Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-09-2007, 16:34   #1381
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Problem

no faktycznie dzis dwukrotnie zrozumialem dlaczego czesc ludzi nie chce dojsc do ltk tlumaczac obecnoscia noob polacksow ..... przed chwila drugi raz sie zdenerwowalem choc jestem osoba wyjatkowo spokojna w tibii jak ktos wygrywajac wojne placze ze i tak ja przegra i pekuje albo kto inny kaze sobie samemu placic mimo ze gildia sciagnela payment jesli tak to ma wygladac to ja na to nie ide !!! a prosze zauwazyc jedno ze mi bardzo blisko do ltk .....

signed poirytowany ostro wuja kiroy
Kiroy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-09-2007, 17:03   #1382
Darotaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Knurów

Imię: Darota
Profesja: Elite Knight
Gildia: N /G\
Świat: Obsidia
Poziom: 103
LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. Pokaż post
slayer we lbie ci sie pierdoli czlowieku i to konkretnie ..a ty cos wiesz??GOWNO . to ze ty i reszta senahow ganeyow i tych nowych pro nobow w LTK NICZEGO dobrego nie wnosi do gildi .chyba ze ktos sie lubi z nich posmiac to wtedy rzeczywiscie.strasznych kozakow zgrywacie a naprawde gowno wiecie,gowno umiecie itd.nie wiem czemu kto kolwiek was invitnal...ofc nie to zebym nie trawil all nowych membersow bo paru jest naprawde spoko,ale ty i senah i wasza spolka wszystkich tylko w*****a .i dobrze ze sie rooknales bo juz wszystkim na vencie w*****ales swoimi okrzykami YE WE ROX I ROX I PARALIZE MOJ PARALIZ JESTEM ZAJEBISTY !!11 RZADZE !! WE ROX czlowieku opanuj sie i przynajmniej nie rob z siebie posmiewiska na forum ...

michal :*

OWNED tak samo uwazam
Darotaa jest offline  
stary 19-09-2007, 17:54   #1383
Asmit
Użytkownik Forum

Asmit's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Imię: Asmit
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
slayer we lbie ci sie pierdoli czlowieku i to konkretnie ..a ty cos wiesz??GOWNO . to ze ty i reszta senahow ganeyow i tych nowych pro nobow w LTK NICZEGO dobrego nie wnosi do gildi .chyba ze ktos sie lubi z nich posmiac to wtedy rzeczywiscie.strasznych kozakow zgrywacie a naprawde gowno wiecie,gowno umiecie itd.nie wiem czemu kto kolwiek was invitnal...ofc nie to zebym nie trawil all nowych membersow bo paru jest naprawde spoko,ale ty i senah i wasza spolka wszystkich tylko w*****a .i dobrze ze sie rooknales bo juz wszystkim na vencie w*****ales swoimi okrzykami YE WE ROX I ROX I PARALIZE MOJ PARALIZ JESTEM ZAJEBISTY !!11 RZADZE !! WE ROX czlowieku opanuj sie i przynajmniej nie rob z siebie posmiewiska na forum ...

xD dobre haha
Asmit jest offline  
stary 19-09-2007, 18:25   #1384
Blacov89
Guest

Domyślny

@ Nedomanus

Pomimo ze cie nie lubie, musze przynac ci racje hehe.

Ps: Boixos msn me, jak bedziesz

stary 19-09-2007, 18:42   #1385
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

taaa zgadzam sie boixosiku moj kochany z toba masz racje niektorzy z ltk mysla ze maja nick w tibii ryba the wolf albo yunichi i maja przed wlasnym lvlem 1 z przodu a tu gowno nie 165 lvl tylko 65 taka fatamorgana paru osobom sie udzielila jak narazie jeden battle wygrany a l;udzie juz pa zaczynaja robic " żondząm " tym serverem w koncu tyle juz stoczyli walk z ng z cg itd tyle wojen za soba ju paymenty ustalone a jak narazie jak sam dzis rozmawialem z evo i alithem glowne problemy ltk to brak ludzi online no przepraszam jak jest ss to 99,9 % ltk jest online i wtedy wykazuja sie zabijajac w 10 jeden 70 lvl i sa pro nie psize tego aby komus konkretnie doje...ac ale zeby niektorym ludzia dupa spadla na wlasne miejsce bo naarzie wyzej sraja niz dupe maja !! juz nie takie numery szly z ng i to w znacznie silniejszym skladzie ilosciowo i jakosciowa i jakos nie poszlo !! a tu widze te same bledy tylko ludzie inni :/

pozdro : finek boixosik awo lolik peero juma lucrus vuzoxik i moj pephus
Kiroy jest offline  
stary 19-09-2007, 20:19   #1386
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Kurwa bez kitu śmiech na sali ;] LTk pekuje przed ss tak samo jak CG śmiesznie by było jakby się na siebie natkneli ciekawe co wtedy ; >
Jak czytam niektóre teksty slayera i to co ludzie pisza co on mówi na vencie to mi się kojarzy filmik z op z Aldory + zapis rozmów z ts to poprostu krtań siada ze śmiechu ; p

