![]() |
#13981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hasuminu
Profesja: Sorcerer
Świat: Danera
Poziom: 49
Poziom mag.: 48
|
![]() @up uderz w stol a nozyce sie odezwa ...
|
![]() |
#13982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() dobra tak krotko sie postaram
@Anubis Wyjebane mam na to czy jestes w inso, czy zaglebiles sie juz meskich assach inso, rly nie interesuje mnie to, ale w HUUUUJ smieszy mnie ze kiedys siedziales jak ta mysz pod miotłą, a teraz jestes wielkim kozakiem, sorry ale na respect trzeba sobie zapracowac i nie wazne czy wbiles lvl 130 czy 180... Nie gram juz na danerze, to prawda, ale to niezmienia faktu ze znam troche historii tego serva i nie zabronisz mi wypowiadania sie pewnie masz wyjebane na to co pisze, ale w takim razie poco to czytasz @to about ze jaga gral w sylwka uiheuhee ziomus masz kamery w jego pokoju?sledzisz go? nooo niezla pompa eloyol powodzenia dla tych co sie nie sprzedali dla tych ktorym lvl nie odjebal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeriel argano
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() @2xup
No kurwa przeczytalem to ze alu jest w inso i odrazu to samo mi przyszlo na mysl.Kiedys cicha myszka a teraz kozak bo wbil lvl ale kazdemu od*******a lvl do lba @tide kuwro nie isteniejesz to Ty w inso jebany pionku ![]()
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13985 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
Profesja: Elder Druid
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Cytuj:
Jaki jego konin? Mi sie wydaje ze all z "Jego" Koninu hunted sa juz ^^ Ogarnij sie co ty pierdolisz wogole xDDD! Alu A gdzie byles jak byl war? "Nie, nie to nie dla mnie ja pierdole konfrontacje" Next niedojeb, ogarnij sie. CzesioWkretka Co nie zmienia faktu ze z Szafa i Emefkiem jebnelismy cie jak pajaca ;D Smoczek&Alu%Tidus&ta cala plejada niedojebow Nigdy nie bedziecie mieli zadnego wplywu na to co mejka inso, a jak bedziecie chcieli odejsc to tracicie chary, wiec czym sie tak podniecac? ![]() TarkarMura Ja nie wiem skad ty sie wyszles, ale pierdolisz glupoty jak ta pani w wiadomosciach. Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. Ostatnio edytowany przez Pdf - 28-02-2009 o 23:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: 3miasto
Imię: Szafinio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insomniacs
Poziom: 212
Skille: 99
Poziom mag.: 9
|
![]() Gubernator
ASHIAUSH szkoda, że jak grałeś nie byłeś taki wyszczekany, pamiętam jeszcze za old times jak cie w ofie pizgaliśmy i do artura o helpa płakałeś ![]() Lemiko hahahaha kolejny forum kozak, który myśli, że jak próbował ujebać tisbe z fe jakiś jebany pvp master. Opanuj się chłopak, zbieraj zabawki z piaskownicy i idź do taty na kolana. btw nazywacie nas pionasami to kim wy kurwa jesteście UAHSIAUHSIAUS po prostu niczym ![]() Mejkaj msa zrób fe i spróbuj mnie ujebać teraz UASHAUHSUAHSUAHS Pozdrów rodzinę w jaskini Elo
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy 23:23 Quenative [78]: meat please 23:23 Pox Paladinen [145]: haha 23:23 Quenative [78]: or water |
![]() |
![]() |
![]() |
#13987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2009
Lokacja: Szczytno
Imię: Tarkar Mura
Profesja: Knight
![]() |
![]() @Jaga
Hymmmm i tu sie mylisz.... w tibie gram od tibi 7.5 bo brat mi pokazal (Iv-vvanek) I nikot jeszcze wtedy niegral... Pewnego razu bylem u czeska i mu pokazalem tibie i od tamtej pory gra a Wizoo czy googi poznalem jakies 3-4 lata temu ... zadobrze ich nie zalem ale im tez tibie pokazalem i grali, a Tidka dopiero poznalem na tibi, taka jest historia w skrocie.... Gralem w tibie od dawna i pamietam dawne czasy jak Akro biegal 160+, a jak ktos mial np 60 lvl to juz respekt dla niego byl... Myslisz czemu Jaga teraz 100+ sie tak szybko wbija... bo nastala era bota, praktycznie kazdy ma bota, jak by Cipsoft mial banowac i delate robic boterom to by stracil 80 % graczy i by zbakrutowal. forum juz naprawde od dawana przegladam ale nie zakladalem tu konta, dopiero zalozylem konto jak zobaczylem jakie wy tu wlasnie glupoty piszecie <rolf>
>> Szczytno Powah Team << 14:15 Wizoo Knight [76]: teraz usiadz i przemysl co powiedziales 14:16 Tarkar Mura [50]: a co ty kurwa myslisz ze ja w tibie na stojaco gram ? Ostatnio edytowany przez TarkarMura - 28-02-2009 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13988 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ ty pizdo up gubernator to cie w dupsko rucha frajerze ... to tak na w stepie pizdolizie ... po pierwsze na of-ie w padles na kozaka a pozniej mi placiles za uhy i mannasy smieciu hahahaha tego juz nie pamietasz cycku ? a jak mowisz o arturze to wtedy byl jeszcze spoko koles ... kim ja jestem ? haha popatrz do lustra i zapytaj sie nie myta pizdo kim ty jestes ! bo 90% Ci powie ze nedznym smieciem na ktorego maja wyjebane huahsuahsuh dobrze sie lize dupe inso frajerze ? a zakompleksionego to ty masz malego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: 3miasto
