![]() |
#1401 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Kiedy to sie skonczy!!! @bodzio nom 5 razy z picka raz z lopaty a na koniec z bani jak zidan.......
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1402 |
Kapłan Preclanski
|
![]() A co do Louiego, to może on się boi tych królików bo zobaczył kiedyś Halloween hare, który zmienia ludzi w potwory
Edit @up Nie, nie wymysł toma, tylko na źle zostało przetłumaczone z którejś srony (nigdy nie pamiętam której) gdzie pisało "NPC Dixi, również sprzedawca" (po ang. Sprzedawca-Vendor) a przetłumaczono jako "NPC Dixi, również Vendor"
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 27-10-2006 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Humm... Spróbuję zebrać to wszystko do kupy: (jak coś jeszcze będzie to powiedzcie, dam edita)
![]() -Minotaur Mage, -Spike Sword, -Ghoul, -Pokój Toma i drugie pomieszczenie znajdujące sie obok, -Pokój Normy, -Irkm Desmet Daem, czyli karteczka w języku orków, -Scale oraz Brass Armor, -Longsword, -Boots of Waterwalking, -Minotaur na Górce, -Klucz 4602, -Niezidentyfikowane ciała humanów i innych potworów tam gdzie ich nie powinno być, -Labirynt Furii, -Dwoje tajemniczych mnichów: Cipfried i Loui, -Tajemniczy Vendor (są tacy co myślą, że to NPC, więc go tu zamieszczam) -Tajemniczy Hyacinth, Dallheim, Amber, Tom the Tanner -Notatnik Amber, -Dwarf tree, -Tunel z Rooka na Main, -Blind Orc (on też, przymajmniej moim zdaniem jest dziwny), -Dead Dragon, -Dziwny kamień w dziurze z copper keyem (to też jest dziwne, sami zobaczcie), -Ciało dead wolfa przy kręgu kamieni ważące 100 capacity, -Groby trzech ludzi o imionach: Urbat Afgars, Kendram Benson i Polgan Bonechrusher. Ostatnio edytowany przez Michaello - 02-11-2006 o 16:12. Powód: Dodałem trochę :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Użytkownik Forum
|
![]() W dziurze taki tajemniczy glaz. Nie jest to kamien, ale taki jakby pomalowany czyms. Zreszta zajrzyj tam sam i zobacz. A longsword to tez taka Rookowa Zagadka. Co do Vendora lub vendora to niektorzy nadal sa pewni, ze to jakis tajemniczy NPC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Użytkownik Forum
|
![]() rookowa zagatka? -.- poprostu jakiś noob kiedyś założył se topic że znalazł quest na long sworda i zamieścił fake
Pozatym nie mieszaj jak debil wszystkich questów i npc do wielkiej jednej zagatki . (bez obrazy) ![]() @Edit Czytałem ![]() Ty tylko spamujesz po co zbierasz coś do kupy, ktoś kto ma zamiar się tu wypowowiadać powinien przeczytać te 140 stron. @2Edit Barpol ty tesz spamujesz, przecierz to jest oczywiste że zaokrąglam Ostatnio edytowany przez Hynu - 27-10-2006 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grrrrrr, co za krytycy. Napisalem tylko tych NPCow z ktorymi sa powiazane jakies zagadki. I przeczytaj regulamin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Hynu
Eee... 142 strony...
![]() |
#1410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() a sprubujcie sie popytac o informacje blind orca (chociaz wiem ze jego jezyk jest malozrozumialy) i czy nie jest to dziwne ze na rooku jest tylka jedna czaszka (no wiecie skul. it weights chyba ze 21 oz.) i sa inne "trupy" np. wolf na skale ktory wazy 100oz. (jak sie go sciagnie to na ten kamien juz go nie idzie polozyc) no i podobno jest jakis human. Jest tez troll (you see pile of bones) i to nie jeden. Moze ma to cos wspolnego z ta cala zagadka.
Jak ja bym niespodziewanie dostal na rooku spike sworda to bym chyba zawalu dostal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1411 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Zbanowany
|
![]() Help! poszłem do Amber i powiedziałem imie jej męża a ona odpowiedziała:
An extraordinary warrior. He's the first and last line of defense of Rookgaard. Może to wam coś pomoże.. Cya in Tibia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od kiedy Dallheim to mąż Amber?
![]() |
![]() |
#1415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Rookstayer
Imię: Volan Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Alliance Of Rookgaard
Świat: Secura
Poziom: 15
Skille: 19/22
![]() |
![]() @offtop :
Ile jeszcze będziecie odświeżać ten temat -.- Po postach niektórych użytkowników wnioskuję, że gra w tibię im bardzo szkodzi ... nawet bardzo ... [!] <za bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#1416 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Frombork
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dena Vashalix
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 81
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Stonoga bardzo piekny tektscik extra jest naprawde, ty jestes chyba jakims doswiadczonym tibijczykiem!!
![]() ![]() POMOCY! Modetatorzy pomuscie nie wiem czemu alez to czemu jest tak dziwnie.Czemu mi nie dziala tibia.com?? Jak włączam tibie.com to wyskakuje www.wp.pl jakies dziwne albo jak jest podany link na tibie.com to pisze nie mozna wyswietlic strony! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn
Imię: Karmazynowa Mysz
Profesja: Rookstayer
Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1418 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Dalej za wysepka musi znajdowac sie jakis skrawek terenu, bo chodzi tam sobie wilk.
![]() @down W niektorych przypadkach bot pokazuje tylko potworki, o terenie zapomina. Chociaz moze masz racje. Ostatnio edytowany przez XIII - 09-11-2006 o 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() a pomyslcie, jak byscie wiedzieli jak zdobyc tego Spike Sworda to i tak na pewno trzeba bedzie zabic minomaga badz ghoula... a kto ich pokona?
|
![]() |
![]() |