![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Kawal Drogi Naprawde
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Jestem pierwszy na liscie, i caly czas pierwszy.... i jeszcze raz pierwszy az wkoncu czekam 30 min i nic....
Moze Mi ktos wytlumaczyc czemu sie zalogowac nie umiem? Pozdrawiam.... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Co wy macie z tym pvp, po co to komu przecież jest ich od ch*ja -.-'
@Top Oj cipy coś długo z tymi servami ! Miały być w czerwcu, a teraz jak mi zostalo 10 dni pacca to ,,|,, ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() <idzie zaparzyc kawe><25 w kolecjce>
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Piaseczno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Denoder Xantera
Profesja: Druid
Gildia: Dark Masters
Świat: Luminera
Poziom: 46
Skille: 17/18
Poziom mag.: 51
|
![]() each szkoda że nie wiedziałem wcześniej bo teraz już z 1.5 h prubuje śie wlogować i nic ;p do 8.00 jest kupa czasu więc napewno mi sie uda fajnie ż dzisiaj sobie zaktywowałem pacca niewiedząc o nowych servach ;p
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() ja osobiście się cieszę że są nowe servery, lecz ile trzeba czekać żeby z pierwszego miejsca wbić się na serv ?! :|
fast Pliz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
|
![]() Z niecierpliwością czekam aż powstaną nowe serery ale z PvP ;]
#127 | |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja i tak gram na Guardii
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Imię: Dan-Kaw
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 30
Skille: 37/50
Poziom mag.: 12
|
![]() No to nowe światy są! Szkoda że niemam PACC to bym już zaczoł grać ale niewiem ile trzeba czekać aby FACC mogło sie zalogować(piszcie jak wiecie to bede wdzięczny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Piaseczno
Imię: Denoder Xantera
Gildia: Dark Masters
Świat: Luminera
Poziom: 46
Skille: 17/18
Poziom mag.: 51
|
![]() serjio nawet z paccem cierzko sie wbić około 2.5 h prubuji i nic
Hedorlix to przez limit żeby nie przepełnic rooka pomyśl bez tego to by sie 800 osub w walilo na rook i cierzko wy było sie ruszac a co dopiero expić ;p Ostatnio edytowany przez Denoder Xantera - 14-07-2006 o 01:21. |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]() Przez te dodawanie new serverow mialem kicka i ded strasznie sie wkurzylem
![]() ![]() Ciesze sie ze stracilem aol a nie napszyklad dsm wartobylo go kupic =/ a co do New Server to Sux ze Non-pvp MAlo Ludu na Nich bedzie gralo a zapewno duzo ludzi czekalo na pvp ! miedzy innymi byc moze ja :/ no coz zostalo tylko czekac na servy pvp ~~01:04 You advanced in sword fighting.~~ ~~~~~~~~Try~~Again~~~~~~~~~~~~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Stars Forever
Świat: Harmonia
Poziom: 58
Skille: 18/25
Poziom mag.: 55
|
![]() AAAAAAAAAAA od godziny probuje sie lognac i nic 1 juz z 20 min jestem, Sauron Decard moj nick jak cos.
wpadne w szal jak sie logne ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() A ja ostro jade...
Już 7 lvl ![]() 01:28 GM Xadam Candia: pging? |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo się cieszę że dane zostały servery non pvp. Osoby które piszą że tak gra mało ludzi są wogóle niepoinformowane -.- . Jakby ktoś chciał wiedzieć to na takich non pvp gra więcej ludu niż na pvp, a jeszcze jest ich dużo mniej. Na palcach idzie liczyć. Pvp i tak pewnie dadzą
![]() Zrobiłam postać na Candi .... czekałam godzine by się dostać na rook a jak już się dostałam to w 30 min udało mi się zabić trzy raty (W tym jeden na spółke!) i już mi się odechciało ![]() Ale wytrwaył życzę powodzenia ![]()
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
|
![]() ja zaczelem grac o 20 a teraz jet 3.37 i mam 5.5 lvl 2 lvl nabijalem 2 h :/ cip zaskoczyl mnie tymi no pvp ale i tak gram
![]() Madame Rosa |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Bardzo fajnie że są te nowe światy
![]() a jusz super extra ze są to non-pvp ![]() ![]() ![]() Bardzo sie cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() cipsoft w pizde moze sobie wsadzic te 2 swiaty jeszcze pogrzebac nimi znow polacy beda tam krasc...po chuj stworzyli non pvp...to worldy dla thiefow noobiw itp jak niepotrafisz sie uchornic przed pk to nei wylaz z depo proste
|
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Hm... Wszyscy ostarnio o update a tu nagle nowe swiaty zrobili.
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Wstaje rano z łóżka, odpala kompa i widzi... NEW SERWERy!? No to jedziemy
![]() Tak dla info stan z 14.7.2006 godzina 7:34: Vento 8 Paladin Zark Faza 8 Knight Cristianson 8 Knight Pandiania 8 Sorcerer Araziel De'Lavier 9 Sorcerer Hullah 9 Paladin Vodetun 10 Sorcerer Nitro uss 11 Sorcerer Xeemoz 13 Druid Yankovic 14 Sorcerer Fassie 14 Sorcerer Kochajmy update z rozdzkami-.- 2/11 to palki 1/11 to druid (norma) 2/11 to knighty... N/C?? I znowu jak w przypadku Xereny...60% bedzie sorcami a jak ktos zrobi palka to bedzie wieelki ![]() Ja ofcz Palek lub Sorc ![]() Teraz można się pośmiać z osob, ktore czekały na pvp i wypowiedziały się w temacie: Odnośnie New Serva ...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 14-07-2006 o 08:18. |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Starachowice
Imię: Mindslayer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brutality
Świat: JULERA
Poziom: 85+
Skille: 91/66
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Non PVp.....
Szczerze slzag by mnie trafil grac na Non Pvp tam sie poprostu nei da grac !! eh...moze tylko mnie to martwi widze ale czekalem na Pvp bo chcialem z kumplami zaatakwoc nowy server a tu Lipa masakra. ![]() Moim zdanie Non pvp są bezndziejne Pomyslcie taszczysz loot bga z 10 gdozin huntu dragow a ci jakies noob blokuje droge i chche podpieprzyc loot.Odrazu by dostal bolta i sd i zgon a atkto musze przed taki zpierdzielac. A jesl ichdoz o gre od pocatku to jak sie ma team to nei ma co sie bac na non pvp, trzeba uwazac na Br i tyle. Z gory przepraszam za błędy ale sie myle jak szybko pisze. |
![]() |