![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Macho Yoo
Profesja: Druid
Gildia: Immortal Dragons
Poziom: 36
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No a wiec jednak Mati zostaje
![]() Wiedzialem ze tak bedzie XD Pozatym Rekin gz 6mlvl ![]() A tak pozatym to wczoraj mialem advensa na 81 axe oto dowod ----------------------> 16:03 You advanced in axe fighting. Jeah nie ma to jak skillowanko najpiekniejsze co zostalo wymyslone w tibi XD A tak pozatym to nie wiem co by tu powiedziec ![]() Pozdro all PS: Nie wiem co napisac w PS PS2: Nie wiem po co pisalem PS PS3: nie wiem poco odpisywalem na PS PS4: Nie wiem czemu napisalem PS2 oraz PS3 PS5: Mam smutna wiadomosc PS6: Koncze pisac comenta PS7: Wlasnie skonczylem i jest looz XD
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ rekin
gratki wielkie 6 mlvl, wczoraj z michalem esmy liczyli ile czasu potrzeba na jaki mlvl u knighta, oczywiscie to sa tylko przypuszczenia wiec sie nei smiac wiec potrzebujesz cos kolo 4 k h spalania many a bedziesz wymiatał z sd, Zycze tylko powodzonka. ![]() @ rycerski Na twym avatarze widzie ze kupiles demonke. grtz tez ![]() @ dolor dobra beka z tymi twoimi ps, ps1 p2 itd. ![]() i grtz 81 axe ![]() @ ktos tam nie iwem pisz offerte gs do mnie na priv.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 14-02-2006 o 07:54. |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
|
![]() Co jest do jasnej cholery
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Narkoman
ty ![]() Ja też dziś rano na 9:00, wstaje se troszke poskillić (hehe, "de pała of skills") a tu lipa :/. Miejmy nadzieje, że nie będzie cofki..... wczoraj nabilem 42% sworda i demonke.. Jak bedzie cofka to sie chyba zabije... Swoja droga, tuż po upie, krystalan z Dl hunta wyniósł 2x dsm (co sie tak cieszył w dp) a tu cofka <buehehe> chłopak miał pecha :/
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol kurde to nie fair. kiedy ja michal tak mniej wiecej te bohy zamienilem przed czy po servie?
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() jakby byla "cofka" to bym ****a nadal mial 5 magic lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ma cofki bo wlasnie zapisuja sever a tak pozatym to wbilem wlasnie 24 lvl
![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Najs Rekin!
Kiedys cie maybye dogonie... xD Ale narazie skillowanko, aha i do wszystkich piszacych w tym temacie z silvery: WKLEJAJCIE SSY DO TEMATU TYLKO SILVERA!!! |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() eee porada nie
tam tego nie odswiezajmy-ja zrobie nowy temat ale musze wiedziec, ze wszyscy bedziecie dawac screeny ok? |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() dawno nie pisałem na moim kochanym temanie o ukochanym świecie jakim jest Silvera!! Mati zostań oj to jest tylko gra!!!! jak cos stracisz bo ktos cie za***al to trudno taka jest ta gra!!! porownam tu na przyklad Seromontisa największy lvl wsrod polaków 245 czy jakos tak na niepamietam jakim cos kolo 240 czy jakos tak deda mial na Warlocku !!! i co zucil tibie? a on pewno stracil troche eq ale przytym lvl stracil pare milionów expa!!!!!!!!! a ty sie martwisz jakimis badziewiami!!!
|
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Filipex Mati obwieścił nam wszystkim, że zostaje, nie ma się co przejmować ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe nom obwiescil nam..
a co do zdjec to a powklejam jesli sie tylko naucze ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() @narkoman
looz napisz do mnie na gg to cie naucze ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Imię: Straznik Gaju ^^
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba istnieje takie cos jak AoL -.-' czy pare mln expa hmm watpie ;p Mogli by zrobic cofke do mojego deda ![]() ![]() Ale co tam c*** z tym. '-.-TIBIA-.-'
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() znowu nie na czasie jestem ehhh
![]() narkoman wiem ze juz niegrasz Yogi Leaderem ale on jest paladynem uzyczysz go na deserta proszeeee ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Filpex - 14-02-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ rekin
neo dal mi linka i juz wiem jak chyba @ filipex jasne napisz do navusa i jak tylko bede miec czas to mozemy isc. ale wez kusze
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Pierwszy raz o dziwo spotkałem się z Power abusem na własnej skurze . Ja tu se spokojnie trenie na slimach w black knight house a tu wychodzi pewien człowiek i pojawia sie mu skull ;/ no to dluga do miasta podrodze oczywiscie mnostwo wiadomosci że hunted 4 ever , pay itp oczywiscie jak sie pytalem o powod to milczal. Trening sie opłacil w drodze do miasta dostałem tylko 2 cepy:
17:52 You lose 17 hitpoints due to an attack by Fred Weasley. 17:52 You lose 11 hitpoints due to an attack by Fred Weasley. Pewnie mial Brighta ![]() 18:36 Fred Weasley: you free Aikau jest boski ![]() ![]() ![]() ![]()