![]() |
#1381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() wszystkie slowa od: PL = Gay
byly do mnie ![]() ![]()
![]() |
#1382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zytox
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
|
![]() Drozem to pi*da. Wkur*ia mnie on. Niech tylko bedzie mial PZ Locked a ja bede online to stanie sie z nim to samo co z Klukensem
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @up and up up
ja tez ![]()
#1385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam all
![]() Nareszcie moge sobie spokojnie poexpić i to chyba jeden z ostatnich razów ponieważ niechce mi się już grać na Silverze ![]() 10:43 You advanced in axe fighting. 14:01 You advanced in shielding.
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 12-06-2006 o 14:48. |
![]() |
![]() |
#1386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Dzisiaj ten "psi wentyl" drozem oznajmil mi ze jezeli wszyscy Polacy nie odejda z serva to ich powybija. Zaczelo sie od wyzywania mnie, pozniej last castle a na koncu Polskiego Narodu!
Moze wkoncu cos zrobimy? ;s |
![]() |
![]() |
#1387 |
Użytkownik Forum
|
![]() EE tam to jest bambus bananowy wystarczy że się go do gma zgłosi o rasizm i ten rypany bambusowo-kokosowy banan skonczy kozakowac albo wezmie sie zlapie nooba w trapa i sie skonczy dzien dziecka
#1388 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Zobacz nawet Lady Dram padl gdy mial reda, a mial spore znajomosci... Wiec moze ktos mi wytlumaczy dlaczego tak sie dzieje, ze ten gosciu jeszcze nie padl (zwlaszcza, ze w jakims tam poscie odgrazal sie Lerickzenho ?? ). Pomysl z GM jest ok, ale nie pamietam, jak to moze sie zakonczyc? Moze dostac za to bana?
![]() |
#1389 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potrzebny jest dowod na SSie lub filmik. A my tego nie posiadamy, mozliwe ze nei padl bo nei wychodzi z dp, dwa ma drobre pvp i zawsze ucieknie, 3 zna ich z rl i sie go boja, 4 olewaja go.
|
![]() |
![]() |
#1390 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc jeśli chodzi o tego bambusa Drozema to on pekuje ponieważ jest retired a wkońcu wprawie każdy lubi narobić zamętu przy swoim odejściu z serva i pekuje
![]() Lenidas@ Drozema wszyscy olewają a on to wykorzystuje i robi co chce a Lady Dram jak już miał/miała truskawkę to miała hunta u BB i dlatego ją zabijali a poatym wtedy to już była retired. Poreda@ Nie potrzeba Ssa wystarczą świadkowie którzy by potwierdzili że taki Drozem jest po prostu rasistą. Po za tym jest bardzo ładny dowód na forum tibi.com J A jak Gm nie wysłucha naszych próśb to będziemy musieli wziąć sprawy w swoje ręce i zabić bambusowego kołka ![]()
#1392 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP@
Mu to nie zrobi żadnej różnicy ile razy go zabijemy itd bo on jest retired i chodzi mu tylko o to żeby na koniec mieć dobrą zabawę
#1393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Nie wiem co o tym myslec. Widac ze gosc sie oszczedza, bo nie zaatakowal Sewerego tylko prowokowal aby on jego pierwszy "ciachnal" wtedy mialby go za darmo (wiec jednak gosciu nie jest calkiem odchodzacy, skoro boi sie bana), mysle ze to "odchodzenie" to kupa i straszna lipa
![]() Mam prosbe do zainteresowanych....(beda wiedzieli o co chodzi)....---pacc--- nie piszcie bo jestem juz za duzo w plecy (i czekam na oddanie, a nawet zostalem oszukany) wiec nie bede dalej finansowal swoich strat ![]() Pozdrawiam
#1395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak chcecie ich pozabijac skora sa oni od nas duzo szybsi tzn ze nam zawsze beda uciekac:/ nawet jak w kilka osob bedziemy probowac to i tak nie zdarzymy zabic bo i tak zdarzy uciec.:/
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
![]() |
#1396 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
O czym ty mowisz? Oni nie sa bogami! Maja levele podobne do naszych, Drozem ma 57, a fantom 69 wiec 12 leveli wiecej! Jezlei bedzie nas 3 albo 4 w trapa wtedy nietrudno wziac takiego nooba, m wall i f bomba i po gosciu szczegolnie ze ma malo hp... |
![]() |
![]() |
#1397 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta chętnie bym się przyczynił do trapa na niego ale on zapewne nie przypłyni na główne tereny Tibi
![]()
#1399 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma to jak negocjacje z Hinx moja 2 mamusią
![]()
#1400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zytox
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
Błagam Cie Dolorze skoncz!! po 1. zawsze kiedy pada ktos kogo nie lubimy, dajesz do zrozumienia ze w 50% to Twoja zasluga. ![]() po 2. zawsze mowisz a nic nie robisz (licza sie czyny a nie slowa) ![]() po 3. w trakcie pisania posta zapomnialem co mialo byc jako 3. ![]() |
|
![]() |