Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-05-2006, 21:26   #1421
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Powie mi ktoś co się dziś działo na fibuli?? Bo teraz mało gram , miałem hack :S
Widziałem dużą część R~~~~biegnących stamtąd
Pawio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-05-2006, 23:35   #1422
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciejjj
Czesc

Szkodi jesli chcesz to dolacz do Ri~~~ a nie osadzaj kto jest a kto nie lojalny.
bylem w Right, bylem w Patriots, Maffers i innych odpowiednikach starych Patrots. Bylem ale odszedlem z podniesiona glowa. Chca mnie tam spowrotem choc nie wszyscy, ale smiac mi sie chce jak widze wiekszosc wahadelek ktorzy ratuja swoja pupe wchodzac do gildii dzieki ktorej placili po 150k+ paymentow i przeciwko ktorej walczyli ostatnie pol roku. Czyzby sie zorientowali ze mozna tam schowac glowe w piasek i czuc sie bezpiecznie? Jezeli tak to czekam na dowody tej "lojalnosci". Bo liderzy waszych bylych gildii raczej tego nie moga zauwazyc. Zauwazylem tutaj zawahanie i zatarcie calkowitego pojecia jakim jest "racja" i lojalnosc. Nie zmienia sie swoich przekonan ot tak jak zrobil to Hybrid czy inni (nie mowie tu o Skopo i kilku innych). Dla mnie to poprostu infantylne chowac tylek u swojego "odwiecznego wroga". Na szczescie znajac wielu czlonkow z Right~ predzej czy pozniej wyznaja sie na lojalnosci. Zreszta z innych zrodel wiem ze chlopaki z HWL docenili "lojalnosc" swoich bylych jak to okreslali sie na zawsze "braci krwi". Mam nadzieje ze przynajmniej w ich dzialaniach zobaczycie lojalnosc, a tego jestem przekonany.
szkodi jest offline  
stary 27-05-2006, 02:52   #1423
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Domyślny

Konda dostal unbana

Padl keekz'lorenzo z HWL

Do Wojny dolaczylo Furions,dotychczas neutralne,ciekawe co z tego wyniknie,osobiscie szkoda mi rivenna i keekza :s
Kenseji jest offline  
stary 27-05-2006, 02:55   #1424
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
bylem w Right, bylem w Patriots, Maffers i innych odpowiednikach starych Patrots. Bylem ale odszedlem z podniesiona glowa. Chca mnie tam spowrotem choc nie wszyscy, ale smiac mi sie chce jak widze wiekszosc wahadelek ktorzy ratuja swoja pupe wchodzac do gildii dzieki ktorej placili po 150k+ paymentow i przeciwko ktorej walczyli ostatnie pol roku. Czyzby sie zorientowali ze mozna tam schowac glowe w piasek i czuc sie bezpiecznie? Jezeli tak to czekam na dowody tej "lojalnosci". Bo liderzy waszych bylych gildii raczej tego nie moga zauwazyc. Zauwazylem tutaj zawahanie i zatarcie calkowitego pojecia jakim jest "racja" i lojalnosc. Nie zmienia sie swoich przekonan ot tak jak zrobil to Hybrid czy inni (nie mowie tu o Skopo i kilku innych). Dla mnie to poprostu infantylne chowac tylek u swojego "odwiecznego wroga". Na szczescie znajac wielu czlonkow z Right~ predzej czy pozniej wyznaja sie na lojalnosci. Zreszta z innych zrodel wiem ze chlopaki z HWL docenili "lojalnosc" swoich bylych jak to okreslali sie na zawsze "braci krwi". Mam nadzieje ze przynajmniej w ich dzialaniach zobaczycie lojalnosc, a tego jestem przekonany.

z lojalnoscia coraz wieksze problemy tu sa... wlasnie furions dolaczylo do wojny...po stronie kondy!

bravo demi! tym razem wiedziales gdzie wietrzyk zawieje!