Imię: Szafinio
Profesja: Elite Knight
Poziom: 212
Skille: 99
Poziom mag.: 9
|
![]() AHSUIAHSUAHS o to mi kurwa chodziło gubernator dokładnie (ktoś tu chyba emocji nie potrafi opanować??)ja mam w chuju to co mi srasz leje na to ogromnie co do mnie pisze brudas z forum jakiś ;d skoro w tym co napisałem jednak musiało być jednak trochę prawdy, skoro tak się w*****łeś chłopaczku^^
No widzę jak umiesz pisać w "somie" to błędu nawet nie popełniłeś ![]() Dooo buudy psie, tam gdziee twe miejsceee Właściwie powinienem zastosować się do słów chola, ale dialog z takim nie ogarem jak ty daje fuuuuna w chuj AJSIAJSOAIJS "nie rozmawiaj z idiotami, sprowadzą cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem" - muszę qrwa uważać bo się stoczę jak guber ;s;s
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy 23:23 Quenative [78]: meat please 23:23 Pox Paladinen [145]: haha 23:23 Quenative [78]: or water |
![]() |
![]() |
![]() |
#13990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13991 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom coz odpowiem na twojego zajebane...go posta mimo ze mi sie nie chce ale coz pizda sapie to trzeba odpowiedziec
![]() ![]() ![]() ![]() """nie rozmawiaj z idiotami, sprowadzą cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem" - muszę qrwa uważać bo się stoczę jak guber"" hahaha kurwa ty einstein nie wiedzialem zetaka bystra zwierzyna z ciebie haha widze ze ty chyba jestes najmadrzejsza osoba na tym forum hahah a tak pozatym nie jestesmy na "ty" frajerze i pozdrow swojego misia z ktorym spisz ![]() ![]() sry za spam ale nietsety sytuacja tego wymagala ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13992 |
Użytkownik Forum
|
![]() szczepan...
on jest jeszcze kozak, chociaz dobrze wie ze jest cipka, bo kupil chara... o.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#13993 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
ja wole byc nikim w oczach frajera i dziecka alegro niz pionkiem w rekach zajebany brazoli jebany pedale ty jerstes nikim tylkoz e all dzieci boija sie tego powiedziec i grac dalej jak ktos sie przyjebie o moje bledy to jest debilem bo niejestem glupi iu w sobote wole pic i palic niz grac pozdro tide boisz sie next wigilij ???
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13995 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() @Aver
Ja nie pisałem na forum od razu ze Inso dołączyłem... i czekałem tylko az ktos to napisze i zaczniecie szczekać... Nie wiem czy nie wiesz czy co ale mam bana chłopcze który jutro się kończy ![]() ![]() @szczepan n/c @Zeriel Troche głupia sytuacja nas skłuciła ale wyszło jak wyszło Ja sądze że nie kozacze tu jakoś czy coś, po prostu wk*****a mnie herager ktory przyczepił się do mnie i ma jakiś problem chyba... wcześniej się nie wychylałem bo nikt nic do mnie nie miał na forum. @Mitina No i co ? Masz jakiś problem do tego ? Z tego co widziałem to nie tylko na forum danery sie udzielasz i ty sie chyba przychodzisz na forum dowartościować jaki ty jesteś wielki i co to nie ty... Stary takie rzeczy da się już leczyć, spróbuj. Ostatnio edytowany przez dudek949 - 01-03-2009 o 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() dudek ;]
maja racje byles cicha myszka a teraz kozakiem sie robisz ;] wyjeba*** mam na cala ta Tibie czytam te foum i niektore posty sa tak smieszne ze to ludzkie pojecie przechodzi ![]() ja tam do nikogo nic nie mam grajcie sobie :* ale nie przesadzajcie :* pozdro all :* ~Tide zycze powodzenia z Martusia ![]() ~budyn cipk* widze ze wymiatasz na exodisie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
Profesja: Elder Druid
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() "Chlopcze"? A jak wczesniejszy war sie zaczynal to co zes na forum spamil pajacu? :> Ja neutral wole expic, bo jeszcze padna mi bopy jak im passy dam
![]() Edit: A teraz jakis war jest? Now masz jak w banku ze chara nie tracisz to joinasz, odrazu inso i sie taki hardkorowy zrobiles na forumie Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. Ostatnio edytowany przez Pdf - 01-03-2009 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13998 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() Znajdz mi gdzie pisałem że bopy mi padną ? No w poprzednim byłem neutral a teraz dołączyłem. I co z tego ? To moja sprawa co robie i nic ci do tego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14000 |
Użytkownik Forum
|
![]() Alu olej ich
![]() ![]() Pisali ze nie helpam , nagle to rl komentowali , i next post jagi , no masz farta bo tide ci helpnie lol^^ Huj w to ;p Pozdro Szczepan =DDD~ =*** |
![]() |
![]() |