![]() |
#1421 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę, że część ludzi działa w ekipie "sieg heil". -.-
Zamiast kupić pacca, część ludzi powinna wybrać się do Oświecimia - może wtedy coś w główce zacznie pracować. @gz wyniku bitwy dla co |
![]() |
|
![]() |
#1422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Little Bobby
May 14 2007, 21:41:20 CEST Killed at Level 123 by Legendios and by Leison |
![]() |
![]() |
#1423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie zyd tylko Izraelczyk
CO oczywiscie zadnych botow I na koniec Hail EM CO + Alliance=PA/PK/CHEATERS/NAZI/RASIZM/FASZYZM/ITP/ITD
#1424 |
Guest
|
![]() Widac kto mnie zrozumial i kto jest jak to mowicie inteligentny -.- Kiedy mowie zydy itp nie mam na mysli tych ludzi ktorzy gineli w czasie wojny tylko ogolnie tak jak to sie przyjeło -.- a to ze napisałem do pieca to miało znaczyc zeby spotkał was taki sam los jak tamtych ludzi. Oczywiscie w tibi a nie w rl bo zeby niewiem co to akurat tego wam nie zycze. Gdybyscie grali normalnie a nie posówali sie do takich tanich sztuczek to nie bylibyscie moze tymi "zydami".
Nastepna sprawa to nie to zebym sie chwalil czy co ale moge sie załozyc ze jestem inteligentniejszy od wielu z was. HAIL CO Ostatnio edytowany przez Inwestor - 14-05-2007 o 23:57. |
![]() |
#1425 | |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: interesująco
Gildia: Anima
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1426 |
Zbanowany
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Inwestor
Idioto, juz moge powiedziec ze polowa ludzi jest madrzejsza, bo nie znasz realiow i nie wiesz o co chodzi " ZYDZI DO PIECA" Zet do zawodowki -.-, to jest gra, a ty takie rzeczy w to mieszasz glupku. Jesus wiadomo, ze powiesz. iz chodzi ci o co innego bo sam nie wiesz co gadasz i nie rozumiesz tego co mowisz. Po twojej ortografii tez mozna stwierdzic, ze do humanistow nie nalezysz, bo jeszcze wiedza historyczna + troche kultury, czesto jak sie nie wie co powiedziec to sie po prostu to takich malo wyszukanych odzywek ucieka jak "ZYDZI DO GAZU" czy co tam powiedziales. I nie mowi sie ZYDY tylko Zydzi jak juz panie inteligenciku. Wiesz w ogole cokolwiek na temat jak ty to mowisz ZYDOW? Niech mama ci zawiaze sznurowadla i jedzcie kupic ksiazke na ten temat |
![]() |
![]() |
#1427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Imię: unnamed
|
![]() @Vu'xiu
Inwestor: "Zydy do pieca HAIL CO" Otworz oczy szerzej bo zdaje mi sie, ze widzisz tylko to co chcesz widziec. Kogo wy wogole macie w gildi ? Zastanawialiscie sie kiedys nad tym ? @Inwestor "Kiedy mowie zydy itp nie mam na mysli tych ludzi ktorzy gineli w czasie wojny tylko ogolnie tak jak to sie przyjeło -.- a to ze napisałem do pieca to miało znaczyc zeby spotkał was taki sam los jak tamtych ludzi." Czlowieku wez to sobie przeczytaj jeszcze raz i zastanow sie o czym piszesz. To naprawde jest nie na miejscu ... "Gdybyscie grali normalnie a nie posówali sie do takich tanich sztuczek to nie bylibyscie moze tymi "zydami"." Po 1wsze primo - Wszystko jest wporzadku dopoki przeciwnicy sie nie posóneli do "tanich sztuczek" ? Ty wogole jestes w CO czy tylko udajesz ?? ![]() "Nastepna sprawa to nie to zebym sie chwalil czy co ale moge sie załozyc ze jestem inteligentniejszy od wielu z was." Po 2 - Wez sie dziecko posóń do nauki i odejdz na chwile od komputera bo ciemnosc wiedze, ciemnosc... Pozdrow nauczycielke z polskiego :* PS: "Posówac" sie pisze przez "u" otwarte, w jezyku polskim wystepuja wyjatki , sry za zbaczanie z temau, ale ktos musi mu uswiadomisc pare rzeczy... ZAL !