Ostatnio edytowany przez pawlon - 27-05-2006 o 02:57.
pawlon jest offline  
stary 27-05-2006, 02:59   #1425
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenseji
Konda dostal unbana

Padl keekz'lorenzo z HWL

Do Wojny dolaczylo Furions,dotychczas neutralne,ciekawe co z tego wyniknie,osobiscie szkoda mi rivenna i keekza :s
keekz padl po zabiciu lady jah.

kolejne wahadelka.. ot co.
stary 27-05-2006, 04:38   #1426
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Domyślny

Duzo rzeczy sie dowiaduje,na POH zaatakowal mnie van hell~,dowiedzialem sie ze neutralne hustlers nagle jest w wojnie,ze neutralni ludzie rowniez w niej sa...milo sie zaczyna robic ;]
Kenseji jest offline  
stary 27-05-2006, 11:03   #1427
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Duzo rzeczy sie dowiaduje,na POH zaatakowal mnie van hell~,dowiedzialem sie ze neutralne hustlers nagle jest w wojnie,ze neutralni ludzie rowniez w niej sa...milo sie zaczyna robic ;]
Bo Hustlers sa w wojnie, odkad Vallianto ubil zemusia wraz z HWL
thewojtek jest offline  
stary 27-05-2006, 11:13   #1428
Reth Sill
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 05 2006

Profesja: Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
dowiedzialem sie ze neutralne hustlers nagle jest w wojnie,ze neutralni ludzie rowniez w niej sa...milo sie zaczyna robic ;]
No właśnie powoli wszyscy się do niej włanczają, jak tak dalej pujdzie to połowa Galany bedzie walczyć przeciwko drugiej połowie Galany
Reth Sill jest offline  
stary 27-05-2006, 11:28   #1429
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Pewnie za to co zrobiło Furions wiele osób zjedzie mnie tutaj,ale dzięki tej akcji udało mi się wyciągnąć prawie wszystkich polaków z war,wiedziałem,że Konda będzie unbanned jak również to,że HWL niema sznas bo nawet jakby mieli przewage na open battle Konda by ich zjechał tak na huntach,że wszyscy by zrezygnowali i ludzie którzy dołączyli do Unbreakables,żeby mi pomóc jak Corlic,BOn devil,Styp stracili by szanse na wolność ponieważ Right~ powiedziało wprost,że paymentsów nie będzie.A po drugie pierwsza wiadomość do mnie od Icarusa po banie Kondy była,że jego ludzie chcą mnie huntować,tak samo było z msg to Lord Angela,Vidente.Niektórzy ludzie nie mieli szans wyjścia z war mimo,że nie chcieli być w gildi z Icarusem i resztą,która zmieniła strone w Unbreakables.I po trzecie mam szanse zrobić coś na tym servie i postaram się zrobić coś dobrego.

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 27-05-2006 o 11:36.
Demiphant jest offline  
stary 27-05-2006, 12:42   #1430
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

to ja juz nic nie rozumiem , jest dalej wojna? kto walczy przeciwko komu? hustlers sa w wojnie? oj duzo sie wydarzylo podczas ostatniej nocy.. sytuacja sie zmienila o 360 stopni

mam nadzieje ze kekz czy sir imp czy toxo czy rivenn dostana hunta 4ever
dressu jest offline  
stary 27-05-2006, 13:17   #1431
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
Konda dostal unbana

Padl keekz'lorenzo z HWL

A im było szkoda tych osób które zabili bez powodu?

@ Demi

Popieram
Xulorin jest offline  
stary 27-05-2006, 16:11   #1432
Bilbag
Użytkownik forum

Bilbag's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Na emeryturze
Poziom: -1
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
Domyślny

OMG

Przecierz decyzje gm'ów co nieodwracalne?! (tak mi się zdaje)

Czemu odbanowali kondę?
Bilbag jest offline  
stary 27-05-2006, 16:15   #1433
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Domyślny

I dobrze że go odbanowali, jakby HWL wygrało to zobaczyliby wszyscy dopiero wtedy PA, 2x gorsze od tego co prezentowało pats
Keekz miałby wtedy władzę absolutna....

