|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#122 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
A ja grałem już wszytkimi profesjami... Lecz na stałe gram sorcem (długo byłem niezdecydowany ;P ) ale już wiem na 100% i wiem że niepożałuje wyboru.
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
|
Wybrałem rycerza i uważam że to dobry wybór. Kasy że h**, może brać na klate wszystko, po 40 levelu nie ginie, lagi nie są mu strasznea i łatwo zdobyć qmpli. Np. dziś pewien 80+ lvl poprosił mnie o blokowanie black knightów i paru dli
![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself.
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
|
Ja na początku grałem knightem bo mi tak doradzili
Nudziło mi się ćwiczenie, a całą kasęprzeznaczałem na czary które mogłem kupić. Teraz postanowiłem grać drugi raz Sorcerem, a jak mi to wyjdzie nie wiem... |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
gram druidem i na poczatku uwazalem ze nie jest to dobra postac jednak po krotkim czasie doszedlem do wniosku ze jest to najbardziej oplacalna postac w tej grze
DRUID IS THE BEST ![]() |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
|
Od początku obstawialem sorca i zostanie przy tym zdaniu az mi konto hakną.
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Sulechów
|
Ja gram Druidem
Najpierw bylem Knightem ale zdecydowalem wrocic sie na rooka i zmienic profesje Fajne jednak bylo to ze po powrocie na maina mialem swoje rzeczy w depo Nie zaluje tego ze wrocilem na rooka i zmienilem postac na Druid Bardzo fajnie mi sie nia gra Noo i oczywiscie walcze mieczami ![]() |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
|
Najpierw hciałem byc druidem ale muj kumpel mi powiedział zebym był rycerzem bo najwiencej kasy zarabia
ale tera mam paladyna i jestem z niego bardzo zadowolony , rycerza oczywiscie tez mam ![]() |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Stalowa Wola
|
Oczywiście, że palek najlepiej sie mi nim gra
. |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
|
Gralem Knightem i Sorckiem ale jak zagralem Palkiem to sie milo zaskoczylem
![]() jest po prostu zaj#@*sty
|
|
|
#131 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: w dziurze
|
ja naiperw wybrałem knighta i mi sie nie podobało , teraz mam sorca , ale gdy zobaczylem co moze pall zoriblem se palladyna
... niestety jest jeszcze na rooku ![]() |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
Mi sie podoba Driuid latwo nim zarabiac , mialem palladyna rownierz dobry ale czeba przeznac ze rycerza najlepiej siadaja skille
![]() |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Guest
|
myślę że knight jest najlepszy na początku gralem knightem mysle ze cienki no to gram sorkiem potem palkiem i znowu knightem jednak to jest najlilniejsza postac w grze ![]() |
|
|
|
#134 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
|
Ja wybrałem Paladyna.
Ale nie jestem zadowolony z tego wyboru. Mam 8 lvl i niewiem od czego zaczoć, Kasy też troche mam. Ale na co ją wydać? I mam jeszce jeden problem : Gdzie można expić w Thais? Thx z góry. |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Nietypowy Kruszek
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 23
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
|
Ja wybralem druida teraz jest super bo mam kolege maga ale on jeszcze nie moze robic sd
ale kiedy bedzie mogl bedziemy mogli isc na jakies duze potwory bo gram na calmerze |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
Kasowanie starych postów
Ostatnio edytowany przez Doro - 26-02-2021 o 12:17. Powód: Kasowanie starych postów |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Bełchatów / Carlin
|
Podstawowka sry ;<
Ostatnio edytowany przez Fifi Master - 23-06-2008 o 02:53. |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
Ja wybralem Knight'a i jestem zadowolony, im wyszy lvl i skile tym bardziej
![]() Wkurza mnie jednak mala ilosc czarow...
|
|
|
#139 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
Ja tam wybrałem Paladyna
. Na początku było bardzo trudno, kasy na strzały nie ma, ze spear trudno trafić. Ale jak level mi wzrusł to nie dość, że kasy mam full, potwory mam na pare strzał i cieszy mnie jak Knight męczy się z cyclopem a ja go na 4 strzały mam. Uważam, że wybierając Paladyna (a miałem już wszystkie postacie i wiem co mówie) zrobiłem coś, no, SUPER.Pozdro dla all Paladynów, i dla innych też. :tongue: ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
|
Ja tez chodze paladynem i się z tego ciesze. Szkoda tylko że Palek ma małą ilość czarów ofensywnych....
|