Ehh pozdrawiam wszystkich w miare normalnych na tym forum ; p
Zywi jest offline  
stary 19-09-2007, 20:33   #1387
Romas1
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Romas powiem ci szczerze ze nie wiem :/ oswiec mnie plx bo powaznie mowie nie wiem .... a jak czytales mojego posta to napewno zrozumiales go dobrze i piszac tak napewno nie masz kumpli w zadnej gildii silnej poniewasz jesli amsz to nie jestes bezstronny bo wiadomo ze te gildie gdzie masz kumpli ciebie nie tkna pozdrawiam
Chodzilo mi ze cg robi najwieksze pa, dzisiaj np moj kolega zlapal hunta za to ze niedal sie zabic im. Oni mowia ze jak by go zabili to by mial spokoj a tak to musi placic 10k zanic xd.
W ltk mam kilku znajomych np rine
Ale ltk tez pa straszne robi xertizo sprzedam mojemu koledze pacca, kase wziol a pacca niema to jest jeden przyklad

stary 19-09-2007, 20:44   #1388
Rewisim
Użytkownik Forum

Rewisim's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2006

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Violet
Świat: Danubia
Domyślny

Ja tu mam taki przyklad ze sie wyplacilem Ak'rap/owi, a Xertizo, Ganey, Leon dalej chca mnie ubic xD przynjamniej biegali za mna i pisali takie dojrzale zdania
np. "Ty kurwo" "****u" "udupie cie chuju" "jebany frajerze" i wiele wiele innych ale to swiadczy tylko o ich inteligencji, ale oczywiscie Obsidia bedzie lepsza z nimi na czele oni naprawde mysla ze sa podstawa LTK, bo pare osob z tej gildi jest calkiem calkiem np. Yunichi, Kenny Skyfallen, Rena Marin, Thor Kimbel i paru innych po obu stornach sa ludzie ktorzy "PAlowali PAluja i bede sPAlowani" a co do CG to poprostu oni graja dla przyjemnosci dla jednych przyjemnoscia jest zabijanie dla drugich expienie ; )
Rewisim jest offline  
stary 19-09-2007, 20:54   #1389
Kiroy
Użytkownik Forum

Żarówka

no cos podobnego mialem na mysli i powiem szczerze ludzie ktorzy cale zycie walczyli z ng chyba nie sa zadowoleni ze sa gdzie sa ale sa tam bo msuza tam byc :/ taka prawda :/ i np ludzie jak xuso pephy ktorzy walczyli przeciwko ng w najwiekszej wojnie chyba na obsidii dotychaczas zdecydowali sie dojsc do ng bo z niektorymi ludzmi z ltk nie da sie zyc :/ a co nowsi to lepsi :/( xusa mam na mysli za czasow sobs ) i mi sie tez odechciewa .... " czasami poprostu brakuje kamieni " ( Forrest Guuuump )

zmeczony wuja kiroy
Kiroy jest offline  
stary 19-09-2007, 21:01   #1390
Rewisim
Użytkownik Forum

Rewisim's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2006

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Violet
Świat: Danubia
Domyślny

Powoli robi sie do zalosne co drugi kumpel mi pisze ze ma hunta od : Rine, Senaha, Xertizo, Leona,

Ja nie wiem czy na miejscu Memy Chemicsa stanol bym z niektorymi membersami LTK do walki rozumiem ze zawsze jakies wsparcie jest, ale to jest jednym slowem
TRAGEDIA!!!!

Ostatnio edytowany przez Rewisim - 19-09-2007 o 21:08.
Rewisim jest offline  
stary 19-09-2007, 21:57   #1391
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Gildia: Thumbs up
Domyślny

No są "czarne owcy w LTK" ale nie można wszystkich mierzyć tą samą miarą bo nie wszyscy stosują pa z owej gildii, są też spoko ludzie

Ostatnio edytowany przez Nirvy - 19-09-2007 o 21:59.
Nirvy jest offline  
stary 19-09-2007, 22:26   #1392
hanspel
Użytkownik Forum

hanspel's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

omg... placzecie tutaj caly czas jak wam sie nie podoba to idzcie na non-pvp i nie bedzie pa etc -.-
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me
hanspel jest offline  
stary 19-09-2007, 22:29   #1393
Arha
Guest

