|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() wkoncu cos sie musi dziac
![]() @ no i wlasnie o cos takiego co powiedzial notop mi chodzi...niektorzy powinni zrozumiec ze to jest gra i nawet jak sie jest w wojnie z kims to to jest tylko wojna jakimis glupimi postaciami a nie nalezy przez to byc do kogos uprzedzonym jak widze np zachowanie soul i seby shadyego no to mi sie smiac chce...to ze ktos jest z SK to juz wystarczajacy powod do tego zeby wogole sie nie odzywac itp a przed wojna zachowanie bylo normalne...dla mnie tacy ludzie sa poprostu smieszni...nastepnym przykladem jest text wlasnie soul shadyego nawet to gdzies zapisalem^^"on byl w EZ i za to trzeba go tepic" dla mnie taki czlowiek nie odroznia gry od rzeczywistosci bo co za roznica czy ktos ma dopisek ze jest z SK czy DPFT??to nie powinno zmieniac nastawienia do tego czlowieka, dlatego uwazam ze kilka osob powinno pomyslec nad podejsciem do tej gry i do tego co ta gra robi z ich psychika^^
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Thomasi dla mnie takie zachowanie to nic dziwnego to jest gra niektorzy twierdza ze nawet rpg=pwiec moze seba wkrecil sie w klimacik war loool ![]() Seba to jeszcze nic...pomysl sobie o Farym i Fosie...kolesie znali sie z Deipho i Thorkiem od 4+ lat z tibii...a teraz deipho z thorkiem strasza ich ze dostana baty w rl etc. lol to jest dopiero faza a czy ta gra ma wplyw na psychike jak twierdzisz?na pewnych ludzi napewno ale w wiekszosci na dzieci z nierozwinietym abstrakcyjnym mysleniem, ktore "wala z axa"=p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Oryginalnie napisane przez Aro aka papa:
- a teraz deipho z thorkiem strasza ich ze dostana baty w rl etc. lol to jest dopiero faza. kumple z rl co sa w SK widzieli zdjęcie Deipho, ponoć taki wyyebany byczek jest, że normalnie chciałbym to zobaczyć jak im wpiepszą w rlu ![]() co do przyaźni pzrez neta zgadzam sei że to złudna rzecz, ja bym raczej powiedział że kogoś sie tam lubi bardziej lub miej i jest sie lojalnym w stosunku do takich ludzi/ dla mnie to max co może być z relacji między ludzkich przez gre. /chyba że sie najpierw ludzie poznali w tibi, a potem lepiej w rlu ;] Co do wojny, to SK jest przykładem że nie przewaga liczebna a zgranie jest najważniejsze w walce ;] chociaż kumple mi mówią że szykują cośdobrego./we will see. peace
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() jaka przewaga liczebna??;]co z tego ze mamy XXXXX ludzi w gildie jezeli nie pameitam kiedy online bylo wiecej niz 10^^ n/c co ci ludzie ostatnio robia
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
|
![]() Hehe nie mialem dostepu do neta 2 tygodnie wchodze na strone i patrze na fragi 52:7.Myslalem ze to bedzie jakos inaczej wygladac ale widze ze 7k dostaje po dupie i to strzasznie :/ Mialem nadzieje ze wygracie :/ Albo bedziecie walczyc przynajmniej a tu kupa.Macie duzo czlonkow wezcie sie zorganizujcie jakos zeby przynajmniej troche wiecej turtli popadalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Nawet gdy ,któraś z gildi przegra będą potem mass logi przez x-czasu ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() http://www.allegro.pl/item118203871_...er_druid_.html
notop nie szkoda ci chara..? sporo kasy za postac z huntem.. ![]() edit przed chwila sie dowiedzialem ze to fake.. dobry walek, jesli rzeczywiscie to sprytny jestes notop, oy sprytny.. ![]() Ostatnio edytowany przez poppers - 31-07-2006 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zgierz
Imię: Romeo De La Morte
Profesja: Elite Knight
Gildia: Burning Dawn
Poziom: 36
Poziom mag.: 5
|
![]() W sumie Sua po co miał byś niby chara sprzedawać, a ta teoria z dpft jest jak najbardziej trafna...Chcecie znac moje zdanie na temat tych wojen ?
