![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Jak masz jaja to chociaz powiedz kto wyszedl na debila... Tą akcje planowalismy od kilku dni, byla ona ustawiona na Huxego, a nie wychodzilo tylko dlatego ze 3 dni z rzedu Arc nie chcialo wyjsc na pole bitwy zeby walczyc jak my tego chcielismy... ale w koncu sie udalo!!! Uklony dla Kasha, ktory wyczail to mega miejsce ^^ |
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
|
![]() ktokolwiek to wymyslil, a mysle ze wiem kto, wielki szacunek dla niego. profesjonalny trap, tylko mieliscie szczescie ze Chealino zgubila wlasna pycha xD
i jak powiedzial Huxy 'here is the pl power' AYE !! @Yapan jednym fragiem nie wygraja, ale zauwaz ze z najwazniejszych ludzi w Arc zostal im do zabicia jeszcze tylko Dous :> Ostatnio edytowany przez maddie - 15-10-2006 o 21:09. |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() Omg 3 dni czekac na akcje i w czasie jej trwania byc w kosciele ,hahaha musze to przebolec gratulacje dla naszych myslicieli : bergera i kasha moze kilka osób zmieni zdanie co do bergera
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Myśląc przyszłościowo, albo musicie robić sneak attacki tak często aż będą się bali wyjść z pz, bo bait już nie wyjdzie, albo skopać ich w openie
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
|
![]() Uwazajcie na Yapana bo cwiczy Taijiquan!! Zatancuje na smierc wszystkich ktorzy beda mieli jakies problemy
![]() ![]()
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 15-10-2006 o 21:45. |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() hahahahah wreszcie chealino padl , menda jedna hahahaha
Oct 15 2006, 19:02:12 CEST Killed at Level 151 by Jurand Wyrocznia and by Master-Duel |
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Yapan nie wiem czy zauwazyles, ale ta akcja nasi 'wojownicy' pokazali Ci palec i to wcale nie wskazujacy :> |
|
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
|
![]() Cytuj:
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Profesja: Elite Knight
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() @maddie
Nie ;p @Trai'ler Tu chyba zawsze jest najbardziej dostepnie ... http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Trailer, juz sciagnalem bo skonczyl sie limit na rapidzie, ale wielkie dzieki za dobre checi
![]() Sneak świetny, ale jednym sneakiem wojny nie wygracie. Jest to jednak dobry krok do tego, by znow podjac walke z Arc. Gratz!
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Dokładnie
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Co tu dużo mówic. "JAK SIE BAWIĆ TO SIE BAWIĆ, DRZWI WYJEBAĆ NOWE WSTAWIĆ!!" Gratz fraga!
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Pchealino to bardzo dobrze ale "jedna jaskolka wiosny nie czyni" przed nami jeszcze sporo czasu planoania, ciesze sie ze morale sie poprawily i wiem ze warto bylo czekac... Powiem wam tylko ze to poczatek dalszych i lepszych dzialan z naszej strony. W naszych glowach rodza sie nowe pomysly ale wszystko trzeba dobrze dograc. Panowie spokojnie wojny w tydziens sie nie wygra, trzeba czasu i cierpliwosci ,ale jestem coraz bardziej pewien ze taka rozsadna i cierpliwa gra zdzialamy cuda
![]() Dziekuje wszytskim za to co sie dzis stalo.... ![]() A fraga skomentuje krotko ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! widzieliscie kto go ubil? xD P.S mocny smok- masz inv, dobry pomysl jutro lecimy o 15 po huxego na D-lair staniesz na mostku wez duso uh bedziesz blokowac dojscie ich sorkom..... xD Yours trully Shane ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() ty to chyba tak sie podnieciles ze spać nie możesz, co ?
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Nie , jakos tibia mnie nie podnieca mam od tego moja dziewczyne :* ,a skoro tobie pozostal komp i pixele w monitorze to bardzo mi przykro... smutne
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Congratulations! Bardzo ladna akcja i zycze takich wiecej.
Berger znow nas musial uswiadomic, kto tego czynu dokonal tak jakbysmy nie umieli czytac sami. Poraz kolejny sie w nim odezwala malostkowa ambicja wzgledem samego siebie. Pochwalcie tego Bergera niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz jest.xD No co wam zalezy? Ja juz zaczynam... Muahahaha @ Berger - Ty jestes wspanialy, najmadrzejszy, najladniejszy, najinteligentniejszy, prawdomowny, tolerancyjny, uczciwy, szczodry, lojalny, ambitny, pokorny etc. Muahahaha |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Ładna akcja, sorry że tak późno komentuje ale w weekend raczej nie mam czasu na włączenie kompa =p I think Arc Burn in Hell =p