![]() |
#121 |
Użytkownik forum
|
![]() Pivope= Cwanish?
![]() @down : ototototo!! ![]() Ostatnio edytowany przez Drakkeinen - 27-02-2006 o 19:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() no to skoro goszcza tu takie autorytety, to moze podyskutujemy o przyszlosci.
jakos bowiem trudno mi sie pogodzic z mysla, ze wzycki pociagna dlugo w tym skladzie. inaczej thoria stanie sie .. nudna?~! toz w tej chwili niemal wszyscy gracze, ktorzy cos znacza na tym swiecie a przy tym dysponuja wykokimi lvl i srodkami finansowymi sa razem z wzyckami. wreszcze czy wzycki chca dzielic wladze miedzy tylu graczy? toz byl nawet na tibia.com topik w ktorym ktores z nich narzekalo na bodaj lyle ze odeszla(odszedl) a przeciez mieli takie ambitne plany podobju swiata. i nawet jesli to byla sciema, to nie oszukujmy sie ze oni sa tu po to by rzadzic. huntowanie czlonkow lao w koncu znudzi samych wzyckow. trudno bowiem liczyc ze ktos kto jest retired pojawi sie gdzies indziej niz w pz, oczywiscie poza pojedynczymi akcjami w stylu mass logow lao - a to tez nie poprawi nastroju wzyckow. w koncu zechca albo spokoju albo jakiegos otwartego konfliktu. naturalnie oczywistym jest ze beda sobie urozmaicac dzien random pk. dla mnie kwestia jest tylko ile im trzeba czasu by sie poroznic i jak to bedzie wygladalo. czy wzycki wyeksportuja czesc czlonkow za jednym zamachem, czy doszukujac sie jakichs pretekstow po kolei skopia co niektorym zady. domyslam sie jakie jest zdanie na ten temat wiekszosci forumowicz, choc by z racji ich stosunku do panujacych nam milosciwie wzyckow, dlatego nieukrywam za najbardziej mi zalezy na wypowiedzi karateki a szczegolnie cwanego i drażena (bez uraz za przekrecone nicki, po prostu jestem fanem ustawy o obronie jezyka macierzystego i pozwolilem sobie spolszczyc wasze nazwy. a poza tym skad mam wiedziej jak sie je prawidlowo wymawia ![]() mam nadzieje ze nie zawiedzicie i przedstawcie swoje prognozy.
pozdrawiam, doors LIGA antyPA Ostatnio edytowany przez doors - 27-02-2006 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Troche zboczylismy ostatnio z tematu, wiec macie
![]() Wladimix Wzyciek: Feb 27 2006, 22:41:40 CET Killed at Level 79 by Phasor Qla'sic and by Rattas Patrzac na levele Phasora i Rattasa nietrudno sie domyslic ze cos tu nie gra, Wladimix zostal najprawdopodobniej spingowany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Anyway powiem moze jednak z histori ktora zdazyla sie ostatnio.Lenku Ad'miral byl z Leathalem i Ottomanem na Demon Helmet Quescie.Gdy Ottoman padl Lenku odzyskal caly jego stuff i jak Lao mu sie odwdzieczylo? Feb 28 2006, 03:12:06 CET Killed at Level 104 by Kayantris Domi and by Bozkurt'Bex Nie wspomnie jush o PA i random pk w nocy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() Cytuj:
a sharujesz napewno. zrobienie 69 lvlu jak sie gra 24 na h w pierwsze dni istnienia swiata ( nie wiem ile grales pozniej bo juz tam nie gralem)nie jest wielkim wyczynem. a o dojsciu do wzyciekow przekonalo cie to ze ktos zechcial wlaczyc twoja nubowa postacia (co tam cwaniak wkoncu ktos sie znalazl kto by chcial powalczyc?? bo kilka osob odrzucilo twoje propozycje) OLECKO RUXXXXXXXX Edit : pamietasz swojego bota ![]() Ostatnio edytowany przez Danny Cotton - 28-02-2006 o 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
zdaje sie ze juz dawno to zrobilismy. dlatego ja juz nie traktuje tego tamatu jako odnoszacego sie wylacznie do wojny, ale chocby z racji stusunkowo malej aktywnosci thorian na tym forum uwazam go za miejsce do generalnego dyskusji o naszym swiecie. szkoda tylko, ze alo komu sie chce ruszyc glowa, pomyslec a potem podzilic sie swoimi spostrzezeniami. co do pingowania. kolejna rzecz wespol z szarowaniem i mc, ktora swiadczy o fantastycznym poziomie znacznej(nie myslic ze "znakomitej") wiekszosci bywalcow thori jak i calej tibi w ogole.
