![]() |
#121 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() A propos 2 pytania:
Czy to nie jest czasem: Helloween - Open your life?? A fake fajny... 9/10 za te efekty odwracania kolorów ;p Stać Cię na więcej =D EDIT: Jeśli zgadłem, to plz wbij mnie do drużyny ;p Ostatnio edytowany przez Ghand - 22-11-2006 o 23:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() @nom to jest to xD, ja zgadałem wczoraj, ale nie pisałem
![]() @topic No moge ci to ocenić ![]() ![]() 1.Bitwa wygląda ładnie, tylko mam zastrzezenia do "czarów", którymi posługuje się Zając, to fajnie nie wygląda... 2.W tej części jest dużo humoru, co oczywiście bardzo mi się podoba, aczkolwiek psujesz tym troche klimat, ale jednak plus ![]() 3.W 11 obrazku (liczyłem, btw numerowałbyś je ![]() 4.Uboga ta sala króla xD...jakiś biedak chyba z niego ![]() 5.Hmm super równa kraina u ciebie jest xD. 6.Błędów ort. nie ma (co ostatnio w fake, jest rzadkością -.-). Ma ocena 8+/10-->Surowo co xD? Rób dalej ![]()
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haahahahaha, byłem silny w walce ponieważ jako jeden z dwóch(;<) najdłużej się trzymałem! MUAHAHAHA! Ale umarłem...
![]() 1000010101010101/1000000000000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() No no. Jeden z lepszych fake na 4um. Może już to mówilem ;P
Minusy: -jak poprzednio: Głupie niedociągnięcia graficzne. Nie chodzi mi o scenerie które pojawiły sie już w poprzedniej częsci (też bym juz nie poprawiał) ale o te nowe, tam z tym statkiem: wygląda t ojakby cał ten ląd unosił sie nad wodą ;] Nie ma podpórek na moście i nie ma brzegu :/ -ten czar taki jakiś nijaki :/ -troche za dużo gadania Plusy: -outfity fabuła itd nie chce sie powtarzać ![]() ocena: 8/10 Jedziesz dalej... Sorexes od imienia Exeros?? Chyba brakuje jednego "s" ;P a moze to nie anagram :/ warto spróbować ^^ Ostatnio edytowany przez Glaves - 23-11-2006 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
BRAWO! Zgadłeś! ![]() Ta "nowa" sceneria tak naprawdę powstała wtedy, kiedy tamte dwie, więc nie jest taka nowa. Ale dzięki za ocenę. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Eh Szkoda ze niema więcej konkursów,rola króla jakaś taka.. nudna ^^ co do fake to WspaniałY! xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajny fake , ale troche monotonny i te teleporty troche
![]() ![]() Wprowadź troche urozmaicenia to będzie "full wypas"
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
Fake super i w ogole git, ale czemu ja juz nie wystepuje ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Fake fajny 9.5/10, ale zrób jakąś "akcje"
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Sorki za odświeżenie(tak wiem że ostatni post jest z listopada ale nie miałem jakwcześniej tego Fake'a ocenić bo od niedawna mam net i niedawno go znalazłem
![]() Co do fabuły to ogólnie fajnie to przedstawiliście, wykonanie nie jest najgorsz ale zawsze mogło być lepsze i tutaj standartowe pytanie kiedy next part ![]() A co do mojego udziału(jako Songo) to dość krótki epizod był ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Wiesz co? Ja też wielu fajnych fake nie widziałem. Bo kilka fajnych było w wakacje, a ja pojechałem i nie miałem neta, I JAKOŚ TERAZ NIE ODŚWIEŻAM ŻEBY OCENIĆ!
Report... Zamknąć/Nie pisać w temacie.
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Trochę mnie nie było, fakt. Fake jest denny, fakt.
![]() ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- Tyle. Jeżeli jeszcze żyjecie i nie ma was w fake, wyślijcie zgłoszenie, strój i wyjaśnienie kim chcecie być pod numer 0701... eee, 3070159. (gg) Aha, byłbym zapomniał - proszę o szczegółowe komentarze. (patrz strona 1 ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Wellcome back Alph...
Miło znowu widzieć ciebie i twój fake... Troche chaotycznie wszystko sie odbywa, do tego dośc często zasłaniasz ludzi tekstami i nie widać co sie dzieje ![]() Pozatym pare małych błędów graficznych.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 28-03-2007 o 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() co tu duzo gadac drugi z najlepszych fake jakie widzialem
9,8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Za duże obrazki i czasami lekki chaos...
Większość outfitów mi się podoba.
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Ghahaha! Jestem bogiem! Najpotezniejszym, najsprytniejszym i naj przystojniejszym, bogiem zua! :>
Fake misie podoba ;] Czasami sporo smiechu ;]
![]() |
#137 |
Guest
|
![]() Mowilem ci juz ze jestes glupi ? ^^ Btw, Niezla czesc ale strasznieee..dziwna
![]() I dlaczego ja nie bylem zdziwiony ?! ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Cholera.. Czy ja zawsze muszę być jako jakis król ?;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Widze że kolejny super fake na nowo będzie kontynuowany.
@Fake To jest poprostu super. Outfity niektóre mi się nie podobają ale to tylko tyle. Rób dalej. |
![]() |
![]() |