![]() |
#1401 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Dla nieuswiadomionych... Mowi to osoba, ktora zorganizowala dwie najwieksze rewolucje przeciwko patsom. A gdy jak sam to mowi "cos sie zaczelo dziac" to "majac w przyslowiowej dupie" ziomkow odszedl z wojny. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
#1402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Co do dojścia do "lepszych" to w momencie gdy dochodziłem ze Skopem do Right~~ u Rivenna w gildii nie było jeszcze mowy o odchodzeniu all PL i pojedynczych osób takich jak Anurchy. Dodatkowo dopiero po kilku dniach doszła resztaktóra pozostała lojalna z Majestic (Academy) i tacy jak Zazek, Veccia, Chaos, Anurchy..... Dletego nie mów że doszedłem bo odrazu widziałem wygrywających ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 25-05-2006 o 18:35. |
|
![]() |
![]() |
#1404 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Pi*er*olisz o lojalnosci w swoich bezsensownych postach, ktore o niczym nie mowia i nic nie przekazuja poza tym by (jak to powiedzial Shinek) postawic Cie w lepszym swietle. Zgrywasz pierd*lonego bohatera. Na co Ci to czlowieku? Wez przyklad lepiej z Tharrina albo Haldka. Ktorzy stoja ciagle po tej samej "nie mowie ze po wlasciwiej" stronie ale przedewszystkim wiedza kur*wa dlaczego tam stoja. Maja swoje zasady na ktorych jada od samego poczatku. (bla bla bla) btw. nie pogaraszaj swojej sytuacji wytykajac ludzia bledy, kotre sam kiedys popelniles. Pozdrawiam. P.S. Chcialem pozdrowic Tharrina, ktory jest moim adoratorem. ![]() Ostatnio edytowany przez Trialowiec - 25-05-2006 o 19:15. |
||
![]() |
#1405 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nigdy nie mówiłem ci o błędach które popełniasza jeśli nawet mi sie coś nie podobało to mówiłem tak samo jak ty bez owijania w bawełne ![]() Btw. mnie nie bawi kłócenie się na forum i zwracanie na siebie uwagi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1406 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
[quote=Lord Hybrid] Cytuj:
![]() Pozdrawiam. |
||
![]() |
#1407 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1408 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam. |
|
![]() |
#1410 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
|
![]() Nie ważne w ilu gildiach są. I tak sie w końcu porozumieją przynajmniej część i zaczną tępić dupolizaków i innych frajerów. W tym pewnie i ciebie. No chyba że jakoś z tego wybrniesz lub ktoś cie poratuje.
Nie żebym cie o coś oskarżał, ale no wiesz; zfrajerzyłeś się tymi tekstami na tym forum ... Może w grze coś pokarzesz.? Jakiś atak albo coś.
#1412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() ci co byli przez chwile w hwl powinni odrazu dostac z miejscahunta ale znajac zycie upecze sie im.mowie tu o corlicu , stypie, miltonerze , haldirowi i innych z venezueli.
ja bym takim nie podarowal |
![]() |
![]() |
#1413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1414 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1415 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Ruda Slaska
![]() |
![]() Cytuj:
@Down Jego kumple z rl muwio cos innego ;p @Miltoner Zetysz o tym niepomyslalem ![]() Ostatnio edytowany przez Maticzek - 26-05-2006 o 14:55. |
|
![]() |
![]() |
#1416 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom: -1
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
|
![]() Cytuj:
BloodBrother to Styp and Blooc First Paladin to get magic level 22. 13:48 Ledrick: 13:45 You lose 301 hitpoints due to an attack by Corlic. ;D RETIRED becouse of more important things then this game... hope I will be back to take my lovely 150 __________________________ Playing in my memory of Boltan and friend's ; ] |
|
![]() |
![]() |
#1417 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
Gdybys zagladal na erig.net to bys zauwazyl ze wbijam sobie 20k~ expa dziennie a to czy po wojnie bede mial hunta czy nie to ch** mnie to obchodzi ;p I jeszcze jedna sprawa co do lojalnosci, lojalnosci do kogo ? Njawiekszych PA na servie mam byc lojalny ??? do tych co nas zdradzili ??? Wszyscy z ktorymi walczylem przeciwko pats odeszli z HWL... (oprocz yuge~ i Beggera) Wiec po co ja mialem tam zostac i walczyc przeciwko Hybridowi, SKopowi, Sir zemusowi, rembikowi i drayowi...? @Maticzek Po co mialbym expic jakbym mial hunta ??? Teraz jestem free to sobie robie lootbagi itp ;p Ostatnio edytowany przez Miltoner - 26-05-2006 o 13:34. |
|
![]() |
![]() |
#1418 |
Guest
|
![]() Czesc
Czytam te forunm od dosc dawna. Osobiscie gralem(czsami gram) na galanie od 2004 roku i zawsze sledzilem wsystkie wydarzenia. Zrobilem konto na tym forum poniewaz czytajac te posty wielu z was wypisuje tylko roznego rodzaju niemile rzeczy kierowane pod czyims adresem. Przestancie sie wkoncu obwiniac o brak lojalnosci bo taka juz jest Galana. Tutaj od zawsze rozni ludzie laczyli sie w walce przeciw innych i a pozniej miedzy soba. Polacy nieraz pomagali Jejihev'owi a i nie raz Kondzie. co do graczy takich jak Styp, Corlic, Bon devil, i inni to maja oni wolnosc. Dlaczego? Latwo sie domyslec poniewaz paymenty ich sa bardzo wysokie a ew ich dolaczenie sie do konfliktu byloby wielkim problemem jak nie przesadzeniem wyniku tej wojny. Konda zapewne jest usatysfakcjonowany iz sie zgodzili i byc moze to jest jako taki poaczatek innej Galany. Zreszta to ze odeszli to sie nie dziwie bo walczenie z ludzmi ktorzy ich zdradzili doprowadzilo do przegranej. Zatem jest to obecnie dla nich duze ryzyko.(Zapewne nie kazdy polak chcialby tez walczyc na kolegow ktorzy sa w Ri~~~~) Osobiscie znalem czesc Polakow i byli to badzo wporzadku wobec mnie gracze. I nie zostawli mnie nigdy gdy mialem jakis problem do zalatwienia. Szkodi jesli chcesz to dolacz do Ri~~~ a nie osadzaj kto jest a kto nie lojalny. dressu taka jest juz galana. Pzrestancie sie wyzywac na tym forum a zacznijcie dyskutowac c zorbic zeby na galanie gralo sie lepiej. Taka mala prosba. Pozdrawiam / Maciej Ostatnio edytowany przez Maciejjj - 26-05-2006 o 20:00. |
![]() |
#1419 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Zamość
Profesja: Sorcerer
|
![]() cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciejjj Osobiscie znalem czesc Polakow i byli to badzo wporzadku wobec mnie gracze. I nie zostawli mnie nigdy gdy mialem jakis problem do zalatwienia. O to właśnie chodzi. W grze polacy są w większości dobrymi kolegami, więc nie rozumiem czemu się tak kłócą na tym forum. |
![]() |
![]() |
#1420 |
Guest
|
![]() Zgadzam się. Nawet dobry pomysł
![]() ![]() |