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2005
|
![]() Cytuj:
Ottoman'Pasha jak padl od scorpiona na 106 lvlu, dziwne? A co do tych pingow, to watpie zeby L&O mialo cos wspolnego :') Lenku byl wtedy ze mna, i ja wtedy blokowalem 1 demona a lenku zszedl i wzial loota, moglbym to sam zrobic ale mniejsza w to. Mam jakis szacunek do Lenka, i szkoda ze go zabili, no ale zycie. A co do random pk w nocy, to za czasow Hooligans Army 2, tez to robilismy. MKS Karlino! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
|
![]() Okej Wladimix Wzyciek: Feb 28 2006, 20:08:59 CET Killed at Level 79 by Leathal Bex
Cóś mi sie zdaje ze wojna gorzeje na nowo... Nom z tymi tematami to dalismy se spokoj chyba, bo co pisac jak nic sie nie dzialo? Czekamy na next fragi L&O... Polakow z Wzyckow prosimy o przemyslenie sytuacji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xadery: Feb 28 2006, 23:47:54 CET Killed at Level 97 by Leathal Bex and by Masterkila
Cos sie ruszylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() Cytuj:
![]() "a o dojsciu do wzyciekow przekonalo cie to ze ktos zechcial wlaczyc twoja nubowa postacia" a co do tego to jakos ja ciagle gram na wojnach itd ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Guest
|
![]() a dla mnie 90 % h-leveli na thorii to banda frajerów. Nie można się nic zapytać
bo albo nie odpisze albo strzeli coś w stylu wal się na ryj. Jedyna osoba z którą można było pogadać to drasen. Oni wszyscy chyba podświadomie zaczynają myśleć że tibia to rl i kto ma wyższy level ten jest starszy i młodszych ma w dupie. pozdro |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() Cytuj:
wlasnie o to chodzi ze nie walczyles przeciwko gorthardowi a walneles w niego kole jak tylko wbiegl na battle twoje Cytuj:
a tak pozatym to lamuch to cie zrobil Ostatnio edytowany przez Danny Cotton - 01-03-2006 o 18:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Poziom: 130
|
![]() Przynajmniej respy sa wolne ^.-
W naszej gildi konczy sie cierpliwosc do random pk. Nie wiem jak dlugo bedziemy przymykac oczy na to ze nasi czlonkowie padaja za wymyslone/smieszne reasony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Cytuj:
No ja z drasenem nie gadalem ale gadalem za to z lyla wzyciek... spoko ziom, pogadalismy a potem jak pk zaczal mnie lac lyla od razu przybiegl i za***al pekera(pewnie nie mial nic innego do roboty ale i tak jest fajny ;P) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ale oporcz tego jest cos jeszcze co wynika z tego zdania. czy jestes aby przekonany i z czystym sumieniem mozesz powiedziec, ze twoja wolfram gildia nie luruje, nie stosuje pa i nie pekuje z blahych powodow? zanim odpowiesz zastanow sie dobrze.
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: BIaŁystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Panda of Swat Squad
Profesja: Knight
Gildia: Smurffekta
Poziom: 64
Skille: 82/81
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Święta Prawda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a ty cfany co myslales. ze thoria to jakies wyjatkowe miejsce na Ziemii do ktrego zleciala sie sama smietanka gatunku ludzkiego? thoria w pewnym stopniu to rl swiat w pigulce, i tak samo jak jak na ulicach tak i tu wiekszosc to margines, ktory badz to z kompleksow badz skrzywionej psychiki zaspakaja swoje chore zachcianki, a myslenie tylko zabiera im czas ktory mozna bylo by wykorzystac na expienie. zreszta twoj nick "cfany" tez nie karze mi za wiele sie po tobie spodziewac. nie znam ci i nie chce oceniac, ale byc moze jesli odejdzisz z thorii to ten procent o ktorym pisales zmniejszy sie choc troche ![]() ![]() swoja droga moglbys ciekawszego posta napisac. np pochwalic sie skilem w lowieniu i opowiedziec o kolejnych awansach...
pozdrawiam, doors LIGA antyPA Ostatnio edytowany przez doors - 01-03-2006 o 16:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
sprawiasz wrazenie rozbawionego tym co xarturo napisal o nastrochach panujacej w waszej gildii i kilku nieslusznych dedach ktore was spotkaly. zaloze sie, ze ty nie padles bo poki co humorem tryskasz drobrym ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
|
![]() Smurfy + L&O? Bylo by ciekawie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Megakila
Mar 02 2006, 00:07:55 CET Killed at Level 68 by Sikews. A i jeszcze z nowosci : Wzyckom zaczela pomagac gildia "Massive Neutral" ( Naaby ![]() |
![]() |
![]() |