa uważam, że sharuje ... dla mnie nie jest realne żeby w takim czasie nabić 100 lvl.
@offtopic: Tetro, wcale nie jestes taki mocny ![]() Hail Xeretza ! =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() tetro jak dla mnie to sharuje az sie kurzy, on wspomina ze w tygodniu robi 1 lvl dziennie - pilczcie sobie 40 x 1lvl ?? liczac ze w weekendy robi 4 lvl na dzien to i tak sie nie zgadza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |