Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-06-2006, 12:23   #121
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Hehe jak tak dalej pójdzie to już wkrótce wszyscy z old pats będą w hwl Grud~~ w HWL a ona nigdy (oczywiście jak do tej pory) nie stawała przeciwko Kondzie. W Dominion został Oen, Konda,Raa ze starego pats hehe a w Hwl mamy veccie, keekeza, rivenna, zazka, wanosa, szkodiego, grudging (oczywiście ze starego więc nie wymieniam malakasa i innych którzy tylko przez jakiś czas byli w patsach lub na wojnie tylko) langanu nie liczę oni zdradzili raz (staneli przeciwko kondzie) więc oni... albo przejdą do hwl albo ... zostaną w dominion. Może być tak że konda zpokornieje, przeprosi rivenna i razem z resztą paczki pójdą do hwl a całe dominion będzie miało hunta hehe. Bo teraz ma taki wybór albo zostaje i kontynułuje walkę z osobami z którymi się przyjaźnił przez tyle czasu (może też dalej grać być w dominion i nie brać udziału "czynnego" w war) albo... zmienić front walczyć u boku hwl przeciwko Pa i Pk (to pewnie będzie wyjaśnienie na forum) w końcu niektórym z Dominion trochę woda sodowa uderzyła do głowy obłowi się bo jak tylko przejdzie 50-100% dominion będzie płaciła za free od war . Radzę wszystkim z Dominion lepiej zrezygnujcie z tej wojny bo jeśli moje podejrzenia się ziszczą...
no co ty piszesz Oby tak nie bylo jak ty tu piszesz bo wtedy leze i mam hunta, ale niezle to wykombinowales , moze byc taka opcja ze konda pojdzie do hwl i napisze ze za duzo pa bylo w gildii , a co do vnzla team to nie wiem co myslec , to sa choragiewki wiec nawet nie wiadomo po ktorej sa stronie
dressu jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-06-2006, 13:24   #122
Setza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bilbag
nie zamieszczają w necie, nawet jak mają, boją się o bany
P.S.
knightem ok. 100 lv ciężko jest wykonać tego questa bez jakiegoś macro.

Co jest takiego strasznego w banie ? Ja bym na ich miejscu bał sie straty całej dobrej reputacji (jeśli takową wogóle posiadali).

Ale coż poradzisz , taka już jest mentalność polskich tibijczyków , nie warzne czy mają was za psa czy za śmiecia , warzne by uniknąć kary..

Ostatnio edytowany przez Setza - 29-06-2006 o 13:28.
Setza jest offline  
stary 29-06-2006, 15:16   #123
ReLies
Użytkownik Forum

ReLies's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Relies
Profesja: Paladin
Gildia: New Ages
Świat: Homeland Galana
Poziom: 56
Skille: 79/50
Poziom mag.: 16
Domyślny

Jeżeli tak by się stało jak mówi Jastr to Dominion by przegrali takjakby walkowerem ... Mam nadzieje że Konda tego nie zrobi bo HWL ogólnie mi się nie podoba i gdyby doszło do ich władzy to możliwe że koniec spokojniej gry.. Aż do następnej fałszywej wojny o "wolność"

Coś czego nie było, jest jeszcze raz!"
"Nie znam tutaj nikogo, lecz nienawidzą mnie!"
"Idąc z nikąd do nikąd wszystkiego boje się!"
ReLies jest offline  
stary 29-06-2006, 15:45   #124
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

jest na to prosta recepta, tak gnebic HWL zeby im sie odechcialo, zwlaszcza ze sa wakcje. ale w ogole to nie sadze zeby konda zmienil strone, dla niego sie liczy wladza, nie wazne kto mu pomaga ja utrzymac. wiec raczej nie ebdzie zmienial strony. take niektorzy z HWL nie chcieliby go przyajc jako ze konda byl jednym z glownych powodow wojny, wierze ze chlopaki maja pewne zasady i ze by sie tak nie sprzedali
stary 29-06-2006, 16:50   #125
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Roffu napisal posta na forum tibia com w ktorym ostrzega wszystkich z dominion i sprzymiezonych gildii by wyszli za wczasu z wojny.
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1284195

Cos czuje ze sie cos zlego swieci , pewnie old patrioci sie polacza ze soba i vnzla team i polacy dostana kicka z servera.

TO sie staje zbyt podejrzane dla mnie , Grudging, Rahilli , Veccia dolaczyli do hwl , Sir imp dostal invita do Arctic~ gildii grimheima.

zapowiada sie galanowa apokalipsa

EDIT: Jastr jeszcze wykraczesz

Ostatnio edytowany przez dressu - 29-06-2006 o 16:52.
dressu jest offline  
stary 29-06-2006, 17:33   #126
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakeel
Nie musi mieć szczęścia. Poprostu ma więcej rozumu by nie robić tego, co Wy robicie.

