![]() |
#1381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() no faktycznie dzis dwukrotnie zrozumialem dlaczego czesc ludzi nie chce dojsc do ltk tlumaczac obecnoscia noob polacksow ..... przed chwila drugi raz sie zdenerwowalem choc jestem osoba wyjatkowo spokojna w tibii
![]() ![]() signed poirytowany ostro wuja kiroy |
![]() |
|
![]() |
#1382 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
OWNED tak samo uwazam ![]()
![]() |
#1383 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
xD dobre haha |
|
![]() |
![]() |
#1384 |
Guest
|
![]() @ Nedomanus
Pomimo ze cie nie lubie, musze przynac ci racje hehe. Ps: Boixos msn me, jak bedziesz ![]() |
![]() |
#1385 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaa zgadzam sie boixosiku moj kochany z toba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro : finek boixosik awo lolik peero juma lucrus vuzoxik i moj pephus ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Kurwa bez kitu śmiech na sali ;] LTk pekuje przed ss tak samo jak CG śmiesznie by było jakby się na siebie natkneli ciekawe co wtedy ; >
Jak czytam niektóre teksty slayera i to co ludzie pisza co on mówi na vencie to mi się kojarzy filmik z op z Aldory + zapis rozmów z ts to poprostu krtań siada ze śmiechu ; p Ehh pozdrawiam wszystkich w miare normalnych na tym forum ; p |
![]() |
![]() |
#1387 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
W ltk mam kilku znajomych np rine ![]() Ale ltk tez pa straszne robi xertizo sprzedam mojemu koledze pacca, kase wziol a pacca niema to jest jeden przyklad ![]() |
|
![]() |
#1388 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tu mam taki przyklad ze sie wyplacilem Ak'rap/owi, a Xertizo, Ganey, Leon dalej chca mnie ubic xD przynjamniej biegali za mna i pisali takie dojrzale zdania
np. "Ty kurwo" "****u" "udupie cie chuju" "jebany frajerze" i wiele wiele innych ale to swiadczy tylko o ich inteligencji, ale oczywiscie Obsidia bedzie lepsza z nimi na czele oni naprawde mysla ze sa podstawa LTK, bo pare osob z tej gildi jest calkiem calkiem np. Yunichi, Kenny Skyfallen, Rena Marin, Thor Kimbel i paru innych po obu stornach sa ludzie ktorzy "PAlowali PAluja i bede sPAlowani" a co do CG to poprostu oni graja dla przyjemnosci dla jednych przyjemnoscia jest zabijanie dla drugich expienie ; ) |
![]() |
![]() |
#1389 |
Użytkownik Forum
|
![]() no cos podobnego mialem na mysli
![]() zmeczony wuja kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powoli robi sie do zalosne co drugi kumpel mi pisze ze ma hunta od : Rine, Senaha, Xertizo, Leona,
Ja nie wiem czy na miejscu Memy Chemicsa stanol bym z niektorymi membersami LTK do walki rozumiem ze zawsze jakies wsparcie jest, ale to jest jednym slowem TRAGEDIA!!!! Ostatnio edytowany przez Rewisim - 19-09-2007 o 21:08. |
![]() |
![]() |
#1391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() No są "czarne owcy w LTK" ale nie można wszystkich mierzyć tą samą miarą bo nie wszyscy stosują pa z owej gildii, są też spoko ludzie
![]() Ostatnio edytowany przez Nirvy - 19-09-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#1392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() omg... placzecie tutaj caly czas jak wam sie nie podoba to idzcie na non-pvp i nie bedzie pa etc -.-
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
![]() |
![]() |
#1393 |
Guest
|
![]() @Up
Po to jest forum, żeby wyrażać to co kto myśli ![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Przynajmniej pierdoli z sensem i ma wyrobiony pewien respekt. Jeżeli zazdrościsz to widać jesteś ograniczony ; o
|
![]() |
![]() |
#1396 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazdy to widzi ze jest ograniczony po jego szczeniackich wypowiedziach.
#1397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Boixos
Po slowie slayer w twoim dlugasnym poscie myslalem ze bedzie to cos z sensem. Ale nie tym razem ![]() Mowisz ze ja senah, ganey etc. jestesmy gowno warci? Ze pkujemy, insultujemy (whatever). Zobacz sobie do lustra i zastanow sie co sam szikaka robisz/robiles. Bez tych ludzi ktorych ty nazywasz "noobami" akcje ltk konczyly by sie najwyzej na grubszych sneakach. Szczerze mowiac, mnie jak i ich gowno interesuje twoja opinia wiec mozesz sie nia podetrzec. Nie chce cie pojezdzac mowiac ze jestes taki i taki bo nie jestem "aka Szikaka" wiec pozostawie to bez glebszego komentarza. Pozatym chcialem kiroyowi tylko uswiadomic ze nie kazdy wszystko moze wiedziec ![]() P.S. Nie moge odpowiadac tak namietnie jak wy bo w przeciwienstwie do niektorych wiem co to szkola ![]() Fuck The Game, Don't Let The Game Fuck You Axel Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 20-09-2007 o 08:42. |
![]() |
![]() |
#1399 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i wlasnie o to chodzi ze myslisz ze od was sie wszystko zaczyna,ze bez was ltk nei wyjdzie na ob ,ze trudno opisac ile dobrego robicie dla gildi.a prawda jest taka jak juz wczesniej napisalem,jestescie gownem zarowno na butach kiwiego jak i NG.(wogole sorki Ganey ,tamten wczesniejszy post w zadnym stopnu nie dotyczy Ciebie,wpisalem Cie tam chyba z rozpedu).
ty naprawde myslisz ze bez was ltk nie poradziloby sobie na openie?prosze cie ,choc raz pomysl,a jak nadal masz zamiar pierdolic bezsensowne glupoty to sobie je zapisz w pamietniku a nie na tym forum,bo naprawde dobrej opini takimi glupotami ktorej wypisujesz sobie nie wyrabiasz ![]() albo pisz,przynajmniej sie humor poprawia bo dniu spedzonym w szkole ![]() a co do tego co robilem szikaka to hmmmm po 1 co wolno wojewodzie ~~ a po 2gie jezeli kogos paaowalem/huntowalem to mialem powod i mysle ze nie robilem z siebie idioty na forum/na vencie wypisujac/wykrzykujac rozne bzdury np: JEST LUDZIE MOJ M WALL!!11 GDYBY NEI TO TO ON BY NIE PADL !! TO WSZYSTKO MOJA ZASLUGA !!JESTEM NAJLEPSZY JEEEEEEEEE !1 MOJ M WALL JESTESMY ZAJEBISCIE JEBAC SZWEDOW JEBAC NG YUPIIIIII BEZE MNIE BY SIE NIE UDALO pozatym kogo ja niby huntowalem/paaowalem cwoku? :|
#1400 |
Guest
|
![]() szikaka co jak co ale pa to robiles ; P
ale nvm. a co do hmm "wymiany zdań" na tym forum to az sie chce zanucic... "kazdy ponad kazdym..." |