![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() up masz racje calkowita .Bo homoseksualitsa nie "pedal"moze dziecko wychowywac ,tak jak hetero wiec prosze bez tego faszystowskiego belkotu ktory daja wam w Mlodziezy Wszechpolskiej gdzie sie leja miedzy soba i wszczynaja burdy i protesty
swoja droga mam 14 lat i wierze w wartosci narodowe i miedzynarodowe wiec sie okazuje ,ze dorosli sa bardziej podatni na belkot
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 01-07-2006 o 18:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Jezeli wyznajesz inna wiare, to picie krwi Mesjasza moze Ci sie wydawac nienormalne. Jezeli jestes katolikiem/chrzescijanem, ma to dla Ciebie zupelnie inne znaczenie. Cytuj:
Mowiac, ze radio maryja to radio katolickie, obrazasz wiekszosc prawdziwych katolikow. A jedyne co dzieki Radiu Maryja maja staruszki, to mniejsze renty. Pozatym, powiedz mi, co bys powiedzial, gdyby np. w Polsce pojawilo sie oficjalne radio satanistyczne, mialbys cos przeciwko? Jak tak to dlaczego? Ciekaw jestem twojej tolerancji. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez styku - 01-07-2006 o 18:53. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No zastanow sie, oczywiscie homoseksualisci maja prawo miec dzieci pod warunkiem ze sami je sobie zrobia. Nie potepiam mniejszosci sexualnych niemniej ich zwiazki nie sa zecza normalna gdyz sa sprzeczne nie tylko z dobrymi obyczajami jak i z praweem natury(gatunek nieprzetrwa) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Zajac - Ciebie mierzi, to że nie szanujemy wartości narodowych, a Ty sam piszesz tak jakbyś kiblował przez j. polski conajmniej trzy lata. I powiem Ci jedno: nie ma się co chwalić, że się jest w MW. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ryłek - 01-07-2006 o 18:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Cytuj:
Nie lubie nikogo obrażać ale jesteś debilem Młodzież Wszechpolska nie ma nic wspólnego z faszyzmem i w komentarzach pisałem o tym kilkanaście razy !!!!!! Ale najlepiej palnąć gafe i myślisz że jest ok. Najpierw przeczytaj wszystkie wypowiedzi z tego działu a dopiero potem zabieraj głos. Logo szczerbca to logo Narodowego Odrodzenia Polski nie myl faktów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie są nasze plakaty , myśl zanim cos napiszesz najpierw pomyśl dwa razy a dopiero potem pisz !!!!!!!!! Młodzież Wszechpolska nie popiera (jest stanowczo przeciwko) faszyzmowi , nazizmowi i komunizmowi !!!!!!!!! Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie chce sie z toba sprzeczac ,ale faszyzm wlasnie polega na dyskryminowaniu ludzi odmiennych poza tym czytaj ze zrozuminiem bo napisalem wyraznie tych ktorych logiem jest szczerbiec wiec trudno to widocznie zrozumiec
rylek chodzilo mi o mniej wiecej takie jak,ze kazdy narod,kultura ma wklad w kulture i rozwoj swiata i oto mi chodzilo jezeli zle to ujalem
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 01-07-2006 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tym radiem satanistycznym - wg mnie stykowi chodziło o to, że RM to też swego rodzaju sekta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a] Murzyn w tej samej klasie w szkole/studiach b] Gej w tej samej klasie w szkole/studiach Cytuj:
Co do satanistów - sataniści to nie jest sekta, jest to wiara, podstawy wiary chrzescijańskiej mają satanizm, ktoś przecierz w tym piekle siedzi prawda?! Są ludzie wyznający Boga (tego z nieba) i Szatana (tego z dołu). Przeszkadza tobie pomysł Radia Szatan 666FM?! Konstytucja zapewnia nam wolność w głoszeniu i wyznawaniu swojej religii... Za przeproszeniem, w (_!_) mam to, że MW się na coś by nie zgodziło, jak trafię dzisiaj 6 w totku, zbuduję sobie radyjko, obok radia M. w Toruniu :> visa vi ojca Dyrektora ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie chce sie z toba sprzeczac ,ale faszyzm wlasnie polega na dyskryminowaniu ludzi odmiennych poza tym czytaj ze zrozuminiem bo napisalem wyraznie tych ktorych logiem jest szczerbiec wiec trudno to widocznie zrozumiec
rylek chodzilo mi o mniej wiecej takie jak,ze kazdy narod,kultura ma wklad w kulture i rozwoj swiata i oto mi chodzilo jezeli zle to ujalem zajac Nie lubie nikogo obrażać ale jesteś debilem Młodzież Wszechpolska nie ma nic wspólnego z faszyzmem i w komentarzach pisałem o tym kilkanaście razy !!!!!! jakbys nie wiedzial newsweek jest wiarygodnym zrodlem i tak przy okazji co wam przeszkadza ,ze homoseksualisci przejda przez miasto? protar moja gafa masz racje homoseksualista ktory zrobil naturalna droga dziecko moze je wychowywac .zajac jak masz kogos wyzywac zacznij od siebie ,a klotnie rozpoczely sie od twojego tematu .I na przyszlosc jak mnie mowisz cos to daj dowod ,a nie wal "bo wszyscy wiedza"
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Staniści sekta , no chyba że masz na myśli ty pseudosatanstów którzy składają ofiary na ołtarzach... Ale pomyśl o takich satanistach jak np www.satan.pl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down: Naucz się pisać -.- Ostatnio edytowany przez Ryłek - 01-07-2006 o 19:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() lexing strona nawet ostrzega ,ze nawet moga obrazac uczucia religijne wiec chociaz ostrzegaja przed tym
zajac po co sie rejestrowales ?po to by walnac pare faszystowskich linkow i powiedziec ,ze wm sa prawdziwiymi patriotami?
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 01-07-2006 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdybys umial czytac ze zrozumieniem to bys wiedzial.A ty nie odpowiedziales na pytanie jak chcesz wiedziec to akurat wiem co to sa za pojecia wiec nie musiszz mi mowic ,ze sa wazne. swoja droga twoje poglady mnie sie nie podobaja i co? nie wyzywam cie od niczego ,ani nie mowie ci jaki jestes chociaz moge bo jest wolnosc slowa .A jak masz wyzywac kogos od kto nie umie myslec to lepiej nic nie pisz ,a ty chyba pewna cienka granice miedzy patriotyzmem ,a rasizmem przekroczyles.A skad te poglady? z braku wiedzy czyt. stereotypy
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 01-07-2006 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co ma faszyzm do Narodowców ????? Odp. Dwie różnie rzeczy nie podobne do siebie wcale Młodzież Wszechpolska to Narodowcy. Ty najpierw przeczytaj wszystkie posty a dopiero zabieraj udział w dyskusji. Cytuj:
PS. Przeczytaj sobie co to jest Rasizm a nie ośmieszaj się. http://pl.wikipedia.org/wiki/Rasizm |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() A tak od siebie jeszcze dodam. Hitler na poczatku swojej "dzialalnosci" byl nacjonalista. Wszelka niechec do zydow, austryjackich niemcow itp, itd to byl wlasnie nacjonalizm.
Nacjonalizm to takze wysoka niechec wobec zroznicowanych partii politycznych, wiec demokratyczne partie tez odpadaja;] Ksenofobia tez jest domena nacjonalizmu, co bylo widac w tej dyskusji. I ze niby nie jest podobny do nazizmu? Nacjonalizm ma wiecej wspolnego z nazizmem niz jakikolwiek inny ustroj. Jak ktos nie wierzy, niech zrobi sobie tabele porownawcza;]
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() zajac mozesz sobie mowic co chcesz i wciskac kit komu chcesz ale nie probuj wmawiac ludziom za nacjonalizm jest dobry i NIE MYL!!! patriotyzmu z nacjonalizmem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
//edit Myliłem się, przepraszam Lexing. Ostatnio edytowany przez Yassek - 01-07-2006 o 21:20. |
||
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz co brak ci informacji na ten temat polecam artykuł Stanisław Górka - O PATRIOTYZMIE I NACJONALIZMIE tam jest wszystko jasno opisane i wytłumaczone przeczytaj do końca ten artykuł wtedy mnie zrozumiesz. http://sierp.tc.pl/gorkanac.htm Podam fragmenty z tego artykułu : NACJONALIZM (od łacińskiego "natio" - naród) byłoby to mocne uczucie oddania (miłości) żywione wobec własnego narodu. I tyle. Dalsze doprecyzowanie wymagałoby już wejścia w sferę ideologii i określenia, czym jest naród. Nie zajmując się na razie dużą ilością definicji narodu, można bez tego stwierdzić, że uczucie oddania narodowi oznacza w praktyce podporządkowanie się koncepcji woli narodu, bądź wartości narodowych (imponderabilia), bądź koncepcji interesu narodowego. PATRIOTYZM (od greckiego "patriotes" - ziomek, rodak) jest pojęciem już na wstępie trudniejszym do objaśnienia. Wydawać by się mogło, że źródłosłów wskazuje na coś podobnego, jeśli nie identycznego jak nacjonalizm. Jednak analiza znaczenia greckiego słowa rodak (czy ziomek) wskazuje na coś innego. Odnosi się ono tylko do osób stanowiących wspólnotę polityczną, czyli do obywateli w obrębie greckiej polis. Ktoś mógł mieszkać od wielu pokoleń w danej polis, z wieloma jej obywatelami być związanym więzami pokrewieństwa, a mimo wszystko być tylko osiadłym obcokrajowcem bez praw obywatelskich, a więc nie rodakiem. Biorąc powyższe pod uwagę uważam za sensowniejsze odróżnienie patriotyzmu od nacjonalizmu i zdefiniowanie patriotyzmu jako mocne uczucie oddania (miłości) żywione wobec własnego kraju, ojczyzny, państwa. Nietrudno zauważyć, że słowa: "ojczyzna", "kraj", "państwo" nie muszą oznaczać tego samego, stąd mamy już możliwe kilka różnych patriotyzmów. Inny podział patriotyzmów jaki możemy przeprowadzić, to podział na miłość do dużej i małej ojczyzny (Vaterland - Heimat) - jak widać, jest w czym wybierać. |
|
![]() |
![]() |