![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Chce powiedziec, ze widzialem ss'ka jak knight z ir walnal 379 w czlowieka
Jednak nie wiem gdzie ani kiedy, wiec watpliwy dowod ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() + ale pal lepsze + ale palem fajniej + zluzyje wiecej UHow i mniejsze hity wali i nie ma szans z dragaiem ze slaba bronia ![]() + lol!!! zanim knight 4 MLVL nabije LOL! na 25lvl moze sam knightem gralem i znudzil mi sie na 14 lvl a pala mam 2 i bardzo mi sie podoba Fajne buzki ![]() Paladyn wins ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Maly wymiatacz smoków - 08-02-2005 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
a ja ze skilami 53/39 best hit 98 lol na dodatek ze spearow ![]() Paladyn wins ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Maly wymiatacz smoków - 08-02-2005 o 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Jejuuuuuu najwiekszy "hipek" tego f00ra!!! <up@>
Mozesz miec nawet 200 udzerzyc ze spirow! tylko nie wierze, ze z takimi gownianymi skillami! po1: spike swoord ma atak 24 a spiry o ile pamietam 30 po2: cos nie wierze, ze 98 z takim skillem wyciagnoles po3: Dla mnie 90 z spike'a to i tak sukces po4: istnieje taka magiczna opcja EDIT!!!!!!!! stosuj ja, a unikniesz wielu problemow w zyciu!
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
dwarf ma tylko 90hp więc ten hit mógłby być większy gdyby dwarf miał więcej życia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a odnosnie blokowania smokow ze skillami 55/55 to zycze powodzenia i gratuluje duzej ilosci uhow na zmarnowanie... no chyba ze jakis wysoki level ![]() ja mialem 4 mlvl na 14-16 levelu cos kolo tego...
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Jaslo
![]() |
![]() Sam wolal bym grac pallem ale niestety mam lagi a teraz gram knightem
![]() Plusy palla: +szybko skaczom skille na dista +szybko mlvl +duze hity +nie potrzeba dobrego eq(wystarczy p-set) Minusy palla: -malo cap -gdy masz kicka albo lag to raczej nie ma szans na przezycie -cieszko sie trenuje na samym poczatku -gdy nie masz pacc tracisz kase na bolty Plusy knighta: +przewaznie przezyje przy lagu albo kicku +duzo kasy +dobre eq +duzo cap Minusy knighta: -dlugi trening -wolno leci mlvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() knightem na elf's camp na bagnach venore, pewien knight robil 30 k expa w 1h, nie szlo mu duzo uh, mial dosyc dobre eq, ale skile marne 75/70 -zrobil w miesiac level 35-60+....pomysl nad tym ejszcze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() 2. jakos w amke walnalem za 98, miala na czerwono zycie. Ale jak nie chcesz to nie wiez. Ja wiem swoje ![]() 3. dla knighta 90 to zeczywiscie sukces ![]() 4. STOSUJE!!! Przydaje sie ![]() ty miales duzo lepsze skile a spike w porownaniu do spearow ma tylko 6 ataku roznicy PAL WINS ![]() ![]() ![]() ------ Edit by Gremlin ad 1. Upomnienie za spam i bycie ignorantem (dlatego 9 punktow) Ostatnio edytowany przez Gremlin - 09-02-2005 o 06:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() 2. TU masz troche racji zgadzam sie z toba ![]() 3. no nie wiem ja na 16 lvl knightem mialem prawie 3 MLVL ![]() Pal wins ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Cytuj:
+ kto co lubi + a kto chodzi na dragi ze słabą bronią?! BTW: ZANIM pójdzie się knightem na dragi, trzeba nabić ODPOWIEDNI level i ODPOWIEDNIE skille... + a niby dlaczego? 4 mlvl można równie dobrze nabić i na 8 lvl!! Trochę to potrwa, ale... Także po raz kolejny mówię: NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PROFESJA LEPSZA OD INNYCH!!! BOŻE!!! CZY AŻ TAK TRUDNO TO ZROZUMIEĆ?!! KAŻDA PROFESJA JEST DOBRA W SWOIM FACHU!!! ![]() ![]() ![]() Palk ma tą zaletę, że może tłuc na niskich levelach potężne potwory (np. 10lvl pally może spox iść na cyclopsy, o ile nie da się przez nie złapać ![]() To dlatego wszyscy mówią, że palkowi szybko levele lecą... A co się dziwić, jak tłucze z dystansu, nie dając potworkom się walnąć?! Knight przynajmniej walczy honorowo (wiedźmin, mówi wam to coś? ![]() Pozdroszyskim
Nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. ...to czy jeśli stanę na szynach i złapię druty z napięciem rękami, to czy pojadę jak tramwaj? www.battleon.com <- na czas logowania do Tibii... http://www.losux.prv.pl <- Najlepszy Darmowy Komiks Sieciowy. HARD |,,|(>_<)|,,| CORE
Ostatnio edytowany przez Varmus - 11-02-2005 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Karton w kropki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Karino Han
Profesja: Knight
Świat: Nova
Poziom: 24
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja wam powieeeeem..., że mam kolegę palka i on wali bronią obuchową (tak jak ja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ciekawe czy twój kolega będzie taki chojrak jak go GM dorwie... Będzie miał bana buahahaha ![]() ...chyba ![]()
Nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. ...to czy jeśli stanę na szynach i złapię druty z napięciem rękami, to czy pojadę jak tramwaj? www.battleon.com <- na czas logowania do Tibii... http://www.losux.prv.pl <- Najlepszy Darmowy Komiks Sieciowy. HARD |,,|(>_<)|,,| CORE
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() palladyn czy knight???? hmmmmmm...
bierz Druida |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() hmmmm ja jusz grałem 3 knightami bodajze no i tera zaczynam grac pallem moim zdaniem pale lepsze szybko lvl skikaja itp najgorsze ze tarczy niema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A ty nie masz słownika ortograficznego (tak, to aż tak widać ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Profesja: Paladin
|
![]() Osobiście radze Knighta bo nie musisz wydawac kasy na czary i tylko polepszasz swój eq i szybko sie zbiera kase
![]()
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Darashia
|
![]() @up
zaden argument bo sprzet jest nawet kilkadziesiat razy drozszy od czarow... a i UHy droga nie chodza |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej, ludziska! Odzywajmy się i nie kończmy tego tematu!! Jest na to zbyt fajny! No, dalej! Wymieniajmy się poglądami!!
|
![]() |
![]() |