Według mnie to nie ma sensu, marnujecie tyle kase że to szok !Tracicie exp,skile,mlvl a co zyskujecie satysfakcje ze kogos zabiliscie, jak dla mnie to jest chore, ale skoro wam sie to podoba to rubcie co chcecie ![]() ![]() No cuz Powodzenia w zabawie w wojenke... Edit; ! Sprzedaż zakończona Kupujący: pendrak41 (1) Kwota do zapłaty: 2 500,00 zł (plus ewentualne koszty transportu) To jest napewno wałek ![]() Ostatnio edytowany przez Romeo De La Morte - 01-08-2006 o 07:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, Romeo, jeśli takie jest twoje zdanie na temat wojen to zapewne w ani jednej jeszcze nie walczyłeś i nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. Gdy między dwiema stronami pojawiają się poważne spięcia, dochodzi do wojny, która jest marnotrawieniem kasy tylko wtedy, gdy nikt nie ma szans na jej wygranie, tzn. obie strony są sobie równe i maja wystarczające lvle by walczyc dlugo zanim staną się bezużyteczne. W innych przypadkach wszystko prowadzi do jednego celu czyli do dominacji nad serwerem, na którą opłaca się wydać każdy gp które się posiada.
Co z tego, że masz wysoki lvl, super skile, kilka milionow kasy, jesli nic nie mozesz zrobic w grze, twoje zdanie sie nie liczy i w razie klopotów zostajesz totalnie sam, bo inni też nie chcą walczyć? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
|
![]() Może i nie brałem udziału w zadnej wojnie za to w walkach, i zemstach udział brałem, nie jest to miłe gdy kogos zabijam (robie to tylko w obronie własnej) nigdy pierwszy nie atakuje jak juz kogos zabije to mam wyzuty sumienia bo wiem co to znaczy paść za nic !! nie jest to przyjemne jest to koniecznosc... zawsze sa 2 wyjscia. 1 najprostrze zabic i koniec, drugie to kompromis tego słowa wiekrzosc z was nie zna prawda? Wielu z wasz sie obuzy ale powiedzcie mi czy to nie prawda ?
Moje zdanie jest nadal takie samo "Wojny sa beznadziejne i nikomu nie potrzebne" Jezeli was nie przekonałem do mojego zdania, bijcie sie mordujcie gincie mi do tego nic to jest tylko wasza sprawa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
|
![]() Romeo.Czlowieku to tylko gra nie zycie piszesz to jakbys kogos w rl zabijal ze sie bronisz,ze wojny.To tylko gra i widze wielu nie moze tego jakos zrozumiec.
Wojny sa potrzebne bo trzeba walczyc jakos o swoja dupe.Wojna to wojna za darmo nikt nie dostaje oklepu.Sie tu zalisz ze wyrzuty sumienia czlowieku ubijesz mu ludzka w grze i co moze kondolecje mu wyslesz.Zal mi takich ludzi. Ostatnio edytowany przez hava - 01-08-2006 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
|
![]() Rozruzniam real od tibii-.-
No ok jak juz chcecie sie bić na arcani to weźcie sie bijcie o pricelist a nie o jakies guwno ![]() W sumie to i na woijnach kase tracicie, i przez tanie sprzedawanie tracicie, i wogule niemyślicie racjonalnie i ekonomicznie ! No myśle ze jak juz tego nie zrozumiecie to zal mi was ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() @Romeo
Wojny są po to , żeby grupa ludzi (gildia) Walczyły o panowania na servie. Co ci da jak masz w pip siana etc. a gówno mozesz zrobic w polityce servera nikt nie liczy sie z twoim zdaniem... Ludzie biorący udział w wojnie wiedzą , że moga pasc w kazdej chwili. Co do P-list to odnosi sie podobnie ta strona , ktora wygra ta wyznacza Ceny. Więc jak widzisz wojny są potrzebne ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja nie napisałem ze wojny sa nie potrzebne, tylko ze jak juz sie bijecie to juz siebijcie o cos co bedzie pozyteczne, wszyscy wiedza jaka gildia żadzi na arcani od xxx czasu.
Po za tym mi to nieprzeszkadza ze sie bija ;] Fajnie potem sie filmiki oglada, wojna jest fajna dopuki nie dotyczy mnie. Osobiscie staram sie nie popadac w zadne konflikty i jestem neutralny...Cos jeszcze macie mi do zazucenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja ci mam cos do powiedzenia^^
dla takich jak ty sa wlasnie servery non-pvp;] po co grasz w tibie??zeby miec 109289128 lvl?? czy zeby zabic 1291 demonow?i miec 129183 mpa w domq?? bo ja akurat gram w tibie zeby czerpac z niej przyjemnosc a dla mnie przyjemnoscia jest wlasnie to kiedy moge w jakis sposob wykorzystac charr nad ktorym badz co abdz troche pracowalem a wlasnie takim momentem jest wojna^^i jest to moim zdaniem najciekawsze co moze byc w tibi;]
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Knurów
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Tomasi w 100 % sie z Tobą zgadzam ;]
Szkoda, że już nie mam swojego chara bo z pewnością bym teraz walczył... Chociaz z tego co narazie widze nic sie nie dzieje... mam nadzieje, że to sie zmieni... Hail NG >> EZ >> SK |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik forum