|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Hmmm... Słusznie! No więc wynik jest oczywisty. Turok_666 wygrał 1 punktem przewagi... Szczere gratulacje pomysłów na fakei i wykoanania ich... Do zobaczenia w OaRze ![]() A resztę uczestników proszę o szczere gratulacje turokowi... Chwała cię nie minie... P.S. Nie zapominajcie o Nadrillu i Miszy... Oni też robili fake'i...
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, no, gz dla was! Czego zawsze się najbardziej potrzebnym (Jury) kompy psują, kiedy są najbardziej potrzebne? FATUM
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
2. Gratuluję, Turok. Wygrałeś, choć po uzasadnienu jego zwycięstwa szczerze zarechotałem... Widzę, że ocena z pierwszego fejka będzie mnie prześladować, i będę traktowany jako... hm. Mam po prostu wrażenie, że przeszedłem 'by być', ponieważ mimo że przegrałem, dobrnęłem do następnej rundy. Dla mnie to dość dziwne... Traktuję ten konkus jako zabawę. Wyprzedam już niektóre posty, które by się powytwarzały. Przyznam, kijowe przygotowanie, choć i tak podziwiam Crowala, że jeszcze ma cierpliwość... Tyle ode mnie i pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niewiedziałem do kiedy mamy składac prace ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeeeah Gz Nadril za 2 miejsce i gz misza za 3
ps jestem noobkiem co to OaR xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004