Może spróbuj wymyślić coś oryginalniejszego żeby mu pojechać zamiast używać tego samego sposobu, który użył Pawlon? I wskazujesz na to jak bardzo wgryzły się w Ciebie jego słowa. Miał racje, pojechał Ci uczciwie i mądrze, a Ty próbujesz robić to samo przy użyciu jego sztuczki.
...tylko, że ta sztuczka na niego nie działa, a Ty wyglądasz w conajwyżej żałośnie.
boze drogi chlopie Ty albo nie chcesz ani nie umiesz czytac... Tym postem tylko PODKRESLILEM ze nie chcialem sie z nikim klocic ani nikomu POJECHAC i ani zeby moje slowa KOGOS URAZILY .. czytaj ze zrozumieniem albo wogule sie nie wypowiadaj..
sliver jest offline  
stary 29-06-2006, 17:41   #127
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Dziwne dziwne sir imp został wykopany z HWL bo " nie chcemy ludzi takich jak on "-słowa Wanosa też mi wytłumaczenie. Tyle czasu był w HWL i raptem sie im "przestał podobać" jeśli ktoś zna powód odejścia/wykopania sir impa od hwl mógłby napisać . Post Roffu miał raczej inny cel. Napisał po prostu z kim jest w stanie wojny (hwl oczywiście) a jeśli co niektórzy membersi tych gildi nie wiedzieli że wstępując do tych gildi przyłączają się do war to niech napiszą do nich w grze to pogadają ale nie o kasie (czyli nie o paymencie ) tak bynajmniej ja to zrozumiałem. Galana i lojalnośc hehe te dwa słowa jakoś mi razem nie pasują. Konda lubi władze ale chyba nie za bardzo chce dzielić władzę z "burakami" z Polski. Sorry za ostre słowa ale część Dominion gdy tylko zrozumiało że mają Konde za plecami rozpoczęło ostre PA. Co do lojalności, przyzwoitości to wiesz pojęcia względne w końcu może być lojalny wobec starych przyjaciół a ile by przy tym gp do jego "skarbca" wpłynęło hehe starczyło by na następne 10 lvli . Załatwił by wszystko za jednym zamachem a walcząc przeciwko hwl raczej wiele nie zyska wyczerpani wojną (finansowo głównie) członkowie hwl raczej nie zapłacą. Wolą dać sobie retired na wakacje poczekać aż sprawa przycichnie
jastr jest offline  
stary 29-06-2006, 21:34   #128
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Dziwne dziwne sir imp został wykopany z HWL bo " nie chcemy ludzi takich jak on "-słowa Wanosa też mi wytłumaczenie. Tyle czasu był w HWL i raptem sie im "przestał podobać" jeśli ktoś zna powód odejścia/wykopania sir impa od hwl mógłby napisać . Post Roffu miał raczej inny cel. Napisał po prostu z kim jest w stanie wojny (hwl oczywiście) a jeśli co niektórzy membersi tych gildi nie wiedzieli że wstępując do tych gildi przyłączają się do war to niech napiszą do nich w grze to pogadają ale nie o kasie (czyli nie o paymencie ) tak bynajmniej ja to zrozumiałem. Galana i lojalnośc hehe te dwa słowa jakoś mi razem nie pasują. Konda lubi władze ale chyba nie za bardzo chce dzielić władzę z "burakami" z Polski. Sorry za ostre słowa ale część Dominion gdy tylko zrozumiało że mają Konde za plecami rozpoczęło ostre PA. Co do lojalności, przyzwoitości to wiesz pojęcia względne w końcu może być lojalny wobec starych przyjaciół a ile by przy tym gp do jego "skarbca" wpłynęło hehe starczyło by na następne 10 lvli . Załatwił by wszystko za jednym zamachem a walcząc przeciwko hwl raczej wiele nie zyska wyczerpani wojną (finansowo głównie) członkowie hwl raczej nie zapłacą. Wolą dać sobie retired na wakacje poczekać aż sprawa przycichnie
czesciowo masz racje, ale raczej nie widze opcji rivena i nuskeia i keekza razem znow z konda.

sliver@ nie ma sie o co klocic, nie mam nic przeciwko krytykowaniu moich czy cudzych opinii tak dlugo jak ma to jakis sens

PS: nie patrzcie na rahilli i szkodiego bo teraz chyba tylko dog gra obiema postaciami, prawdopodobnie on nimi doszedl do wojny, to taki maly troublemaker
stary 30-06-2006, 01:49   #129
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

oj ja w najmniejszym stopniu nie mialem zamiaru Cie krytykowac bo moim zdaniem jestes jednym z nielicznych, ktorzy pisza tutaj z sensem... wkurza mnie tylko taki koles co pisze o jakims "maśle maślanym" sam nie wie tak naprawde o czym ale mysli ze jest fajny bo mi dogryzl ..

dyskusja zawsze chetnie
sliver jest offline  
stary 30-06-2006, 09:38   #130
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Pergamin

Sir Imp, will be deleted at Aug 29 2006, 03:52:40 CET
Azenus jest offline  
stary 30-06-2006, 10:25   #131
Pan Devon
Użytkownik Forum

Pan Devon's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2006

Stan: Na emeryturze
Imię: Pan Devon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Foxhound
Poziom: 51
Skille: 82/67
Poziom mag.: 18
Domyślny

09:43 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Camuh. He was killed by Grimheim.