Domyślny

@Up

Po to jest forum, żeby wyrażać to co kto myśli jeśli się nie podoba to c ya nara pa nie zatrzymuje

stary 19-09-2007, 23:23   #1394
RTFL
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 08 2007

Domyślny

Cytuj:

wez ty SZIKAKA zamknij ryj bo mnie wkur...sz myslisz ze ty jestes taki zajebisty?? razem z kiroyem -.-! pier...isz zawsze takie smuty na forum az zal Cie sluchać!!! ssij
RTFL jest offline  
stary 19-09-2007, 23:49   #1395
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Przynajmniej pierdoli z sensem i ma wyrobiony pewien respekt. Jeżeli zazdrościsz to widać jesteś ograniczony ; o
Zywi jest offline  
stary 20-09-2007, 00:00   #1396
Darotaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Knurów

Imię: Darota
Gildia: N /G\
Poziom: 103
Domyślny

Kazdy to widzi ze jest ograniczony po jego szczeniackich wypowiedziach.
Darotaa jest offline  
stary 20-09-2007, 02:05   #1397
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Romas1 Pokaż post
xertizo sprzedam mojemu koledze pacca, kase wziol a pacca niema to jest jeden przyklad
twoj kolega sam zrobil na sobie pa kupujac pacca od huntowanego kolesia
Pyro Aris jest offline  
stary 20-09-2007, 08:20   #1398
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Boixos

Po slowie slayer w twoim dlugasnym poscie myslalem ze bedzie to cos z sensem. Ale nie tym razem

Mowisz ze ja senah, ganey etc. jestesmy gowno warci? Ze pkujemy, insultujemy (whatever). Zobacz sobie do lustra i zastanow sie co sam szikaka robisz/robiles. Bez tych ludzi ktorych ty nazywasz "noobami" akcje ltk konczyly by sie najwyzej na grubszych sneakach. Szczerze mowiac, mnie jak i ich gowno interesuje twoja opinia wiec mozesz sie nia podetrzec. Nie chce cie pojezdzac mowiac ze jestes taki i taki bo nie jestem "aka Szikaka" wiec pozostawie to bez glebszego komentarza. Pozatym chcialem kiroyowi tylko uswiadomic ze nie kazdy wszystko moze wiedziec I nie mialem zamiaru nikogo obrazac/flamowac etc.

P.S. Nie moge odpowiadac tak namietnie jak wy bo w przeciwienstwie do niektorych wiem co to szkola bye baj

Fuck The Game, Don't Let The Game Fuck You

Axel

Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 20-09-2007 o 08:42.
Slayer-Nuddle jest offline  
stary 20-09-2007, 16:40   #1399
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

no i wlasnie o to chodzi ze myslisz ze od was sie wszystko zaczyna,ze bez was ltk nei wyjdzie na ob ,ze trudno opisac ile dobrego robicie dla gildi.a prawda jest taka jak juz wczesniej napisalem,jestescie gownem zarowno na butach kiwiego jak i NG.(wogole sorki Ganey ,tamten wczesniejszy post w zadnym stopnu nie dotyczy Ciebie,wpisalem Cie tam chyba z rozpedu).

ty naprawde myslisz ze bez was ltk nie poradziloby sobie na openie?prosze cie ,choc raz pomysl,a jak nadal masz zamiar pierdolic bezsensowne glupoty to sobie je zapisz w pamietniku a nie na tym forum,bo naprawde dobrej opini takimi glupotami ktorej wypisujesz sobie nie wyrabiasz

albo pisz,przynajmniej sie humor poprawia bo dniu spedzonym w szkole

a co do tego co robilem szikaka to hmmmm po 1 co wolno wojewodzie ~~ a po 2gie jezeli kogos paaowalem/huntowalem to mialem powod i mysle ze nie robilem z siebie idioty na forum/na vencie wypisujac/wykrzykujac rozne bzdury np:
JEST LUDZIE MOJ M WALL!!11 GDYBY NEI TO TO ON BY NIE PADL !! TO WSZYSTKO MOJA ZASLUGA !!JESTEM NAJLEPSZY JEEEEEEEEE !1 MOJ M WALL JESTESMY ZAJEBISCIE JEBAC SZWEDOW JEBAC NG YUPIIIIII BEZE MNIE BY SIE NIE UDALO

pozatym kogo ja niby huntowalem/paaowalem cwoku? :|
Trójmiasto do Lechii należy!!
.:Boixos:. jest offline  
stary 20-09-2007, 16:51   #1400
Nedomanus
Guest

Domyślny

szikaka co jak co ale pa to robiles ; P
ale nvm.

a co do hmm "wymiany zdań" na tym forum to az sie chce zanucic...
"kazdy ponad kazdym..."

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania