![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Stan: Niegrający
Imię: Vercetti The'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of the Rising Sun
Świat: Secura
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
|
![]() Co do tego sporu (o ile jakis jest) to nie wiem czy ktos to bierze na powaznie, bo ja sam nie. Do Veritaserum nic nie mam bo nic mi nie zrobili. Nie zamierzam się znizac do poziomu pewnych osob i pisac "Beznadziejne zdjecia" Po co wywolywac jakies sprzeczki ? Jak sie nie podobaja i masz zamiar dawac durnowate komenty (spam) to nie wchodz do tego tematu. Ja tutaj wchodzilem i ogladalem bo screeny mi sie podobaly. Teraz za duzo chata tutaj. Takze moja porada jest taka zebyscie dawali screeny i grali, a nie robili rzeczy z ktorych nie ma pozytku.
@topic zeby nie bylo - spoko sski Pozdro Vercetti @down gratz lvla tak trzymac @Hedorlix stfu, nie chce znowu zadnych klotni -.-
![]() Ostatnio edytowany przez [DoDo] - 20-05-2006 o 12:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Cytuj:
Jedyną osobą która potrafiła się zachować jest Wiesiek. @up : Święta racja... Pare ssów. Lvl. ![]() Pare best hitów ![]() ![]() ![]()
boom! Ostatnio edytowany przez J0hny - 20-05-2006 o 10:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Kawal Drogi Naprawde
![]() |
![]() Coś jeszcze masz do powiedzenia, to przeczytaj sobie temat Brootherhood. I ja nie jestem z nikim sklócony.
@Tobic Zdjecia jak zawsze na bardzo niskim poziomie i beznadziejne ![]() Pozdro Dzieciaczki..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Zychlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xybery
Poziom: 101
Skille: 92/91
|
![]() Coraz mniej dajecie ssow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
|
![]() @Johny
spoko ssy xD gz adv. @Dodo abhabh Fajne wypracowanie xD -5 @Hedorlix~ OmG przestan wszystkich wyzywac i obrazac. -.-" 'Pozdro Dzieciaczki.." <- kto tu sie zachowuje jak dzieciaczek oO I zdjęcia są Sponio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Meles Kalinowa
Profesja: Knight
Gildia: Bagatela
Poziom: 5x
Skille: go/up
Poziom mag.: nc
![]() |
![]() Nice zdjecia.. oby tak dalej.. nie chodzi oczywiscie o te beznadziejne spory tylko
o jak najwyzsze lvle itp itd.. Jak sie rozkrece to tez cos wrzucee.. narazie nic nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Imię: Elberos Kalinowa
Gildia: Sanatio
Poziom: 41
![]() |
![]() Jak pewnie wielu z Was zauważyło kłótnie między członkami Verityserum a członkami Botrs , ale jednak uważam że ta sprawa powinna zostać pomiędzy tymi którzy zaczeli spory czyli mną , Sneldirem i Arthurem i tak wasze komentarze nic nie pomogą mogą jedynie zaszkodzic.Co do sporu ,ja próbowałem się pogodzić ale Arthur zachowuje sie jak małe sfochowane się dziecko no ale trudno.
@Hedrolix Takie komentaże zostaw dla siebie , Arthur i tak nie wchodzi na nasze zdjęcia więc takie lizanie tyłka Ci nic nie pomoże...Próbujesz się wgłębiać w sprawe o której nie masz pojęcia i komentarze w których piszesz że jesteśmy gildią noobów itd. działają tylko na twoją niekorzyść , skoro Ty jesteś tak zaawansowanym graczem pewnie gonisz Burta z levelem? Aaa bym zapomniał czy ja miałem kiedyś nawias Anty-Kakol?Jeśli tak uważasz radze kupić okulary albo przyblizać napisy w swojej przeglądarce... Sorry za off-topic ale musiałem wyjaśnić kilka rzeczy Gratuluje 48 level-a Johny ![]() @Edit Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor. Powód: Możecie się kłucić, ale nie na forum i nie w takiej formie. Lojalnie ostrzegam obie gildie. Dziękuje Dwim za usunięcie posta Hedrolixa.Hedrolix następne takie posty też będe raportował i nic nie będzie z podlizywania sie Arthurowi ![]() Ostatnio edytowany przez Elbero - 20-05-2006 o 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Milowka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wieslaw Kakol
Poziom: 127
Skille: 22/27
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() hiho
gratz screenow i awansow Panowie ![]() ![]() Wg mnie gildia Veritaserum powinna trwac i pieknie sie rozwijac ![]() Mam nadzieje ze forum wasze jak i nasze bedzie sluzylo do komentowania zdjec a nie do dziecinady. Zycze Wam duzo awansow i duzo pieknych screenow. Wieslaw p.s zawsze wchodze i ogladam wasze screeny z ciekawoscia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Milówka
Imię: Vasylij Zajcev
Poziom: 79
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Gratuluje,
Wasze ssy sa dowodem ze gildia sie rozwija. Mam szczera nadzieje ze tak pozostanie. Co do tej "wojny" miedzy BOTRS a Veritaserum... Nie ma czegos takiego... Poprostu kilka osob z BOTRS nie lubi kilku osob z Verity i tyle.. Reszta nie powinna sie w to mieszac. @Elber Wymieniajac Snela, Arthur i siebie chyba zapomnieles dodac to jakie "haselka" na mnie mowiliscie... Uwierz mi...Ja nie zapomne... Pozdrawiam. Edit, As you wish Ostatnio edytowany przez VasylijZajcev - 21-05-2006 o 02:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Poziom: 314
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Gratki Dzony!
