|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://slimak.onet.pl/_m/mep/2004/Co_sprawdzano.pdf
Wyniki. Jakby ktoś jeszcze nie znał.. Moje odpowiedzi: 19/20 z zamkniętych. Streszczenie : 4 pkt. Ogłoszenie : 5 pkt. Rozprawka: Nie jestem w stanie samodzielnie sprawdzić. Więc nie jest tak źle.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() 19/20 z zamknietych (Da vinci =/).
Streszczenie 4/4 Ogłoszenie ?/5 ( zapomnialem napisac u góry UWAGA!!! czy cos w tym stylu), nie wiem czy to bedzie sprawdzane Rozprawka: liczmy 10/16. W takim wypadku wychodzi mi 39/50 bądź 44/50 ( z zaliczonym ogłoszeniem ).
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() hm, zamkniete 18/20, reszta nieźle...
mam pytanio-prośbę: czy ma ktoś jakąś stronę ze wzorami (najlepiej z fizyki) lub posiada je na jednej kartce i moze zeskanowac? bylbym wdzieczny, moze znajde coś, czego iście genialna pani Missałła nie powtórzyła z moją klasą... @down wielkie dzieki Ostatnio edytowany przez Piotrek~ - 26-04-2006 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Praca naszego wicedyrektora
http://gimnazjumhelwing.hg.pl/egzaminfizyka.doc Zadania i wzory. @down Rodzi sie tylko jedno pytanie: jak rozwiazac wiele zadan bez znajomosci wzorów?
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 26-04-2006 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Po sprawdzeniu odpowiedzi mam nadzieje na 40~pkt. Ale jestem przynajmniej pewien że z jutrzejszego egzaminu mam 50
![]() Dla osób uczących się wzorów powiem że to strata czasu bo i tak później zapomną. Wzory wraz z teorią ich dotyczącą trzeba zrozumieć i najlepiej rozwiazywać dużo zadań. Mi ta taktyka pomogla zostać laureatem z fizy. I nie mówie tego żeby sie pochwalić, ale poto aby dać dowód że jest to skuteczny sposób na fizyke. Sorry że tak późno o tym pisze, ale wczesniej nie zauważylem tematu ![]() btw. z próbnego mat: 46 hum: 43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() E, łatwe było. Wiem, że spieprzyłem Leonarda i tą głupią tabelkę, zobaczymy jak poszły otwarte. Licze na conajmniej 45 pkt.
Gorzej jutro, damnitcholerajasnabum. :|
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() No ja mam 18/20 z zamknietych a reszta to nie wiem jak ale nie jest zle. Powyzej 35pkt. chyba bede mial
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Kurdę, z Polaka troszkę zwaliłem, 18/20 i do tego zwaliłem te wersy bo wpisałem na końcu o 1 za dużo.. po za tym zamiast UWAGA napisałem Uwaga!, mam nadzieję że to nie ma dużego wypływu. A tak to mam wszystko pięknie. Kurdę z matmy jeszcze się nie uczyłem bo leń jestem ale zaraz sobie przypomne wzory (z próbnych matematycznych miałem raz 43 a drugi 48 ). Tylko żeby nie było tych głupich przesileń letnich z geografii bo niechce mi się tego szukać... BOJE SIE!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Ile ci wyszło z tą beczka?
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Teraz sie szykujcie
6432 dm sześcienne xDDD @down Niektórzy jeszcze pisza ten egzamin, odp pewnie beda wieczorem.
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 27-04-2006 o 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: ankh:)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Falrir
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() zna ktos prawidlowe odp?
@ryba jednemu kumplowi tez wyszło tyle co ci, ale on szczególnie dobry z matmy nie jest ![]() Ostatnio edytowany przez Falrir - 27-04-2006 o 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Z zadan otwartch mam chyba 1 zle reszta nie wiem ale chyba nie najgorzej... Owiele gorsze byly zadania otwarte. Masakra ale podejrzewam ze z kazdego powinno byc z 2pkt. W beczce mi wyszlo ze 700+ dm3
![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 27-04-2006 o 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]() www.oke.jaworzno.pl <-
Zamkniete proste, otware troche gorzej. W sumie metody mialem dobre ale wyniki takie sobie ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() I po wszystkim :>
Jestem zadowolony, poszło mi chyba lepiej niż na próbnych. W zamkniętych wiem że zwaliłem te o satelitach w otwartych chyba większość mam dobrze. tylko ta beczka -.-
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |