Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-05-2006, 17:22   #1401
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
jak coś się zaczeło dziać to wybrali sielanke mając w przysłowiowej dupie reszte ziomków.......czym jest neutralna gildia po takim czymś.

Dla nieuswiadomionych...
Mowi to osoba, ktora zorganizowala dwie najwieksze rewolucje przeciwko patsom.
A gdy jak sam to mowi "cos sie zaczelo dziac" to "majac w przyslowiowej dupie" ziomkow odszedl z wojny.

Pozdrawiam.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-05-2006, 18:28   #1402
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trialowiec
Dla nieuswiadomionych...
Mowi to osoba, ktora zorganizowala dwie najwieksze rewolucje przeciwko patsom.
A gdy jak sam to mowi "cos sie zaczelo dziac" to "majac w przyslowiowej dupie" ziomkow odszedl z wojny.

Pozdrawiam.
Xen chyba nie znasz faktów bo ja wcale nie odszedłem od reszty Majestic i z wojny.....

Co do dojścia do "lepszych" to w momencie gdy dochodziłem ze Skopem do Right~~ u Rivenna w gildii nie było jeszcze mowy o odchodzeniu all PL i pojedynczych osób takich jak Anurchy. Dodatkowo dopiero po kilku dniach doszła resztaktóra pozostała lojalna z Majestic (Academy) i tacy jak Zazek, Veccia, Chaos, Anurchy..... Dletego nie mów że doszedłem bo odrazu widziałem wygrywających tak nie było

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 25-05-2006 o 18:35.
Lord Hybrid jest offline  
stary 25-05-2006, 19:04   #1403
Yuge
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 83
Skille: 89/54^^
Poziom mag.: 18
Domyślny

@ Lord Hybrid

Nie wszyscy PL odeszli ja zostalem jako jedyny
Yuge jest offline  
stary 25-05-2006, 19:13   #1404
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Xen chyba nie znasz faktów bo ja wcale nie odszedłem od reszty Majestic i z wojny.....
Nie mowie o tej wojnie.

Cytuj:
Co do dojścia do "lepszych" to w momencie gdy dochodziłem ze Skopem do Right~~ u Rivenna w gildii nie było jeszcze mowy o odchodzeniu all PL i pojedynczych osób takich jak Anurchy. Dodatkowo dopiero po kilku dniach doszła resztaktóra pozostała lojalna z Majestic (Academy) i tacy jak Zazek, Veccia, Chaos, Anurchy..... Dletego nie mów że doszedłem bo odrazu widziałem wygrywających tak nie było
Po co walczysz cale swoje zycie przeciwko Patriots? Po co organizujesz dwie najwieksze rewolucje w calej historii naszego servera? Zeby na koncu dojsc do najwikeszych wrogow? Nie rozumiem tego Hybrid :S.
Pi*er*olisz o lojalnosci w swoich bezsensownych postach, ktore o niczym nie mowia i nic nie przekazuja poza tym by (jak to powiedzial Shinek) postawic Cie w lepszym swietle.
Zgrywasz pierd*lonego bohatera. Na co Ci to czlowieku? Wez przyklad lepiej z Tharrina albo Haldka. Ktorzy stoja ciagle po tej samej "nie mowie ze po wlasciwiej" stronie ale przedewszystkim wiedza kur*wa dlaczego tam stoja.
Maja swoje zasady na ktorych jada od samego poczatku. (bla bla bla)

btw.
nie pogaraszaj swojej sytuacji wytykajac ludzia bledy, kotre sam kiedys popelniles.

Pozdrawiam.

P.S.
Chcialem pozdrowic Tharrina, ktory jest moim adoratorem.

Ostatnio edytowany przez Trialowiec - 25-05-2006 o 19:15.

stary 25-05-2006, 19:27   #1405
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie mowie o tej wojnie.

Po co walczysz cale swoje zycie przeciwko Patriots? Po co organizujesz dwie najwieksze rewolucje w calej historii naszego servera? Zeby na koncu dojsc do najwikeszych wrogow? Nie rozumiem tego Hybrid :S.
Pi*er*olisz o lojalnosci w swoich bezsensownych postach, ktore o niczym nie mowia i nic nie przekazuja poza tym by (jak to powiedzial Shinek) postawic Cie w lepszym swietle.
Zgrywasz pierd*lonego bohatera. Na co Ci to czlowieku? Wez przyklad lepiej z Tharrina albo Haldka. Ktorzy stoja ciagle po tej samej "nie mowie ze po wlasciwiej" stronie ale przedewszystkim wiedza kur*wa dlaczego tam stoja.
Maja swoje zasady na ktorych jada od samego poczatku. (bla bla bla)

btw.
nie pogaraszaj swojej sytuacji wytykajac ludzia bledy, kotre sam kiedys popelniles.