Ostatnio edytowany przez Pawio - 27-05-2006 o 16:16.
Pawio jest offline  
stary 27-05-2006, 17:47   #1434
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Czemu Right + Furions?
Azenus jest offline  
stary 27-05-2006, 19:06   #1435
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Pewnie za to co zrobiło Furions wiele osób zjedzie mnie tutaj,ale dzięki tej akcji udało mi się wyciągnąć prawie wszystkich polaków z war,wiedziałem,że Konda będzie unbanned jak również to,że HWL niema sznas bo nawet jakby mieli przewage na open battle Konda by ich zjechał tak na huntach,że wszyscy by zrezygnowali i ludzie którzy dołączyli do Unbreakables,żeby mi pomóc jak Corlic,BOn devil,Styp stracili by szanse na wolność ponieważ Right~ powiedziało wprost,że paymentsów nie będzie.A po drugie pierwsza wiadomość do mnie od Icarusa po banie Kondy była,że jego ludzie chcą mnie huntować,tak samo było z msg to Lord Angela,Vidente.Niektórzy ludzie nie mieli szans wyjścia z war mimo,że nie chcieli być w gildi z Icarusem i resztą,która zmieniła strone w Unbreakables.I po trzecie mam szanse zrobić coś na tym servie i postaram się zrobić coś dobrego.
jedyny czlowiek ktoremu ufam i ktory wie co robi
stary 27-05-2006, 19:35   #1436
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

eee konda nie dostał bana od Gma tylko automata za pk (a to różnica miał dowody, że to wszystko była wystawka więc nie miał zapewne problemów z unbaned). Demi brawa dla ciebie po co się bawić (i to jeszcze u boku ludzi którzy zostawili wszystkich na lodzie chociaż jak do tej pory był to jedyny "zryw" który na prawdę miał szansę powodzenia a ich odejście było jednym z powodu przegranej un~~). Co do keekeza i rivenna to i tak wrócą jak to zwykle pograją trochę i stworzą jakąś neutral gildię i po jakimś miechu-2 wylądują w gildii z kondą
jastr jest offline  
stary 27-05-2006, 21:25   #1437
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Domyślny

Ciekawy jestem czy ich "hunted 4 ever" to bedzie naprawde hunted for ever a nie tak jak mowisz miech-dwa i znowu w tej samej gildi ;]

jak widac Galana zmienna jst,z minuyty na minute najwieksi wrogowie sie brataja,najlepsi przyjaciele leja...=]
Kenseji jest offline  
stary 27-05-2006, 22:58   #1438
Maniek Master
Guest

Domyślny

Ja dzisaj Padłem ;/ Bez powodu.Spadly mi skille Były 70/69 a teraz są 68/68.
Wypadly mi k-legsy i bs ;/ .Przez May 27 2006, 21:48:08 CET Killed at Level 24 by Keyworks
and by Dejwidek . Bez Powodu.

stary 28-05-2006, 11:17   #1439
Reth Sill
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Ciekawy jestem czy ich "hunted 4 ever" to bedzie naprawde hunted for ever a nie tak jak mowisz miech-dwa i znowu w tej samej gildi ;]

jak widac Galana zmienna jst,z minuyty na minute najwieksi wrogowie sie brataja,najlepsi przyjaciele leja...=]
No właśnie. Na Galanie nigdy nic nie wiadomo. W każdej chwili dzieją się nowe rzeczy. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to że często jest tak że:
1 dzień - ktoś zabija Konde
2 dzień - odwet Kondy
3 dzień - obaj są w jednej gildii
Reth Sill jest offline  
stary 28-05-2006, 14:22   #1440
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Domyślny

Galanus miał hacka

Ostatnio edytowany przez Pawio - 28-05-2006 o 14:24.
Pawio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania