![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() Ja gram od czasu do czasu jeszcze ostanio nawet wbiłem lvl(46) ^^. Mam rsa nie kupowałem u nikogo protekcji i nie padłem jeszcze, fart?
![]() Ale jak jesteście tacy mądrzy to czemu wy nie walczycie? A jeśli byście chcieli wygrać wojne musielibyście zrookować Chompoletta, na forum tibia.com jest temat i Chompo policzył wszystkie fragi jest 120~ - 2, wliczył do tego, że Keidob sie zrookował... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: w swoim domu
Stan: Aktywny Gracz
Świat: iridia
|
![]() Graj na xerenie i nie pier*** głupot ja też mało gram ale coś tam pykam czekam na new serv i jesli to bedzie na wakacje lub troche przed to bede ownowal kazdego szweda jakiego spotkam w koncu POLAND ROX aradziku wbijaj na new serv jak bedzie. 50-70 osób z rl'a tam bedzie grac i w huj znajomych zownujemy ten swiat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja kur** nie nawidze szwedow ja pierd*** i przez was sie zdenerwowalem ide zapalic LOLA #majcie sie wszyscy szczególnie ci którzy "próbują" grac jeszcze na saphirze
BTW: NP jak jest w 2-4 osob wogule nie maja PVP ucieklem im 4 razy z guardow scarabow i 2 razy jak trenilem słabi sa ale w grupie to co innego Polacy boją sie stracic chary a przeciez i tak je straca jak przegramy WAR i za pozno na takie gadanie bo juz wojna jest przegrana soryy za bledy ale nie czytam tego co napisze ;p;p;p;p;p 3majcie sie babababababba;****** |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hah, dzisiaj sie logłem na Xerenie i na chwile byłem pod depo to jak widziałem tych noobów tam, a wogóle Xerena to zawalony serv, a hmm na nowym... czy ja wiem, nie mam pacca i nie mam narazie zamiaru kupować,może i jestem prawie cały czas na gg, ale nie mam czasu grać na new servie bo co chwile musze odchodzić i te jeb**ne kolejki bez sensu..., a na Saphirze mało ludzi gra exp wolny itp.
Arraaa Pozdro :****** Przyjedź kiedyś z Gibonem i Deme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! or DIE!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: w swoim domu
Stan: Aktywny Gracz
Świat: iridia
|
![]() narazie nie mam floty zeby jechac ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() TO ZAŁATW!!
@Topic 23:45 Farquar: saphira is fucked up 23:45 Farquar: and i think the polish players in tibia are much nicer then the swedish Jestem w jego gildi i dzisiaj zaatakował mnie Alariic, Farquar i jeszcze jakiś 54~ palek przylecieli mi pomóc! Btw: Sorry Seba, ale mój (jeszcze grający na saphirze)bro namówił mnie, jeszcze raz sorry ;* Ostatnio edytowany przez Iks.de - 24-05-2006 o 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 dni temu nasłuchałem się od Farqua wyzwisk na Pl......