Pozdrawiam.

P.S.
Chcialem pozdrowic Tharrina, ktory jest moim adoratorem.

Nigdy nie mówiłem ci o błędach które popełniasza jeśli nawet mi sie coś nie podobało to mówiłem tak samo jak ty bez owijania w bawełne Co do Tharrina i Haldka to tylko ten pierwszy jest w pełni neutral jak zawsze - jeszcze wczoraj Haldir grzał miejscówke w HWL.

Btw. mnie nie bawi kłócenie się na forum i zwracanie na siebie uwagi
Lord Hybrid jest offline  
stary 25-05-2006, 20:07   #1406
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Nigdy nie mówiłem ci o błędach które popełniasza
Nie mowie o mnie. Tylko o reszcie ktora osadzasz o nielojalosc ;]
[quote=Lord Hybrid]

Cytuj:
Btw. mnie nie bawi kłócenie się na forum i zwracanie na siebie uwagi
Nie mam wyjscia bo masz dozywotni ignore

Pozdrawiam.

stary 25-05-2006, 21:03   #1407
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

Nie mam wyjscia bo masz dozywotni ignore

Pozdrawiam.
To zadzwoń mój mały gejku :***
Lord Hybrid jest offline  
stary 25-05-2006, 21:50   #1408
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
To zadzwoń mój mały gejku :***
Sorki ale nie mam tyle kasy by dzwonic na 0-700. =)

Pozdrawiam.

stary 25-05-2006, 23:23   #1409
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Nie chce nic tu przesadzac,ale wiem z doswiadczenia ze te wahadelka potem sa huntowane przez patsow : P
Kenseji jest offline  
stary 25-05-2006, 23:29   #1410
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenseji
Nie chce nic tu przesadzac,ale wiem z doswiadczenia ze te wahadelka potem sa huntowane przez patsow : P
sprecyzuj bo obecnie Patsów masz w dwóch przeciwnych gildiach
Lord Hybrid jest offline  
stary 26-05-2006, 00:10   #1411
ProCZOP
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 01 2006

Domyślny

Nie ważne w ilu gildiach są. I tak sie w końcu porozumieją przynajmniej część i zaczną tępić dupolizaków i innych frajerów. W tym pewnie i ciebie. No chyba że jakoś z tego wybrniesz lub ktoś cie poratuje.
Nie żebym cie o coś oskarżał, ale no wiesz; zfrajerzyłeś się tymi tekstami na tym forum ... Może w grze coś pokarzesz.? Jakiś atak albo coś.
stary 26-05-2006, 00:36   #1412
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Poziom: 1+
Domyślny

ci co byli przez chwile w hwl powinni odrazu dostac z miejscahunta ale znajac zycie upecze sie im.mowie tu o corlicu , stypie, miltonerze , haldirowi i innych z venezueli.
ja bym takim nie podarowal
dressu jest offline  
stary 26-05-2006, 01:07   #1413
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
ci co byli przez chwile w hwl powinni odrazu dostac z miejscahunta ale znajac zycie upecze sie im.mowie tu o corlicu , stypie, miltonerze , haldirowi i innych z venezueli.
ok, idz huntuj corlica, na pewno sie przjmie, a styp sie rozplacze w rl
stary 26-05-2006, 01:36   #1414
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yuge
@ Lord Hybrid

Nie wszyscy PL odeszli ja zostalem jako jedyny
i przynajmniej za to CI Yuge chwala. Przynajmniej nie jestes choragiewka. Szacunek za lojalnosc.
szkodi jest offline  
stary 26-05-2006, 07:44   #1415
Maticzek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Ruda Slaska

Maticzek ma numer GG 5446844
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
Corlic moze niema hunta?Miltoner tez?To czemu oni nie grajo swoimi charami?BO jak pujda expic to padnom bo sie niezplacili....Takie "mini" wojny toich jedyna szansa ratunku,poniewaz mogo ktoroms wygrac i niebedommusieli placic.

