![]() |
#121 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Shadow Moses
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 36
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Wątpię czy w wieku 14 lat nie wiedzieli, jakie skutki niesie ze sobą naruszenie nietykalności cielesnej innej osoby, a nawet jeśli nie, to wystarczyłoby, by ich rodzice wbili im do łbów, że ich wolność kończy się tam gdzie zaczyna się wolność innego człowieka. Widać, że dzieciaka łatwo zrobić, w dodatku przyjemnie, ale ktoś go jeszcze musi wychować. "Szkół, gdzie by mógł uczyć się człowiek swego człowieczeństwa nie ma na świecie i pewnie nigdy nie będzie." Emil Zegadłowicz |
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Jak dla mnie - pobyt w poprawczaku do 21 roku życia, a następnie 12 lat pozbawienia wolności (podobno to maksymalny wymiar kary...).
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ja bym dał dożywocie sk*rwysynom (wypowiedź pewnie nie na temat - bo nie mam czasu czytać teraz 13 stron ;S).
Btw: Cytuj:
Btw to zdarzenie uświadomiło mi, że 14-letnie dzieci mogą być o niebo, ba, o sześćset sześćdziesiąt sześć nieb głupsze od forumowych trollodziecioneostradodziesięciolatków. Całe szczęście, że do mnie nikt się tak nie dobiera.
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Rozebrać ich publicznie i 3 miesiące kary... ok w klatce w centrum miasta, niech ludzie mają "radochę" z nich jak oni z tej dziewczyny... |
|
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ja Szczur
Profesja: Paladin
Świat: Honera
|
![]() I zapędzić ich do robót publicznych! Niech na coś się przydadzą! Dziadek zawsze mówił, że jedyna słuszna kara dla przestępców to ciężkie roboty!
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ja również wątpię, ponieważ przedmiot taki jak wychowanie do życia w rodzinie jest w progoramie już w podstawówce!
|
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Raczej nie dostana, bo ten ktory mialby ich pobic kierowalby sie twarzami, a nei nazwiskami...
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak tak mozna?:<
Obił bym im ry*e...Kilka kolegow i juz nosa nie maja ![]() Nawet w podst.sql zdarzaja sie wydarzenia np jakis debil z 6 klasy dobieral sie do 5 klasistki -.- 3 miesiące w schornisku to stanowczo za mało... Najlepiej ich tez rozebrac potem powiesic ![]() N/C ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic: Gadacie, że klasa nic nie zrobiła. Ale uderzysz takiego cwaniaczka, wręcz pobijesz, i już masz spotkania w KMP, bądź komisariacie. Bo co? Bo dowodów nie mieli, że np. on ją zaczepiał. A jak zobaczą obity ryj, to dowód jak ta lala. A czym to się skończy? Odszkodowaniem dla cwaniaczków, upomnieniem pani sędziny i kuratorką po 50, która śmiga czarną beemką 7, i będzie ciągle zadawać jedno pytanie: Co cię kierowało?...* Więc czasem nie warto się wtrącać w cos, co Cie nie dotyczy. *- własne doświadczenia
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Świat: kraina czarów
|
![]() Współczuje dziewczynie, w końcu skończyła z życiem będąc niewiele starsza ode mnie. A co do sprawców - wszystkie epitety, które mogłabym użyć zostały wymienione. Tych 20-u pozostałych to w wiatr się bawiło, czy co? Bali się? Może także mieli "ubaw"? Jednak przystaję przy tym pierwszym. Choć i tak zachwanie pozostałych jest czymś więcej niż chamstwem. Przeraża mnie ta sytuacja, szczególnie, że dopiero się do gimnazjum wybieram. Aby te zdarzenie było przestrogą. Ona już w końcu nie powróci.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 27-10-2006 o 14:06. |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() [forum user mode on] jakbym ich spotkal to bym ich zabil !1111!! evul wykastrowac takich !!11[forum user mode off/] dzis sie powiesila next dziewczyna 16 latka..
jak ktos wspomnial to jest tak samo jak ktos np demoralizuje klase, tepi kogos, wyzywa, zachowujemy sie tak samo, nie patrzymy na to. |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Świat: kraina czarów
|
![]() A to już druga strona medalu. Teraz wszyscy zaczną się wieszać, aby rozwiązać problemy. Przecież samobójstwo nie jest rozwiązaniem.
#134 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() A ja powiem ogolnie, ze mam w dupie wiek sprawcow!
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() OMG, Tamci kolesie są chyba jacuś poje**ni.
Jak tak można? Powninni ich umieścić w jakimś zakladzie psyhiatrycznym, ponieważ są zagrożeniem dla społeczeczenstwa !!! :wkurzony:
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Dla mnie największą głupotą jest to, że się powiesiła. W wieku 14 lat nie mogła sobie z tym poradzić?
@Rege-N-tuS Wyjdz. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 27-10-2006 o 14:40. |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
W 100 % sie zgadzam... Wstyd sie przyznac ale gdybym przy tym byl tez potraktowalbym to jak swietny dowcip itp. W sumie to nie dziwie sie im... Takie rzeczy sie ( no oni troche przesadzili... nawet wiecej niz troche ) robi w gim i to nic dziwnego... Tylko ze akurat ta sprawa zostala rozdmuchana... |
|
![]() |
![]() |
#138 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() @up
To tylko swiadcz o tym, ze mlodziez nie ma juz w sobie czegos takiego jak szacunek i godnosc, a takze poczucie humoru. |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Dziś w Elblągu powiesiła sie laska. Tzn. dziś ją znaleźli, wisiała od wczoraj.
|
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Brak slow.
Ciekawe co maja do powiedzenia rodzice tych kretynow eh. N to ze cala klasa nic nie zareagowala, klasa specjalna. |