![]() |
#1381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: Kraśnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pit :>
Profesja: Knight
Świat: Luminera
|
![]() Dobra All, Już Przyszedł Czas Aby Skończyć Przygode z Luminerą, Smutnie Ale Tak Jest, 3 hacki Już Więcej Nie Wytrzymam. Dziękuje Lord'woi-Mutikax'owi Dzięki Któremu Tu Zaczołem Grać. Wszystkim Kumplom Szczególnie Dla : Kyrgax'a, Enris'a Ston'a, Kruczego, Saint Włodniego, Traynowi Oraz Innym Którzy Mnie Wspierali a Nie Napisałem.
~ Yours Loop Troop 07.2006 - 12.2006. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1382 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Loop come back !!!!
![]() Jak to się stało ?? .'/ pzdr Allers ;* ahaa, zapomniałbym.. ;p dłuuugo wyczekiwana 50tka (to prawie jak pół wieku ![]() ![]() tutaj pan Black Knight, który dostaje baty od Kruczego ![]() ![]() a tutaj widać już itemki z questa : ![]() yO ;*
![]() ![]() Ten podpis jest trochę głupi, więc pewnie go nie będzie... Heh...albo wiecie co... Nie będzie go... Bo właśnie go przeczytaliście. Ostatnio edytowany przez mwlodi - 01-01-2007 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
Koniec z Tibią... Witaj Normalny Świecie =] Ostatnio edytowany przez Henis Kario - 01-01-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Imię: Fire Armo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Eternal Soulz of Luminera
Poziom: 29
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Yo Gram Na Luminerze,Mam Knighta I Niewiem Gdzie Nim Silować Zauważyłem Że Niektórzy Skilowali Na Dwarwach koło Jakis Beczek,Ja Właśnie Chciałem Spytać Się Gdzie Te Dwarfy Były.Powiem Że Mi Chodzi Tam Gdzie Sa Małe I Duże Beczki Wina Czy Piwa.
Plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest piwiarnia w Kazordoon.
Dojdziesz tam idąc na plantacje grzybków.
![]() |
#1388 | |
Zbanowany
|
![]() U.u Sektorek GZ ;D
Musze tez nabic lvl albo jakis mierny skill ;D zeby ew. wstawic tu zdjecie.. tylko czy tkos mnie chce?! ;D;p Cytuj:
Ostatnio edytowany przez bartellox - 02-01-2007 o 17:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: Kraśnik
Imię: Pit :>
Profesja: Knight
|
![]() [quote=mwlodi;1168052]Loop come back !!!!
![]() Jak to się stało ?? .'/ QUOTE] a no tak że kumpel miał passy i poszedł na sylwka do kumpla a on miał keyloggera albo vira na kompie i ZoNk. Jeśli Ktoś Będzie Chciał Coś To Będę Czasami Logował i Jak Coś Dam Numer GG ![]() trzymta się all. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
HEHEHE: ![]() Mały luck;] A tu większy: ![]() shyshyhsyhyshyshyshyshyshyhsyhsy No i lv: ![]() Baj~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W domu
Profesja: Druid
|
![]() 1Mini Huncik na Smokach Na dragon Lair
![]() Bylem niecała godzinke myslałem że sie nie zwróci lecz się myliłem xD Wbilem okolo 13k expa malo ale ja sie ciesze jak na 1 raz ![]() ![]() Butki takie zeby miec arma wiecej xD Ostatnio edytowany przez Michau_Druid - 02-01-2007 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Płock
Imię: Kruczyy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() dzis zrobilem 32 mlvl i tak maly jak na 29 lvl
![]() Musze zacząć robić runki ![]() Ostatnio edytowany przez Radsony - 03-01-2007 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mały Beho i Duzy Elder beho
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Upierz - 03-01-2007 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam All.
Chciałem się pożegnać, ponieważ odchodzę z Tibi już na dobre i nigdy nie wrócę. Sama Tibia była fajna, a wy jeszcze bardziej zajebiści. Ale niestety prawda jest taka, iż ta gra "w*******a" czas, straciłem przez nią 2 lata mego życia, bo głównie codziennie siedziałem od 1 godziny do 16 godzin (tak, tak... aż tak wiele). Można nawet powiedzieć, że byłem maniakiem, psycholem, albo lepiej ująć: byłem uzależniony od tej gry. W tym czasie co grałem w Tibię często przychodzili po mnie koledzy i pytali się czy wyjdę, a ja wciskałem im kity, że np. wyjdę za 30 minut, uczę się, albo jeszcze coś innego, ale i tak później nie wychodziłem, bo myślałem tylko o tym, żeby bić lepszy poziom, skille, magiczny poziom. Tak, tak... jest niestety wielu ludzi takich jak ja, którzy bez Tibi "nie mogą żyć", bo cały czas o niej myślą. Przez ten czas gdy grałem mogłem w normalnym świecie znaleźć sobie dziewczynę, spotykać się z paczką, trenować biegi (tak, byłem kiedyś dobry... Może i teraz jestem też dobry, ale nie tak jak dawniej. Przez tą Tibię straciłem szanse na szkołę sportową, do której zawsze chciałem się dostać, a teraz nie jestem aż tak dobry by tam pójść). No, ale koniec wyrzutów. Teraz czas na nadrobienie wszystkiego w normalnym świecie. Także pozdrawiam wszystkich co znałem, a szczególnie dla: Artu'ro (Janek'Bydzia), Emona Dawka, Saint Włodiego (Elder De'Sorcerer), Putusa, Kruczego, Kruka, Andrzeja Borówki, Lordiana Matika, Sansa (Nyksusa), całego dawnego Team of Light (Underground Army), Polish Braveheart's i innych ludzi których znałem (również z innych światów, szczególnie z Malvery, Candii). Dziękuję za wszystkie mile spędzone chwile. Na razie =].
Koniec z Tibią... Witaj Normalny Świecie =] Ostatnio edytowany przez Henis Kario - 03-01-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Cytuj:
Wreszcie ktoś się nie bał o tym napisać! Mam nadzieję, że wielu ludzi weźmie z Ciebie przykład. Wcale się nie dziwię, że ta gra aż tak na Ciebie wpłynęła...tak naprawdę takie są prawa rynku, Tibia została właśnie tak stworzona. Miło będę Cię wspominał. ![]() PS. Jak będziesz chciał, jestem do dyspozycji na gadu... @Loop : To jest Allers (Royal Allers), a nie wiem jakie inne nicki miał jeszcze ![]() @Kruczyy : gZ, ciśnij do 150 ;] @"reszta" : Gratki dla Was, nie poprzestawajcie na laurach ![]() @Radsony : nie umiesz edytować postów? o.0 yO
![]() |