@Down

Jego kumple z rl muwio cos innego ;p

@Miltoner

Zetysz o tym niepomyslalem

Ostatnio edytowany przez Maticzek - 26-05-2006 o 14:55.
Maticzek jest offline  
stary 26-05-2006, 08:45   #1416
Bilbag
Użytkownik forum

Bilbag's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Na emeryturze
Poziom: -1
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maticzek
Corlic moze niema hunta?Miltoner tez?To czemu oni nie grajo swoimi charami?BO jak pujda expic to padnom bo sie niezplacili....Takie "mini" wojny toich jedyna szansa ratunku,poniewaz mogo ktoroms wygrac i niebedommusieli placic.
Corlic

BloodBrother to Styp and Blooc

First Paladin to get magic level 22.

13:48 Ledrick: 13:45 You lose 301 hitpoints due to an attack by Corlic. ;D

RETIRED becouse of more important things then this game... hope I will be back to take my lovely 150

stary 26-05-2006, 12:30   #1417
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maticzek

@Down

Jego kumple z rl muwio cos innego ;p

Gdybys zagladal na erig.net to bys zauwazyl ze wbijam sobie 20k~ expa dziennie a to czy po wojnie bede mial hunta czy nie to ch** mnie to obchodzi ;p
I jeszcze jedna sprawa co do lojalnosci, lojalnosci do kogo ? Njawiekszych PA na servie mam byc lojalny ??? do tych co nas zdradzili ??? Wszyscy z ktorymi walczylem przeciwko pats odeszli z HWL... (oprocz yuge~ i Beggera) Wiec po co ja mialem tam zostac i walczyc przeciwko Hybridowi, SKopowi, Sir zemusowi, rembikowi i drayowi...?

@Maticzek
Po co mialbym expic jakbym mial hunta ??? Teraz jestem free to sobie robie lootbagi itp ;p

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 26-05-2006 o 13:34.
Miltoner jest offline  
stary 26-05-2006, 18:06   #1418
Maciejjj
Guest

Domyślny

Czesc

Czytam te forunm od dosc dawna. Osobiscie gralem(czsami gram) na galanie od 2004 roku i zawsze sledzilem wsystkie wydarzenia. Zrobilem konto na tym forum poniewaz czytajac te posty wielu z was wypisuje tylko roznego rodzaju niemile rzeczy kierowane pod czyims adresem. Przestancie sie wkoncu obwiniac o brak lojalnosci bo taka juz jest Galana. Tutaj od zawsze rozni ludzie laczyli sie w walce przeciw innych i a pozniej miedzy soba. Polacy nieraz pomagali Jejihev'owi a i nie raz Kondzie.

co do graczy takich jak Styp, Corlic, Bon devil, i inni to maja oni wolnosc. Dlaczego? Latwo sie domyslec poniewaz paymenty ich sa bardzo wysokie a ew ich dolaczenie sie do konfliktu byloby wielkim problemem jak nie przesadzeniem wyniku tej wojny. Konda zapewne jest usatysfakcjonowany iz sie zgodzili i byc moze to jest jako taki poaczatek innej Galany.
Zreszta to ze odeszli to sie nie dziwie bo walczenie z ludzmi ktorzy ich zdradzili doprowadzilo do przegranej. Zatem jest to obecnie dla nich duze ryzyko.(Zapewne nie kazdy polak chcialby tez walczyc na kolegow ktorzy sa w Ri~~~~)

Osobiscie znalem czesc Polakow i byli to badzo wporzadku wobec mnie gracze. I nie zostawli mnie nigdy gdy mialem jakis problem do zalatwienia.

Szkodi jesli chcesz to dolacz do Ri~~~ a nie osadzaj kto jest a kto nie lojalny.

dressu taka jest juz galana.

Pzrestancie sie wyzywac na tym forum a zacznijcie dyskutowac c zorbic zeby na galanie gralo sie lepiej. Taka mala prosba.

Pozdrawiam / Maciej

Ostatnio edytowany przez Maciejjj - 26-05-2006 o 20:00.

stary 26-05-2006, 20:13   #1419
Reth Sill
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Zamość

Profesja: Sorcerer
Domyślny

cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciejjj
Osobiscie znalem czesc Polakow i byli to badzo wporzadku wobec mnie gracze. I nie zostawli mnie nigdy gdy mialem jakis problem do zalatwienia.

O to właśnie chodzi. W grze polacy są w większości dobrymi kolegami, więc nie rozumiem czemu się tak kłócą na tym forum.
Reth Sill jest offline  
stary 26-05-2006, 20:50   #1420
Maniek Master
Guest

Domyślny

Zgadzam się. Nawet dobry pomysł .Ale wątpie czy coś się tu naprawi

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania