|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() o to co napisal lider Out of Space Jolly Corrigan (polak) na tibia.com odnosnie tego ze OoS opuszcza wojne
Reason ? Phy ignoring me and he wont give 30% of payments. so cya heh czyzby wykorzystali Untore a teraz nie chca wywiazac sie z zobowiazan? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Morphio
Profesja: Paladin
Gildia: Wezmie mnie ktos?
Świat: Xerena
Poziom: 16
Skille: 55/42
Poziom mag.: 7
|
![]() Prwdziwa woja sie zaczyna....tylko niektorzy z Casta juz placili ;] chociaz wypowiedz Phy na to nei wskazuje ale...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() edit:
właśnie się dogadali ![]() Ostatnio edytowany przez kruliczek - 11-04-2006 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Więc odnośnie paymentow - osoby, które g*wno wiedza niech sie nie wypowiadaja. Gadamy odnosnie kasy dla OOS, a Jolly poprostu pospieszyl sie z postem. Wczoraj decyzja stanela na 25%, Phy nie ma wszystkich paymentow + nie bylo go dzis online do momentu kiedy post powstal. Jesli OOS kasy nie dostanie to wtedy bieg zdarzen potoczy sie inaczej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
|
![]() Looz;] A co z Random Pk?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przez to całe zamieszanie Lavius i Drana Bloo chcieli dzisiaj zabić naszych członków. Jednak Airand wylogował sie na tombie zanim do niego doszli więc nie mieli pzlocka gdy zebraliśmy ekipę zdolną ich zabić zdołali już uciec na piramidy ![]() Będziemy starać sie zwalczać tych którzy postanowili PKowac po nocach, ale ciezko też siedziec całą noc na ventrilo i czekac aż kogos zabiją :| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
|
![]() A jakbym ja zaczal bic jedenego z nich? Raczej oddalby albo mnie zabil jak cos msg w grze i pomoge;]
Btw z tego co wiem padly 4 osoby przez Randomow w tym kolega z gildii mojego main chara ;/ Chyba padl Ablaze Knight i chyba Vitara ( z OoS) A to pewne fragi Lefius Apr 11 2006, 02:42:10 CET Killed at Level 43 by Degarn Henniver Apr 11 2006, 03:02:01 CET Killed at Level 59 by Helluxzii Jefus Apr 11 2006, 02:39:52 CET Killed at Level 49 by Dempish and by Remdila Mac'Donkan Apr 11 2006, 02:29:31 CET Killed at Level 46 by Dempish Ostatnio edytowany przez Morphio - 11-04-2006 o 21:22. Powód: a tak jakoś |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
|
![]() Muslaem placic komus z Domn sporo kasy za nic. Troche Domn be, ale oglnie nikomu nie kibicowalem, w trakcie jej trwania szanowalem obie gildie. A co do random pk nie sadze zeby pkowali 11 lvl. A pytam bo nie podoba mi sie zachowani Casta, wiec Casta be ( Ci ktorzy odzeszli) A co do payment wszystko jest ustalone wiec sorry za moje podejrzania.
A co do twojej osoby jestem pelen szacunku Ostatnio edytowany przez Morphio - 11-04-2006 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() Denerwuje mnie poprostu jedna rzecz(nie mowie o tobie), jak zaczela sie wojna to wszyscy mowili domnesticus be i pa, jak zaczelismy wygrywac to wszyscy nas lubia, znow zaczelismy przegrywac i znowu wszyscy mowia, ze be i pa, a teraz wszyscy sie podlizuja nam i OOS. Troche zalosne. A co do random pkerow, nie tak latwo ich zabic, oni pkuja w nocy, gdy normalni ludzie spia. To co mowiles z tym pz, nie sa na tyle glupi zeby robic pz na 11 lv wiec z planu nici, trzeba poprostu ich zlapac w nocy i tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
Poziom: 58
Skille: 84\66
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Wiec to juz koniec tej ciezkiej i wyrownanej wojny. Znajac Xerene pozostaje nam tylko czekac na nastepna wojne ktora na pewno juz niedlugo sie odbedzie
![]() Tylko ciekawe ktore gildie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do lizania dupki. Zgadzam sie. Chyba na kazdym swiecie tak jest? aaa i jeszcze jedno needuje ktos hmm providera? Cena bp do ustalenia + protekcja ( niekoniecznie z Domn, zeby asslick nie bylo) Kazda oferta milo widziana;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
|
![]() Armijon ,Nelijon , Remdila , Lavius , Gullzor , Degarn ,Beriah Alatin , Siicko , Kiiro ,Helluxzii ... Pk party beriaha ktore zabija nawet ex-casti/casti... reszty ex-/casti w to nie mieszajcie~~ przegralimy ale takiego czegos nie robimy ...btw smiesza mnie te przechwalki Nielsa i reszty domn (mowie o holendrach ) ze to oni wygrali ...wszyscy wiedza ze poddalismy sie tylko dlatego ze OOS sie dolaczylo ... a tak to bysmy dalej ciagneli to ~~ trzymajac domn w pz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
|
![]() Mówiąc 'Random Pk' mialem na mysli tych co wymienił Reod. Reszta Cast gra dalej i looz. Reod jak nazywasz sie w tibi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie mowie ze jestem geniuszem ani nic...i przyznaje ci racje na waszym miejscu tez bym tak robil ... co nie zmienia faktu ze bylo jak bylo siedzieliscie w pz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() @up
Siedzenie w pz jest 1 z elementow wojny, to chyba oczwysite ze jak was jest 40 a ich 20 to nie wyjda ![]() btw, cikawe kiedy nowa wojna :~
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum