|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz coś przeciwko powstaniu tej grupy? | |||
Tak, mam. Grupa nie ma sensu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 37.84% |
Nie, nie mam. Grupa jak każda inna, ma rację bytu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
46 | 62.16% |
Głosujących: 74. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 |
Zbanowany
|
![]() @ciemny dropsie
Myslisz, ze jak ktos jest powazny, broniacy porzadku, wulgarny, kontrowersyjny i wyzywajacy gosc to musi być brzydki, obleśny i nie golic sie pod pachami?! A fe, a hoom jest czysciusi i uzywa Avonu a co? Za szybko Ghost :< idz sie zmetaluj |
![]() |
![]() |
#123 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() @Oxygane
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Ghost Nieudany Cytuj:
------------------------------------------------------------------- A posta tego napisałem jeszcze kwestią sprostowania: Nie myślcie że mam coś przeciwko grupom użytkowników. Jeśli miała by powstać grupa młodzi i piekni, to musiał by mieć jak dla mnie inną nazwę i zgoła inne założenia, bo śmierdzi mi tu na kilometr dziecinadą, bądź też wygłupami. A w sumie to na jedno wychodzi. Jeśli miała by powstac taka grupa, to musiała by być z założenia dla ludiz inteligentnych i o tematach inteligentnych... Kosmetyki i podrywaniem dziewczyn do takich tematów nie należą. Jak dla mnie EOT~, niech się dzieje co chce~
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Rozumiem że można sobie radzic - co uzywacie pod prysznicem hmm ale czemu rekrutacja przez zdjecia czy to oddaje to czy się ktoś dba o siebie czy nie ;<? Mi to szczerze obojętne czy ta grupa będzie istniec i moge nawet do niej przystąpic. Nie zamierzam się już udzielac w tej dyskusji, żebyście mnie potem nie zbiczowali pejsem 'gópki elitharne'
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 17-04-2006 o 00:12. |
|
![]() |
![]() |
#125 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Sposób rekrutacji został zmieniony. Czytaj poprzednie posty. Zamykam temat, bo jednak Wam tylko kłótnie w głowie. Stworzyliśmy go w celu pokojowego sprawdzenia jak inni użytkownicy zapatrują się na powstanie takiej grupy. Jednak jak widać, większość wypowiedzi zeszła na inny tor. Jedyne co w tym temacie się udało to sonda. Jakie są wyniki każdy widzi i mam nadzieję, że zostaną one wzięte pod uwagę. Temat zamknięty i ostateczną decyzję co do powstania grupy zostawiam Dromowi. Zdanie użytkowników (i kilku moderatorów) znasz, teraz czyń co do Ciebie należy i co uważasz za słuszne.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 17-04-2006 o 00:15. |
![]() |
![]() |
#126 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Dziwne jest ze co chwile oxy wyskakuj z co raz to glupszym pomyslem(ktory tym razem byl raula) i za kazdym razem ludzie lykaja jak pelikany wszystko co mowi ![]() |
|
![]() |