#1428 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Imię: ---------
Gildia: Chosen Ones
Poziom: 124
Skille: 98\95
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
btw skonczcie pierodlic juz o tych zydach zajmijcie sie wojna , anie kto jest zydem i prosze czytajcie ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#1429 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Żal mi was małe ludki,tibia wam łby opanowała
![]() |
![]() |
#1430 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS
Imię: Vu'Xiu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Darkness
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
to ja wole z takimi 10tkami na wojnie orac niz z twoim kumplem ktory o walce wie pewnie tylo co ja o ekonnomi po 1 roku. a nastepnym razem dojzd do wlasnych wnikosekow a nie kolegow pytaj. w ogole po chuj na tibai pl pisze jak kajas pizda kurwa pojebalno mie calkiem |
|
![]() |
![]() |
#1431 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Meteonka
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
HaHa Wieczór z %? oj Kicaj ![]() Em GZ Fraga ![]() ![]()
![]() |
#1432 |
Guest
|
![]() Zal to mi jest was idioci -.- I wogole pomyslalem sobie ze jak nie czaicie to wasz problem mam wyjebane na was, ja swoje powiedzialem. Moze moja ortografia nie blyszczy ale nie mam czasu patrzec czy zrobilem gdzies blad. I jak czytam wasze posty to tez jest w huj bledów ortograficznych, jezykowych tyle ze nie jestem kims co musi wszystko wytykac. W*****aja mnie takie cioty co tu sa, nic nie robia w wojnie a maja najwiecej do powiedzenia ( czyt. lizodupy EM ).
Widze ze nie macie nic do powiedzenia to musicie wyzywac ![]() HAIL CO ![]() |
![]() |
#1433 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Imię: Neaniver
Gildia: Eternal March
Poziom: 53
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() A tego nie bede komentowac, bo nie ma czego.
![]() |
#1434 |
Zbanowany
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Vu'xiu
polinteligencie, 2 Zydow = Zydzi, a nie Zydy matole -.-. i to sie nie odnosi tylko do narodu. Inwestor Ty wlasnie wrzucales na Izraelitow, bo nie miales nic do powiedzienia, dobrze ze to zauwazyles. |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS
Imię: Vu'Xiu
Gildia: Brotherhood of Darkness
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
rofl hahahahahahahaha dalej nie czaisz? tak 2 zydow 3 zydow 4 zydow to zydzi, ale na ich gildie mowimy ZYDY min dlatego zeby ludzie nie brali tego za narod ZYDU |
|
![]() |
![]() |
#1436 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() ahahaha slaby walek ;P
![]() |
![]() |
#1437 |
Guest
|
![]() Moze i robie błedy ale napewno nie jest ich jakos ztrasznie duzo tak jak to u niektorych ludzi sie zdaza a wy poprstu sie czepiacie -.- Ciota to wyzwisko masz racje a użyłem go dlatego bo taki był zamiar.
Nastepna sprawa to nie wzucalem na Izraelitow !! Gdy to pisalem nawet przez ulamek sekundy o nich nie pomyslalem czlowieku -.- I jak tu nie napisac ze on jest ciota jak tak prostej rzeczy nie rozumie kur** .... |
![]() |
#1438 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Meteonka
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I przestańcie wkońcu rozmawiać na takie głupie tematy ![]()
![]() |
#1439 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu
|
![]() Cytuj:
jescze powinni za to dziekowac, za to ze zostali uwolnieni z nalogu :> @vi'xiu nie pytalem sie, dostalem od niego link do waszego filmu + ten swietny komentarz @em gz za Little Bobby x) |
|
![]() |
![]() |
#1440 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() No rzeczywiście macie zajebisty powód do dumy, zajebaliście jednego tracąc 9
![]() |
![]() |