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Murderer - 20-05-2006 o 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Imię: Meles Kalinowa
Profesja: Knight
Poziom: 5x
Skille: go/up
Poziom mag.: nc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Darłowo
Imię: Mala Merry
Gildia: dont have..
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Gratz Lvla xD
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() fajne ss'y
![]()
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Imię: Arthur Master
Poziom: 139
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Gildia Samoobrona została założona w konkretnym celu. Zapis bluzgów na GC w moim kierunku oraz do naszej gildi, które się tam pojawiały nie nadają się do publikacji... Zresztą jest też kilka innych "rarów" ![]() Nie wiem w jaki sposób chciałeś się pogodzić chyba telepatycznie. To ty na mnie bluzgasz Ja na Ciebie nie powiedzałem złego słowa. Oprócz tego że jesteś złodziejem, ale o tym już każdy polak grający na Securze wie. I zasłaniasz sie tym ze w Tibia rules kradzież nie jest zakazana. Gratuluje zasad... "daleko" zajdziesz. W sprawie tego forum... Zawsze tu wchodziłem i będę wchodził bo lubię oglądać ciekawe ssy. Ostatnio jest ich tutaj mniej, ale mam nadzieje ze się to zmieni. Chyba lider powinien zadbac o to by komentarze wysmiewające błędy innych nie pojawiały sie tutaj. Ale to już nie mój problem. @Topic Gratz ssow, większośc jes dobra ![]() (Ostatnio modne się stało danie krótkiego tekstu na temat ssów np.Beznadziejne itp, a potem bluzganie na innych) W momencie pisania tego tekstu dostałem takie info. 12:19 Sar Vax: Arthur. Chcialbym Cie przeprosic. Glupie to bylo i wogole. 12:20 Sar Vax: Jak u CIebie w gildi jest ktos kto mnie zna powiedz , ze fajnei mi sie z nim gralo ![]() Bardzo dziękuję za uwagę. Secura ma się dobrze ![]()
Annihilator Service Quest by Arthur Master -----> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=72653 Annihilator Service Quest by Arthur Master -----> http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1191594 Screeny Brotherhood Of The Rising Sun --> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=47118 Arthur Master You are a master sorcerer. You are THE BEST Imperator of the Brotherhood of the Rising Sun (Red Dragon) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Imię: Mufi Kalinowa
Poziom: 105
|
![]() Ludzią trzeba wybaczać niezależnie kim są i co zrobili, biorąc przykład z Papieża który wybaczyl czlowiekowi który go postrzelił, człowiekowi przez którego mógł stracić życie. Nie sztuka jest unieść się honorem i obraźić na caly świat, sztuka jest przebaczyć. Osobiście nic nie mam go BoTRS i chciałbym żyć w zgodzie z Wami.
Najnowszy level. ![]()
"Padam aby powstać, wstaje aby walczyć, walczy by wygrywać" "Jak powiedział Liroy sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydzielem żyć i nie zejść na psy" "Co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie" "Pytasz kto ja jestem? Mów mi Polak Większy. Jaki znak mój? Dwie zacisniete pięści. Siła i Bóg, prawda i ból zawarte w treści." ![]() Ostatnio edytowany przez Mufi Kalinowa - 21-05-2006 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() up@
Madre slowa... Mam nadzieje ze to zrozumieja...
![]() |
#137 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() No widze że coraz ładniej wam idzie
![]() Za nie długo do was dołącze to też będe dawał sski ![]() 2x@up GRATZ mufi lvl'ka Go Go Go 80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Imię: Elberos Kalinowa
Gildia: Sanatio
Poziom: 41
![]() |
![]() Dzis robiliśmy Green Djinn Questa
![]() ![]() ![]() ![]() @Arthur Jeśli dałeś mi ignora to sie nie dziw że wiadomości nie dochodza. Ja do nikogo z Botrs nic nie mam...miałem tylko do Ciebie że mieszałeś sie w nie swoje sprawy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Poziom: 314
![]() |
![]() @Mufi
te ministrant.. @Artur To po co sie wtracasz w nie swoje sprawy? @Elber dobrze ze juz nie padasz po 2 razy ![]() @topic gz lvli
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Imię: Mufi Kalinowa
Poziom: 105
|
![]() No to dowod ze pomiedzy czlonkami Verity a BotRS nie ma zadnej wojny ani nic z tym zwiazanego.
Demon Hunt Jeden ss z akcji bo nie bylo czasu na robienie wiecej ![]() ![]() Loot, szkoda ze e plate nie nasz ![]() ![]()
"Padam aby powstać, wstaje aby walczyć, walczy by wygrywać" "Jak powiedział Liroy sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydzielem żyć i nie zejść na psy" "Co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie" "Pytasz kto ja jestem? Mów mi Polak Większy. Jaki znak mój? Dwie zacisniete pięści. Siła i Bóg, prawda i ból zawarte w treści." ![]() |
![]() |
![]() |