![]() |
#1381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() snozi z całym szacunkiem ale nie zabiłbys msa o 100 lvli wyższego. a walka oziris i fred pokazała tylko głupotę update. z kolei po tym zabiłby go luzem(sdx3 duże mf itd). a to ze fred mial nie używać ue to głupota, tak samo mogli sie umówić ze oziris ma sie leczyć tylko ihami
|
![]() |
#1382 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Byl swiadek tej walki, wiec moze wszystko potwierdzic. Nie mowie, ze jestem super mega zajebisty w pvp, bo hotkeye to nawet bemo umie wciskac, chodzi mi tu bardziej o sposob walki preferowany przez damoona(na jana), gosc myslal, ze ma wiekszy lvl, zlekcewazyl i prawie sie zlozyl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Imię: Grober
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 56
|
![]() Ostatnio załączyłem zdjęcie przystojniaka z blondi grzywką który został nazwany Theosem... Myślę ze jego koledzy z rl rozpowszechniający tą ploote powinni się wstydzić ze wyszło szydło z wora! Co gorsza te szydła były dwa... Jedno z nich nazwałem trollem oto to:
"AAA Ormo! Nie zabijajcie Theosa!" ![]() ![]() Swamp Troll kaka ![]() ![]() Swamp Troll & Panda Tedy ![]() ![]() Tutaj zdjęcie prezentuje postawę obu dziwnych osobników przed Guild Huntem ![]() ![]()
I must've dreamed a thousand dreams Been haunted by a million screams But I can hear the marching feet Moving into the street Now did you read the news today? They say the danger's gone away But I can see the fire still alight Burning into the night There's too many men, too many people Making too many problems And there's not much love to go around Can't you see this is a land of confusion Disturbed - Land Of Confusion
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() co ty dales
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Lokacja: DALEKO
Imię: Feniks Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania~
Poziom: 121
Skille: 22/27
Poziom mag.: 70
|
![]() Co do tego duelu to początkowo mieliśmy zabić poprostu Keruza który już chyba wie za co, ale pomyślałem żeby sprawdzić moc druida i jego ue które okazało się bardzo żałosne i gorsze od sd, co widać na filmie, żeby 150+ ed nie mógł zajebać z ue więcej niz 300
![]() Ostatnio edytowany przez Cycumen - 26-11-2008 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() grober przedstawil laski ktore zaliczyl xDDDDDD
![]() |
![]() |
#1387 |
Guest
|
![]() mowisz "gdybym mial sd typ by padl blebleble"
teraz "prawie sie zlozyl, nie mowie ze mam pro pvp blebleble" obudz sie zaspany czlowieku, napisz kilka ciekawych historyjek w commencie to ci poprawi humor. |
![]() |
![]() |
#1388 |
Użytkownik Forum
|
![]() grober _/ keke
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Guest
|
![]() mowią tak do ciebie przy śniadaniu czy coś? bo chyba zapominasz, że nie jestem twoim kolega, a tak mozesz tylko na tych obsranców mowic.
|
![]() |
![]() |
#1390 |
Guest
|
![]() czytaj ze zrozumieniem pajacu, powiedzialem ze tak mozesz do swoich kolegow mowic
|
![]() |
![]() |
#1392 |
Guest
|
![]() jakbys stal przy mnie na rl to juz bys zarobil w pysk ty wiejska suko
bob\/ nie bylem w szkole i nie bede az do poniedzialku bo jestem chory (nie na glowe jak snozi) Ostatnio edytowany przez bemko - 26-11-2008 o 15:25. |
![]() |
![]() |
#1393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() nie ma to jak porcja flame'u po szkole mniam
![]() |
![]() |
#1395 |
Guest
|
![]() moze i bym nasral, ale natarlbym ci morde tym gównem
|
![]() |
![]() |
#1397 |
Guest
|
![]() mam okolo 180~ cm wzrostu, nasralbym pol metra, wiec moja glowa siegalaby na wysokosc 230 cm. doliczajac moja reke okolo 70 cm, siegalbym na wysokosc 3 metrów. mysle ze nie mierzysz wiecej niz 190 cm, wiec z latwoscia moglbys mi robic pale na stojaco, stul pysk
|
![]() |
![]() |
#1398 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Guest
|
![]() jak jest jeszcze ładna, to możesz mi dac do niej numer.
|
![]() |