Wtedy gdy bloczyłem hydry a ten wparował z vega~ i zaczoł mnie pk...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez jestem w gildi farquara spx gildia ludzie sobie pomagaja... chyba juz nigdy serwa niezmienie bo gram na saphirze od zawsze
![]()
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() @jed: Jeśli chcesz wrócić do gry, to wróc jeśli masz chęci, ale nie lubię nikogo namawiać, tak Farquar to szwed i Saphira nie jest stracona, jest możliwość, aby "wygonić" No pain, lecz musieliby wszyscy polacy walczyć, a nie tak jak 3/4 forumowiczów pisze "dlaczego ONI nie walczą", najlepszym sposobem byłoby gdyby woja była na terenie facc ;P, można używać ostatnio popularnej metedy na Elysii, pingowanie, zaawansowany inforatyk napewno by sobie z tym poradzil ^^. Nie pisze już więcej bo i tak 3/4 nic sobie z tego nie zrobi. ;P @Seba: No cóż ja na to poradze, dwulicowość u szwedów to chyba popularna wada, ale nie mówie odrazu, że Farquar jest SUPER, SPX ZIOM bo go znam 2 dzien, a tamto mi powiedzial w jedej z dwóch rozmów na priv. @gumio(k) to Ty grasz na Saphirze? :O Myślałem, że przeniosłeś sie na inny serv, ale co to za gra jeśli nie wbijasz lvli ;P EHauhehuSHuaHSuh, nie mam nic więcej do napisania. ![]() Name: Driquette May 23 2006, 21:00:52 CETKilled at Level 83 by Vilshion and by Nobztrakt Szwedzi już sami nie wiedzą co robić. Ostatnio edytowany przez Iks.de - 25-05-2006 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Imię: Ixandu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Draconians
Poziom: 59
Skille: 75/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Saphira to wasted server , Bye ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Pozdrawiam! ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: osw
Stan: Na emeryturze
Imię: Morel Firesun
Profesja: Knight
Gildia: Draconians
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
Co my qfa caly czas, dlaczego to akurat my mamy walczyc o srv ;x Jacys wybrańcy bogow jestesmy czy co... Ja chetnie sobie chetnie odpoczne a ci ludzie co narzekaja niech sie bawią w wojny ze szwedami. Tacy kozacy jesteście to do dziela ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2006
|
![]() @ Seba - Frajerem byłes jestes bedziesz i frajerem zde.....iesz
@ Yoshi'san - <3 siema sąsiad! xD respect ![]() Hail xerena Kiss for Warrior ![]() Olor o.0 @ sniper - May 24 2006, 11:16:07 CET Killed at Level 63 by Raric Buahahah to ja sie smieje ostatni |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Taaa... Lepiej się poddać i olać wszystko. ;] Niby kto inny może walczyć o serwer jak nie wy? Jakbym miał char odpowiedni to bym coś namieszał, nawet jeśli miałbym potem zginąć... ![]() Btw... naprawde myślicie, że na Xerenie wam się uda? Tam też Szwedzi dominują... ![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahahahah temat roku , nie chcialo mi sie czytac tych waszych bzdur , a jak tak narzekacie ze draco nei wygralo wojny to pokazcie jacy jestescie mocni;] Nie zagladam jakos czesto na to forum i nadal nie mam zamiaru ale bez kitu , az mi sie bardziej chce wstawac przed server save zeby wybic paru wannabe sebarivelow . dawac dawac , trenujcie fista , Gz.Gz.from.Bartaz i wogole POZDRO PL DASZ COS ZA DARMO hUAhauhaUahU.
po wlogowaniu na chwile widze ze sie nic nie zmienilo,ciagle robicie siare->23:49 Kosziko: pl PS . wstyd. wiecej nie pije
![]() |
#137 |
Guest
|
![]() Witam jestem nowy na tym forum tak samo jak i na saphirze.
Po pierwsze chciałym zaznaczyć że nie wszyscy szwedzi na tym servie to PA naprzykład Ximek ( mój protector ) bardzo miły człowiek który szanuje polaków. Po drugie Swe to najlepsi gracze, zobaczcie ile h lvli to szwedzi. Po trzecie draco~ i tak nie miało szans bo swe są lepsi w PVP ( przynajmniej większość ). Nie wiem jak wy ale ja myślę że ze Swe da się dogadać tylko nie warto z nimi popadać w koflikty dopóki oni nie zaczną. |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
![]() |
![]() Hahahaha wy*ebany avatar masz Xetif xD! Owned xD!
Pozrdo dla polaczków xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Do wypowiedzi Bartaza zacytuje Oscara Wildea "Błogosławieni ci, którzy nie mieli nic mądrego do powiedzienia i sie nie odzywali" |
|
![]() |
![]() |