![]() |
#1382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Ty znasz w ogole definicje slowa "miazdzy"?
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi Ostatnio edytowany przez Scroopy - 09-11-2007 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Chorzów
Profesja: Elder Druid
Gildia: Castus
Świat: Titania
Poziom: 91
|
![]() Chodziło raczej o to, w jaki sposób wypracowali sobie te "nędzne" 10 fragow przewagi (patrz OF battle). Ależ proszę Was bardzo, mają lekko zauważalną przewagę, skoro aż tak Was zdenerwowalem, że musicie mnie wyzywać.
Nie jestem ślepy, tym bardziej głupi.
![]() |
#1384 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL siedzicie na 2ch osobnych ventrilach/ts'ach? strasznie inteligentnie
![]() |
#1385 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
|
![]() Cytuj:
![]() Inna sprawa jakbysmy mieli jakis 180+ EK, a tak to przynajmniej potrafia cisnac na dwa fronty a zapewne polowe ludzi z oven nie mowi zbyt biegle po angielsku wiec zapewne ich wykonywanie rozkazow po angielsku albo byc moze nie sa zbyt mile 2 gildie nastawione do siebie. Troche zal mi waszych tekstow podczas akcjii , bo jezeli naprawde tak jest to jestescie w chuj prymitywni ale Oven nie zasluguje na jakiekolwiek dobre slowa, budzili tylko respekt poprzez strach, random pk wiec nie ma o czym mowic;] A co do Partyzantow mielismy powody na za*******anie ludzi, moze i jakies lipne ale nikt nie mial prawa nas wyzywac, mowic cokolwiek zlego na nasz temat przed PZ ![]()
![]() |
![]() |
#1386 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() [CHAR]Elvelot Erte[/CHAR]
Nov 09 2007, 17:26:14 CET Killed at Level 65 by [CHAR]Kilerroo[/CHAR] Buuu
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Chorzów
Gildia: Castus
Poziom: 91
|
![]() Hehe, to było nawet zabawne. Nawet sobie pierdnąć nie zdąrzyłem
![]() A tak przy okazji, pozdro dla Kilerraa, "jestesmy kumplami, ja po Ciebie nie wpadne "
![]() |
#1389 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Imię: Drings
Poziom: 120
|
![]() @Martinesz
Poprostu W Y P I E R D A L AJ. Kim ty jestes zeby mowic w naszym kierunku takie teksty? Masz tego swojego 60lv smiesznego knighcika ktorym nigdy nic nie zrobisz, i który (z tego co widac) nigdy nie liczyl sie dla gildii. Moglbys rownie dobrze pod*******ac looty na openach jakims noobcharem - na to samo by wyszlo jesli chodzi o twoja 'uzytecznosc'. Jestes nikim na Titanii, i zostaniesz zapamietany jak reszta noobow-lowlvli ktorzy wymadrzaja sie na forum,a w rzeczywistoci NIC nie znaczą. Pogodz sie z tym. ps. ZERO respektu dla tych ktorzy sie wyplacili ( chodzi mi o partyzantow), ktorzy pokazali ze sa zwyklymi pikejami i nie maja jaj zeby dalej walczyc (vide Lambasta). p o r a ż ka HA-HA-HA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Hell
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tom The Brood
Gildia: Vitality / Oven
Poziom: 125
|
![]() Cytuj:
Oven nie zdobyło respetku poprzez random pk -.-, ale poprzez zgranie. A co do rozumienia się po anglielsku to się mylisz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
|
![]() btw. widze maras ze jakis konflikt z martineszem?
kiedys jak bylem u was na vencie to sie zastanawialem, dlaczego marti~ tak dziwnie mowi i mi yapan powiedzial, ze cie to strasznie wkuriwa. To napewno powod, bo zajebiscie sepleni XDDDD _/ martinesz aka forum fighter <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() Fraten specjalnie zaczęłem dmuchać w piecyk żeby podjudzić ogień byś mógł wżucić tam Martinesza. A ja z wielkim uśmiechem (gdyby nie uszy bym się uśmiał do okoła głowy) będe patrzył jak Ci skwierczą kości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Veshgar
Profesja: Elite Knight
Poziom: 61
|
![]() Nie chce nikogo urazac a urazic a w szczegolnosci Oven ale o jakim ty respekcie mowisz? obojetnie z kim rozmawiam czy z kumplami czy bylymi czlonkami moich poprzednich gildi to jestescie najbardziej znienawidzona gilidia na titani(z powodu PA i Pk). moze to dla was respect i cos dobrego ale dla mnie nie. Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Hell
Imię: Tom The Brood
Gildia: Vitality / Oven
Poziom: 125
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() przciez Vitality w tej wojnie jeszcze NIC nie osiagnelo, trap przed rozpoczeciem wojny, padl co prawda Boa, ale tam nie bylo nawet 1/3 Cfu i cale vitality a i tak Cf nakasowalo fragow, akcja na of i tez brak wielu czlonkow Cf, z tego co wiem to oprocz Boa, nikt z Elity Cf jeszcze nie padl oprocz paru rekrutow i pechowych deadow kolegow z oven, Zabijcie joela, vazza, to mozecie powiedziec ze cos chociaz osiagneliscie =P
p.s. Cf ubilo juz Rosteina, Versa, Viluma i Xoo , Halskiego( pare naprawde waznych i dobrych graczy ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oven wypracował respect 1-3 wojnami ktore zakończylismy w trybie Szybkim po przez zgranie wasze Aliance )prouds) gowno nam mogli mimo zakupionego Ng bota
Jak to Kuja powiedzial mamy teraz all Ng i niemacie szans na nastepnym openie a jak widac Popadali na Edron jak muchy. Pa i pk byly z nudów bo WY SWIETNI partyzanci jak i Kazadum gowno robiliscie niebylo z kim walczyc MY pod Naciskiem 3 Gildi + smieszna wtedy wojna z wami to liczylo okolo 5 gildi a jakos i tak w 20 zaledwie wybijalismy na pustynie i czekalismy Tak wypracowalismy respect jesli tego nie pojmujesz tego twoj problem. Moim zdaniem to Partyzanci byli uznani za wiekszych pa i Pk. Wesha twoi koledzy to 30 lv ? czy Jakies ass lickery ? (btw jak to kiedys uslyszalem ze jak Partyzancimieli by kolonaszych lv roznieli by nas Jako Oven, Chcialbym to zobaczyc) Tak samo jak usłyszałem ze czesc z Was nigdy nam nie zaplaci a tu jakos juz 8 osob ![]() pomoglem im wiecej niz nie ktorzy znich w samej gildi ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja mam narazie tibie w (_._) xDD Calymi dniami siedze i na*******am w Wiedźmina xD
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Sk-ce, RwT <3
Imię: Nie ma.
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wygrają lepsi.