Blisko magicznego w Carlin.
Pan Devon jest offline  
stary 30-06-2006, 12:06   #132
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Devon
09:43 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Camuh. He was killed by Grimheim.

Blisko magicznego w Carlin.
No to wreszcie padl nasz topfragger
Pawio jest offline  
stary 30-06-2006, 15:06   #133
Drakeel
Użytkownik forum

Drakeel's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Drakeel ma numer GG At last my spirit br
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
boze drogi chlopie Ty albo nie chcesz ani nie umiesz czytac... Tym postem tylko PODKRESLILEM ze nie chcialem sie z nikim klocic ani nikomu POJECHAC i ani zeby moje slowa KOGOS URAZILY .. czytaj ze zrozumieniem albo wogule sie nie wypowiadaj..
Oj, może... w gimnazjum jesteś, że powtarzasz tyle razy "czytanie ze zrozumieniem"?
Nie chce mi sie wymieniać zdań. Narazie.
Drakeel jest offline  
stary 30-06-2006, 16:32   #134
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

heh widac tylko ze Ty do gimnazjum nie dorosles nawet... Nie ma znaczenia gdzi e jestem a gdzie nie... -.- nie masz ochoty wymieniac zdan to sie nie odzywaj bo pieprzysz stary bzdury
sliver jest offline  
stary 30-06-2006, 16:36   #135
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9625

Camuh going down ;D, male szanse mial, ale i tak dlugo sie trzymal, fajnie wygladala ta zgraja nobow biegajaca i Demi w tym outficie z truskawka
Rybzor jest offline  
stary 30-06-2006, 16:38   #136
ReLies
Użytkownik Forum

ReLies's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005

Imię: Relies
Profesja: Paladin
Gildia: New Ages
Świat: Homeland Galana
Poziom: 56
Skille: 79/50
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus
Sir Imp, will be deleted at Aug 29 2006, 03:52:40 CET
Whoa ... Tego się nie spodziewałem.. czyżby załamał się i zrozumiał jakim jest "złym graczek" i postanowił za dość uczynić?? Nie sądze, a tak na poważnie to pewnie od deletuje go za jakiś czas.

Coś czego nie było, jest jeszcze raz!"
"Nie znam tutaj nikogo, lecz nienawidzą mnie!"
"Idąc z nikąd do nikąd wszystkiego boje się!"
ReLies jest offline  
stary 30-06-2006, 17:43   #137
Tyraael
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2005

Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
Skille: 87/82
Poziom mag.: 6
Domyślny

Oh god, z tego filmiku wywnisoskowac mozna tylko jedno- ze Konda ma pvp chara wychodzacego z rooka. Przyjzyjcie sie na chmurki w tak przewidywalnych ruchach Camuha...
Tyraael jest offline  
stary 30-06-2006, 18:16   #138
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tyraael
Oh god, z tego filmiku wywnisoskowac mozna tylko jedno- ze Konda ma pvp chara wychodzacego z rooka. Przyjzyjcie sie na chmurki w tak przewidywalnych ruchach Camuha...
nom, w wielu przypadkach masz racje, ale chyba go lagowalo, zobacz jak owlno biegal i co chwial stawal.

PS: wzssycy z HWl zachwalaja camuha za takei super pvp, szczerze mowiac juz widzialem pare filmikow i jakos tego nie widac nawet siem suial zatrzyamc perfidnie zeby sie uhnac, i padl tez w dziecinny sposob.
stary 30-06-2006, 18:36   #139
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
nom, w wielu przypadkach masz racje, ale chyba go lagowalo, zobacz jak owlno biegal i co chwial stawal.

PS: wzssycy z HWl zachwalaja camuha za takei super pvp, szczerze mowiac juz widzialem pare filmikow i jakos tego nie widac nawet siem suial zatrzyamc perfidnie zeby sie uhnac, i padl tez w dziecinny sposob.
Ciekawe jak ty bys sie uhal majac w swiadomosci ze jak konda cie trafi sd to zostaje ci z 30 hp...Musial sie uhac po kazdej stracie hp bo konda mogl go zdjac gdy mial z 80%-90% zycia (juz pomijam fakt ze oprocz kondy bilo go z 6 innych osob), ale ogolnie nalezalo mu sie i sie ciesze ze go ubili

Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 30-06-2006 o 18:37.
Bartol1 jest offline  
stary 30-06-2006, 18:42   #140
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

nom teoretycznie to jest fakt... no bo wystarczy spojrzec co sie dzialo z jego hp gdy konda go sdnol... wystarczelo ze ktorys palek wczesniej musnol go z bolca konda sd i koniec
sliver jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania