![]() |
#14181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
![]() A Ty po co tu jestes kurw* wielki obronca ago spamer forum ojej ja juz sie "napinam" nie bijcie plx :c
@edit usuncie ten spam ^^ Ostatnio edytowany przez Naki - 23-02-2009 o 16:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14183 |
Użytkownik Forum
|
![]() A juz wiem to ten "thuru legendary " co sadzi ze wbil w 3 miesiace 157 a char ma 2,5 roku?ojej fail to ty sie tam napinasz kazdy cie w tej gildii nienawidzi bo dalej mam tam znajomych u fail :C
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14184 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
haha ja mowie ze w 3 miechy wbilem? hahah chyba jak ci koledzy zaszczepia albo Ci sie przysnilo jak przy tibii zasneles ;* pewnie z Belitenem gadales i zanesles |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Lokacja: Mikołów
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#14186 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zreszta kurwa zamknij juz jape bo i tak nikt cie nie slucha ^^ wiem ze mnie tez nikt nie slucha ale... te slowa kieruje tylko do ciebie :c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14187 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14188 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Pape uff pocisk ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14189 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz uwazasz sie za niewiadomo jakiego szefa sk ojej :c
Zreszta co mnie ta gildia obchodzi kurwa napinasz sie ze niby retired a stoisz 10h dziennie SELL CROWN ARMOR i ceny kurwa niewiadomo jakie,wez s*******aj polowac na tanie crown armory pozdro Dupke lizac do sk o lol i po co mi ta gildia bylem tam ze wzgledu na dwoch znajomych z ktorymi dalej utrzymuje kontakt a co ciebie to obchodzi naprawde nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#14190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: Mikołow
Imię: Loth Catiltorus
Profesja: Paladin
Poziom: 127
Skille: 94/68
Poziom mag.: 21
|
![]() ![]() Nowa chata ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2008
|
![]() Ludzie spokoj!!! Wydaje mi sie ze 90% forumowiczow nie ma najmniejszej ochoty czytac tych waszych klutni
![]() ![]() Aha, i odpierdolcie sie od Tomurki ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: Mikołow
Imię: Loth Catiltorus
Profesja: Paladin
Poziom: 127
Skille: 94/68
Poziom mag.: 21
|
![]() @up święta racja, jak chcecie sie kłócić macie pw, gg, ventrilo ale nie tutaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14193 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Haha szefa SK? hmm zakladalem tą gildie wiec to moge Ci odpuscic;] a stoje pod dp bo na facc niema expa a pozatym stoje pod dp godzine a mam kasy tyle co ty jak expisz 3 lata;* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14194 |
Guest
|
![]() Właśnie zgadzam sie z panami wyzej ;] Jak wiadomo moja Godność w tibi to "Lanser Knight" i musze powiedziec to BELITEN - owi i jego gildi i Agostino -wi i jego gildi ze oni siebie nie krzywdza tym ze wchodza sobie na questy i prubuja zabijac sie... szkodza tylko tym ludzia ktorzy planca gruba kase za to... i chca ukonczyc to i nie winnie ŁaPia ZGONY xDDD Beliten jak i Ago~ porozmawiajcie moze miedzy soba na priv albo gdzie kolwiek i zalatwcie to jakos miedzy sobą... jestescie mis ie zdaje ze dosc dorosli zeby to zrozumiec;] Pozdro :***
|
![]() |
![]() |
#14195 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Lokacja: Wlkp.
Imię: Royal'Solth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Force
Poziom: 153
Skille: 98/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
___________________ _/ Hail Silent Force! _/ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 00:04 Shumi Darel [310]: u are the best gruby i ever met |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Imię: Yousimitshu
Gildia: Bomba Boys
Poziom: 211
Skille: 94/85
|
![]() @ago
ic se szczel jaiko z cukrem na gżyfke kto kupil to kupil, solth niekupil ale mow co chcesz, a to ze zetek dostal chara bo ma kolegow (nietak jak ty) to wara od niego. widze na tyle zdesperowani jestescie ze kazdego do gildi bierzecie najlepsze odpadki z servera, glownie tych co nieumia mowic w jeyku obcym, a co mnie martwi bardziej po polsku jeszcze gorzej. pozdro :d chcesz sie czepiac, czepiaj sie, ale jesli dzieciaku chcesz do belitena fikac, z textami no lifer itd spojrz co ty robisz pierw albo ludzie z ktorymi przebywasz, bo to ze beli sobie posiedzi dluzej (bo ma czas) to niejest twoj problem, ty jestes w liceum z tego co pamietam albo koncowka gim. wiec niemow czlowiekowi ktory ma 20~lat co ma robic itd. twoje zdanie niezmieni tego co on robi a w przeciwienstwie do niektorych on sie edukuje... i umie to pogodzic z gra chcesz sie wbijac na expa? zapraszam zobaczymy kto dluzej niewyrobi, mi sie niespiszy, a ty bedziesz musial leciec zmyc jaiko z cukrem bo sie w kamien wlosy zamienia.
17:51 Yousimitshu [211]: i maciehunta 17:51 Yousimitshu [211]: od waszki 17:51 Yousimitshu [211]: G 17:52 Elder Mastah [203]: od czego? ;d 17:52 Lord Guzek [203]: od waszki? ![]() 17:52 Lord Guzek [203]: a nick podasz cwaniaku 17:52 Lord Guzek [203]: to zobaczymy 17:52 Lord Guzek [203]: ^^ 17:49 Gotul Antis [28]: czuje sie jak na otsie pacc mam 17:49 Gotul Antis [28]: pac-man |
![]() |
![]() |