![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() No wiesz, czasem wystarczy siedziec w pz i kłapac dziobem, zeby stac sie legendą...
![]()
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Stafanku mozesz sobie dac spokuj z tym lizaniem rowa bo i tak nie dadza ci nic, tak moj drogi kolego nie bedzie fri itanaz przykro mi
![]() Co do samych filmow to szybka akcja byla z anibusem i nie popisales sie przy tym dedzie >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Profesja: Elite Knight
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
ps. nie liż dupy Vu'xiu bo to straszne przykre
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Piła
Imię: Eleik Roon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Poziom: 178
|
![]() Oops zapomnialem chyba dodac cos ...
![]() Penthelisea Jul 05 2006, 01:07:27 CET Killed at Level 107 by Eli Stormstriker and by Anubis Woman Wobugan Jul 05 2006, 01:10:31 CET Killed at Level 104 by Willy Stonesoul and by Mizzrym cichy More will come..... Ostatnio edytowany przez Eleik - 09-07-2006 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() @Spoxster
Spoxster nie został skakowany przez jakiegoś bota czy coś.. ani nie zrookował go Nemtor. Jak nie gracie na Furorze i nie wiecie co sie stało to poprostu zamknijcie jadaczki. @Masakrowiec Myśle, że ta wojna nie ma sensu. Grałem kiedyś troche na Aldorze, za czasów jak byłeś jednym z lepszych na serverze. A przez tą wojne nie możesz utrzymać swojego statusu. Za czasów wojny ze szwedami byliście razem, a teraz walczycie przeciwko sobie... to nie ma sensu. Przerwij to zanim, ludzie naprawde będą chcieli odejść. Szkoda marnować tyle czasu, pacca i reputuacje. @Eternal March Wy teraz jesteście tacy pewni siebie. Ale kiedyś za czasów pierwszych wojen z Kiperlaną itp, byliście nikim. A teraz sie wybijacie, bo nikt wam nie może zagrozić. Eleik itp.. śmiejecie sie, że fragi zdobywacie na Animie, co to za frajda walczyć z grupką ludzi, gdy was jest 3 razy więcej, albo i nawet 4. Mam tu na myśli głównie nowe osoby w EM. @Eleik Żal mi ciebie skoro myślisz, że jesteś kimś zabijając kogoś kto napewno nie ma szans z waszą gildią. Jako knight możesz guzik zrobić. I przestań sie już tak podniecać tym, że praktycznie ledwo co sie udzielasz w tych wojnach. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 18-07-2006 o 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Sfargront
Stan: Początkujący
Imię: Gary ****ulitis
Profesja: Rookstayer
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 007
Skille: 7/9
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Za czasow wojny ze Szwedami kto was wybawial z opresji?? Masakrowiec i Nemtor, to oni najwiecej wtedy zwojowali. Gdyby nie oni, do dzisiaj nie byli byscie wolni.
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
![]() |
![]() Cytuj:
W czasie wojny ze szwedami masa gral ktos inny niz teraz ;]
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Sfargront
Stan: Początkujący
Imię: Gary ****ulitis
Profesja: Rookstayer
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 007
Skille: 7/9
Poziom mag.: 4
|
![]() To widze, ze durzo wiesz.
Masakrowiec ma 2 ownerow- jednego z Płocka i drugeigo z Olecka.
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
![]() |
![]() Muehehe nie chce mi sie klocic z toba teraz... nie mam na to czasu. Wiedz ze masa gra teraz ktos inny... A konto bylo juz kilka razy sprzedawane ;] Jesli mi nie wierzysz spytaj sie jakiegos h-lvla z Aldory
Mess with the best die like the rest... Ostatnio edytowany przez JMJ - 06-09-2006 o 09:13. |
![]() |
![]() |