![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() No masz racje nie ma dowodów na to, że Mordorion ich haknął. Chociaż ja go podejrzewam
![]() Podobno nie raz robił jakieś przekręty...
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Thumbs up
|
![]() Nie wiem czy mam racje ale ten topic nie powstał do wzajemnego wzywania się, a więc zmieńmy temat prosze może podacie jakieś filmy z wojen proszę?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do filmow, to szukaj na ribia.de, ale nie ma chyba zadnych wiecej. Edit: Cytuj:
Biffbot byl nawet sprzedawany na Allegro jako "czysty wspomagacz". Po tym jak ludzie odkryli, ze Biffbot wysyla passy na prv, wiele osob zaczelo przerabiac Biffbota zeby passy do ich postaci były wysylane.
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 02-05-2006 o 20:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Nie mam zamiaru wnikac w kłotnie i przepychanki miedzy Phoe~ a Piomosem I Sattorem ale po przeczytaniu calutkiego tematu doszłem do wniosku iż nie lepiej tego rozwiązać w grze? Panowie troche poszanowania innych! Forum nie jest po to by sie obrzucac obelgami itp. Ten temat też nie był do tego stworzony. Pozatym zacznijcie pisac o bitwach,fragach itp a nie ciągle się kłócicie. TO tyle sory za orty i za to ze może kogos uraziłem moim postem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Gildia: Ndrangheta
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Co tu pisać o fragach... chyba się nie zminiły. Alliance mają zakaz opuszczania pz. Nie potrafią się zorganizować. Z tego co słyszałem (a słyszałem to od jednego z Alliance, to nie jest moja opinia), to Dark Side komunikuje się za pomocą Ventrillo czy jakiegoś komunikatora o podobnej nazwie. Wielu jest z jednego miasta, i mają w związku z tym doskonałą koordynację. Alliance próbóje dopracować technikę, a Dark Side szaleje...
Poza tym, znowu tylko niepotwierdzone plotki, pewności nie mam, Dark Side podobno przejęło panowanie nad Fibulą, którą to opiekowało się Mercenarys, sojusznik Alliance. Kilka osób już opuściło Alliance, płacąc karę Dark Sidowi, by nie brać udziału w wojnie. Polskie guildie pozostają neutralne.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. Ostatnio edytowany przez Knight mathoff - 02-05-2006 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema Mirek ,oj chyba widze że bardzo Ci się podobało jak Cie z Piomosem i resztą huntowałem i widze że bardzo tęskisz za tymi czasami. Wydaje mi sie że chciłbyś to powtórzyć co nie? ~DARKNESS~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
|
![]() po 1) odmirka sie odwalic gzecznie prosze
po 2) phoe nie kupuje nic za rl kase po 3) to temat załozony jest po to zeby wyzywać sie nawzajem czy po to zeby powiadomić o wojnie i sytułacji jaka panuje na atice a po 4) niewiem jak było z Dark Side wcześniej wiem za to co jest teraz są to goście zgrani i zawsze pomagają inym z klanu a nieraz poza klanem są surowi ale to prowadzi do posłuszejstwa i dyscypliny jesli niechcesz sie podpozotkowac do nich to niejestes z nimi i taka jest prawda to tyle to muj pierwszy i ostatni post mam nadzieje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Morderczy chleb zytni
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() Cholera, i jak tu grać na ANTICE ?
Żucam to w cholere i przechodze nan non - pvp.
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Botter to nie Mirek.
Cytuj:
Tak czy inaczej, malo mnie to obchodzi co pisza sobie inni o mnie a tym bardziej, co pisze Piomos/Sattor. ![]() "Niech se gadaja"
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 10-05-2006 o 10:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
"Dokuadnie" tak ![]() Że mamy takie same avatary to ja musze już być nim? On może też oglądał Dragon Balla (xD) i mu ten avatar się spodobał tak jak mi? ![]() Rotfl Rotmailer ![]()
Ostatnio edytowany przez BOtter - 10-05-2006 o 10:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
|
![]() nono phoe bronie cie bo mam kupla co wie ze niekupujesz nic za rl jakbym niewiedział to bym cie niebronił a to ze jestem z pszeciwnej gildi to sobie niepochlebiaj bo oni troszke racji mają z tym ze niewychodzicie z depo to wrescie jest ta wojna czy nadal bedziecie tacy niezdecydowani i bedziecie siedziec po depach ??? a to ze to mirek czy niemirek nieiteresuje mie to wazne zebyscie sie odniego odczepili bo to spox ziom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
|
![]() to jak niema wojny to dlaczego aliace pada jak muchy ???
a my zamiast padac to zdobywamy lvle masz pszykład umnie zdobyłem na tej wojnie juz prawie 2 lvle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Antica Gofot RP 91 21h 15m 2006-04-11 Antica Gofot RP 90 22h 30m 2006-04-10 To jest troche nie mozliwe grac prawie przez 2 dni z rzedu non stop... Na poprzedniej wojnie Xanadu mial bana za sharing, myslisz ze dostal go za nic? Jak ktos oszukuje od dluzszego czasu to robi to nadal pewnie... ![]()
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 10-05-2006 o 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
|
![]() wiesz co ci powiem z tym ze gofot był online tyle czasu ?? ja byłem online ponad 5 dni i jakos sam gram tą postacią jedzenie sobie pszyniosłem do pokoju picie tez a z sikaniem to wychodziłem na jakis czas i zostawiałem postac online wiec niemów ze ma wiecej niz 2 ownerów bo znam gofota gadam z nim i jakoś niewyczaiłem zeby inaczej rozmawiał zakazdym razem tak samo rozmawia i wszystko pamieta poprostu ma w pokoju kopa i moze siedziec dniami i nocami tak jak ja a co do xanadu to niewiem niewidze tego wiec go nieosodzam o to jesli zobacze na własne oczy to wteczas uwieze a jak narazie to mysle ze on ma dobre pvp i nic wiecej tak jak napszykład striniti na niego hyba niemasz nic a jakos was zabił wiekszą ilosc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze i Gofot ma kompa w pokoju(ja tez i co z tego) ale chyba normalny czlowiek potrzebuje snu zeby mogl zyc i funkcjonowac normalnie...
No dobra mogl grac 20+ godz, isc spac na 3 godz i potem znowu walic 20+ ![]() Strinnity mowisz? Zobacz sobie na jego poprzednia postac: Name: Zu Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 124 World: Antica Residence: Kazordoon Guild membership: Legatus Imperatoris of the Rising Phoenix Last login: Mar 01 2005, 00:28:18 CET Deleted: Mar 04 2005, 12:52:26 CET
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 10-05-2006 o 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
|
![]() co to znaczy z tym zu >>> ze co dileyta dostał i co z tego a wiesz wogule za co dostał bana i te ine osoby ??? bo ja wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Te inne osoby dostaly delety/bany za sharing glownie(Xanadu, Zu, Proxy, Knight Fang, Lyth, Casulo, Lobello... itd) i pare osob za trading tez polecialo(Mulf, Tuchito?). Ostatnio nawet Troxz(walczyl w DS na poczatku) przyznal nawet ze Kittel Cit to noob i jedzie na bocie.
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 10-05-2006 o 13:48. |
|
![]() |
![]() |