![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() Cytuj:
Co jest takiego strasznego w banie ? Ja bym na ich miejscu bał sie straty całej dobrej reputacji (jeśli takową wogóle posiadali). Ale coż poradzisz , taka już jest mentalność polskich tibijczyków , nie warzne czy mają was za psa czy za śmiecia , warzne by uniknąć kary.. Ostatnio edytowany przez Setza - 29-06-2006 o 13:28. |
|
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli tak by się stało jak mówi Jastr to Dominion by przegrali takjakby walkowerem ... Mam nadzieje że Konda tego nie zrobi bo HWL ogólnie mi się nie podoba i gdyby doszło do ich władzy to możliwe że koniec spokojniej gry.. Aż do następnej fałszywej wojny o "wolność"
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() jest na to prosta recepta, tak gnebic HWL zeby im sie odechcialo, zwlaszcza ze sa wakcje. ale w ogole to nie sadze zeby konda zmienil strone, dla niego sie liczy wladza, nie wazne kto mu pomaga ja utrzymac. wiec raczej nie ebdzie zmienial strony. take niektorzy z HWL nie chcieliby go przyajc jako ze konda byl jednym z glownych powodow wojny, wierze ze chlopaki maja pewne zasady i ze by sie tak nie sprzedali
![]()
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Roffu napisal posta na forum tibia com w ktorym ostrzega wszystkich z dominion i sprzymiezonych gildii by wyszli za wczasu z wojny.
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1284195 Cos czuje ze sie cos zlego swieci , pewnie old patrioci sie polacza ze soba i vnzla team i polacy dostana kicka z servera. TO sie staje zbyt podejrzane dla mnie , Grudging, Rahilli , Veccia dolaczyli do hwl , Sir imp dostal invita do Arctic~ gildii grimheima. zapowiada sie galanowa apokalipsa ![]() EDIT: Jastr jeszcze wykraczesz Ostatnio edytowany przez dressu - 29-06-2006 o 16:52. |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Dziwne dziwne sir imp został wykopany z HWL bo " nie chcemy ludzi takich jak on
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
sliver@ nie ma sie o co klocic, nie mam nic przeciwko krytykowaniu moich czy cudzych opinii tak dlugo jak ma to jakis sens ![]() PS: nie patrzcie na rahilli i szkodiego bo teraz chyba tylko dog gra obiema postaciami, prawdopodobnie on nimi doszedl do wojny, to taki maly troublemaker ![]()
![]() |
#129 |
Zbanowany
|
![]() oj ja w najmniejszym stopniu nie mialem zamiaru Cie krytykowac bo moim zdaniem jestes jednym z nielicznych, ktorzy pisza tutaj z sensem... wkurza mnie tylko taki koles co pisze o jakims "maśle maślanym" sam nie wie tak naprawde o czym ale mysli ze jest fajny bo mi dogryzl ..
![]() dyskusja zawsze chetnie ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Sir Imp, will be deleted at Aug 29 2006, 03:52:40 CET
|
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() 09:43 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Camuh. He was killed by Grimheim. Blisko magicznego w Carlin. |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Nie chce mi sie wymieniać zdań. Narazie. |
|
![]() |
![]() |
#134 |
Zbanowany
|
![]() heh widac tylko ze Ty do gimnazjum nie dorosles nawet... Nie ma znaczenia gdzi e jestem a gdzie nie... -.- nie masz ochoty wymieniac zdan to sie nie odzywaj bo pieprzysz stary bzdury
|
![]() |
![]() |
#135 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9625
Camuh going down ;D, male szanse mial, ale i tak dlugo sie trzymal, fajnie wygladala ta zgraja nobow biegajaca i Demi w tym outficie z truskawka ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Imię: Tyraael Deathbringer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Champions of Olymp
Poziom: 91
Skille: 87/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Oh god, z tego filmiku wywnisoskowac mozna tylko jedno- ze Konda ma pvp chara wychodzacego z rooka. Przyjzyjcie sie na chmurki w tak przewidywalnych ruchach Camuha...
|
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS: wzssycy z HWl zachwalaja camuha za takei super pvp, szczerze mowiac juz widzialem pare filmikow i jakos tego nie widac ![]()
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 30-06-2006 o 18:37. |
|
![]() |
![]() |
#140 |
Zbanowany
|
![]() nom teoretycznie to jest fakt... no bo wystarczy spojrzec co sie dzialo z jego hp gdy konda go sdnol... wystarczelo ze ktorys palek wczesniej musnol go z bolca konda sd i koniec
|
![]() |