![]() |
#1422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() może to trochę nie odpowiedni temat ale wie ktoś gdzie w warszawie moge sprzedać konsole Nintendo DS?
![]() |
![]() |
#1423 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Jak można zmienić folder docelowy do Cs steam?
![]() |
#1425 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 02 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 182
Skille: n/d
Poziom mag.: 76
|
![]() Witam! Posiadam 4gp kartę SD, ale niestety urządzenie wymaga, aby karta była sformatowana przez system plików FAT16... Wymaga to podzielenie pliku na partycję, a gdy w Zarządzaniu Dyskami próbuję usunąć całą partycję opcja ,,Usuń Partycję" jest ,, na szaro''. Co robić? Próbowałem programów Partition Menager oraz Partition Magic .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Imię: Evil Rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Satanica Pandemonium
Poziom: 58
Skille: 79/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Witam. Mam problem, tną mi się gry. Np. Euro truck simulator. Nie wiem co jest przyczyną zacinania gry. Parametry kompa:
300gb karta graficzna gefroce 8400gs Intel(R) Core(TM)2CPU 4400 @ 2.00 GHz 2.00 GHz, 2,00 gb ram mam windowsa xp sp2 directx 9 Możecie mi powiedzieć co jest słabe w kompie? Co mam wymienić że by nowe gry się nie zacinały?
Oddam 58 rp w dobre ręce Ostatnio edytowany przez szczurekosw - 25-12-2008 o 02:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Tak więc, dziś dźwięk zrobił się jakiś taki spowolniony i taki strasznie basowy...
Nigdy wcześniej tak nie było, zainstalowałem tylko FlatOut2 i tak się "zrobiło" ;/ Wie ktoś co się stało, prosiłbym o szybką odpowiedź ![]() #Down Właśnie
![]() ![]() Lotnictwo<3 Bóg, Honor, Ojczyzna Ostatnio edytowany przez Aphino - 25-12-2008 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Imię: Evil Rider
Gildia: Satanica Pandemonium
Poziom: 58
Skille: 79/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() fajnie ze ktos odpisuje :/
![]() |
#1429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Robin2000
Nie rozumiem za bardzo Twojego problemu. Żeby sformatować kartę SD w systemowym zarządzaniu dyskami prawym przyciskiem myszy na dysku wymiennym (Twoja karta SD), klikasz formatuj, wybierasz system plików FAT16 i gotowe. Jeżeli opcja "Usuń partycję" jest na szaro, oznacza to, że na karcie SD nie ma partycji. I dlaczego przy formatowaniu chcesz podzielić plik na partycje (plik? jak plik na partycje? jak formatowanie może wymagać podziału czegoś na partycje? przy formatowaniu można podzielić dysk na partycję, ale to inna bajka) @szczurekosw Instalacja SP3 i DirectX 10 może przyśpieszyć działanie systemu. Podczas uruchomienia gier dobrze jest pozamykać zbędę procesy zajmujące pamięć (typu Skype, GG itp.). Nie jestem w stanie też powiedzieć co wymienić w kompie, bo nie podałeś płyty głównej. Bez znajomości płyty radziłbym wymienić grafikę (raczej kiepski wybór do gier), ewentualnie procek. @Aphino Spróbuj przeinstalować sterowniki do karty dźwiękowej (tak w zasadzie to mógłbyś przynajmniej podać jaką masz kartę dźwiękową), przeskanowanie komputera pod względem wirusów, ewentualnie przywrócenie systemu do momentu, kiedy Ci dźwięk dobrze chodził. Może tak być, że karta po prostu się uszkodziła. PS. Aphino i szczurekosw oczekujecie, by odpowiedź była w przeciągu pół godziny? Nie zapominacie, że są Święta? I że to nie jest forum komputerowe (jak ktoś spotkałby się z problemem i umiałby go rozwiązać to odpowiedziałby wam) tylko głównie forum o Tibii, co za tym idzie większością użytkowników są dzieci grające w Tibię. Jeżeli zależy wam na czasie aż tak bardzo polecam fora o tematyce czysto komputerowej. Tam będą ludzie o znacznie większej wiedzy na interesujące was tematy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam błąd z harmonią nr 10055:
Cannot connect to the game server. Error: No buffer space available. (10055) For more information take a look at the FAQs in the Support section at www.tibia.com. pomóżcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() @druidek123
Wygląda na to, że masz jakiś syf na komputerze (wątpię byś korzystał z usług VPOP3). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Użytkownik Forum
|
![]() tzn VPOP3? ta wiry miałem ale format dysków był... Avast nic nie wykrywa Noctorn też nic! w dodatku avg( sis instalowała nie wiem co to jest! ale dam głowe urwać że antywir ) - nic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Użytkownik Forum
|
![]() instalowanie wiecej niz 1 antywirusa robi wiekszy bajzel niz 100 wirusow.
![]() |
#1434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Włocławek
Świat: Calmera
Poziom: 132
|
![]() Dzisiaj rano chcę włączyc kompa i ku mojemu dziwieniu usłuszeałem równo mierne pikanie wydobywające się z głośnika na płycie głównej.Pikanie nie ustępowało, a komputer sie nie włączał tzn wszystkie wentylatory działały ale monitor wyglądał tak jak by sie poprostu nie włączył.Wyłączyłem kompa, a następnie ponownie spróbowałem.Tym razem się udało, dlatego tutaj piszę.
Czy zna ktoś przyczyne tego 'pikania' ?Jeżeli tak bo prosił bym o odpowiedź.Z góry dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2009
|
![]() Mam następując problem:
Niedawno kupiłem komputer. Pobrałem i zainstalowałem tibie, i gdy próbowałem ją uruchomić nagle wszystko zamarło... Nie działa kompletnie nic: kursor, Ctrl+Alt+Delete ani nawet guzik Power na klawiaturze... Jedyne co mogę zrobić to zresetować komputer... Co robić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() @up
skoro ci komp niedziala to jak wyslales ta wiadomosc? @topic a mi komp sie uruchamia ponownie po ok. 5 minutach ale jak w cos gram innego niz tibia (ale wymagania mam dobre na np. oblivion IV) ale musi mi komp chodzic powyzej 2h ![]() Ostatnio edytowany przez Kozakboss - 03-01-2009 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() sprobuj sciagnac jeszcze raz moze pojdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Użytkownik forum
|
![]() Niestety, to nic nie da
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() czesc, nie wiedzialem do jakiego dzialu to dac, a nie chcialem tworzyc nowego tematu..
czy to: plyta Gigabyte GA-EP43-DS3L grafika Geforce 9500GT gigabyte/geforce 9600GT procek Intel Core2 Duo E7300 2,66ghz/ e8400 pamiec kingston ddr2 2x 2gb 800mhz byloby dobra konfiguracja dla komputera do 1500~ zl? jeszcze dojdzie zasilacz : p ale to juz mniej wazne Ostatnio edytowany przez robek - 05-01-2009 o 19:02. |
![]() |
![]() |