![]() |
#1421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() OMG! Wymiatacie! Obyscie tylko banow za fragi niepodostawali jak tak dalej bedzie szlo.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1422 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratuluje panowie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Hahaha widze ze moje wyslane pieniadze znalazly zastosowanie. Bedzie wiecej fragow to i beda i nastepne wplaty. Ng i GG padaja jak nooby pod depo.
Gratuluje i pozdrawiam. Anga "Luki" |
![]() |
![]() |
#1424 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() normalnie jak ja
![]() ![]() p.s. a do ludzi ktorzy "uczestnicza w wojnie na 4um" maja predyspozycje do walki z NG itd. etc. to po prostu wysuwami sie na mysl ze mogli (aczkolwiek nie musieli) ukonczyc szkole specjalna bo tam nie uczy sie co jest dobre a co złe tylko o to aby sobie nie wsadzono dlugopisu w oko.. (nawet rym mi wszedl ![]() Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 05-01-2007 o 21:08. |
![]() |
![]() |
#1425 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Czy chodzilo ci o takie osoby jak ja? @Suv Teraz masz najlepszy moment do expienia. NG na bank nie bedzie chcialo ci zalozyc explocka bo na cholere im kolejny potezny master sorcerer w ET? Korzystajac z okazji mozesz bardzo sie wybic. Gl. ;> |
![]() |
![]() |
#1426 |
Zbanowany
![]() |
![]() Jezeli tak sadzisz to sam sobie odpowiedziales na to pytanie poprzez takie osoby rozumiem nie tylko te tutaj ale takze na forum tibia.com ale tam nie mam jak "wyrazic siebie" byc mzoe chodzilo mi o Ciebie jezeli napisales że: "mozemy ta wojne wygrac" to odpowiedzi brzmi tak! chodzilo mi miedzy innymi o Ciebie jezeli takiego czegos nie napisales to nie.. proste? aczkolwiek zagmatfane
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Do jasnej cholery... używaj kropek i przecinków bo Twe wypowiedzi nie mają ani składu ani ładu. |
|
![]() |
![]() |
#1428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() No i wymiatamy
![]() W ostatniej wojnie chociaż "my" mieliśmy większą ekipę, to i tak dostaliśmy wpie**** ![]() ![]() Coś się pewnie zmieniło i to na lepsze. Duże doświadczenie, taktyki ... może coś jeszcze. Tak trzymać! GL&HF ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeczytaj pw, mam nadzieje, ze wiesz zrozumiesz o co chodzi.
Powiedzialbym ci cos jeszcze, ale to nie ma sensu. Najwazniejsze jest to, ze dzisiaj 4:0. ;> |
![]() |
![]() |
#1430 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gostyń
|
![]() Panowie gratuluje w imieniu moim i kilku bylych graczy z Obsidii. Jak Wam sie uda, wracamy, bo z ta patologia grac nie potrafie. Zycze powodzenia.
|
![]() |
![]() |
#1431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() wykorzystam okazje jak wreszcie nie bede mial lagow u.u
awo, o co ci kurwa chodzi ? zgubilem sie przy tej szkole specjalnej albo i wczesniej ![]() bajcik tak wymiataMY, szczegolnie ty wymiatasz.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1432 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
to byla aluzja do mojej wypowiedzi >.< @suv ten zagmatfany (poweidzmy lagodnie ) psot byl skierowany do konzbiego a on go zrozumial wiec ejst ql ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Chłopcy nie chce nic mówić ale znam bardzo dobrze wojny i takimi sneak atackami (nawet skutecznymi) za dużo nie zdziałacie, jest was zamało i to zeby ng sie powoli wycofywało musicie przedewszystkim ...Expić. Oni mają kase, padną ..i odrobią. Musicie zwiększyć swoją elite bo inaczej ta wojna może trwać bardzo bardzo długo. Musicie sie również przygotować na to że Mannow może zacząć sie robić aktywny w wojnie, wiem że teraz możecie powiedziec "co tam mannow, mannow to ciota", moża jest ciota tylko pod tym wzgledem że huntuje ludzi z nudów lub gdy ktoś go dogania w expie, ale też ma swój rozum i głowe do taktyk. Najważniejsze jest to żeby NGowcom nie dać expić, a żeby ci padali wtedy już można naprawde myśleć o wygranej, narazie to pojedyncze łapanki. Trzywam za was oczywiście kciuki i gratuluje dzisiejszych fragów. Napewno też was wspomoge finansowo. To głupie 2k nawet, zawsze to cos da. Czas wypędzić ng z tego serwa
![]()
#1435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() A WUjcio mowil ze to nie koniec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Awo
Do cholery, juz cie nie rozumiem. Wyjasnilem ci na pw wszystko, co chcialbys wiedziec i zdaje sie, ze bardzo dobrze to zrozumiales. Wlasnie - zdaje sie. W odpowiedzi na moja prywatna wiadomosc piszesz: Cytuj:
Cytuj:
Wiem, ze pisales o 1 poscie, ale ten drugi byl scisle zwiazany z pierwszym. Wiec jak to w koncu jest?... |
||
![]() |
![]() |
#1437 |
Zbanowany
![]() |
![]() >.< ten zagmatfany jak to nazwalem to byl drugi post w ktorym wyjasnialem zebys sam ocenil o kogo mi chodzi... >.<
|
![]() |
![]() |
#1438 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
Poniekad masz racje. Choc napisales ze tym nic nie zdzialaja, otoz myslisz sie, od czegos trzeba zaczac. Chyba nie wymagasz od nich wyjscia na klasyczne open battle, bo to byla by dla nich pewna smierc. Wedlug ciebie nic nie zdzialali, ale po dzisiejszych wydarzeniach Dorpaz odwolal Dhq, wiem ze to nic, ale popatrz na to inaczej. Dorpaz odwolal Dhq bo juz nie czuje sie taki pewny jak jeszcze 2 czy 3 dni temu, jesli ET bedzie kontynuowalo swoje ataki z powodzeniem jestem przekonany ze po jakims czasie i to wcale nie bardzo odleglym Ng bedzie sie balo stac nawet pod wlasnym domkiem. Dzisiaj spotkalem sie z taka komiczna sytuacja ze 4 Ngersow siedzialo w domku albo 3 innych jeszcze kampowalo na statku. Ja sadze ze gdy Et przetrwa okres przewagi Ng to potem wzmocnia swoj sklad, moze o jakis h levelowych knightow moze dojda jeszcze jacys silni magowie, pallkowie i wtedy wystarczy zorganizowac jakies 2-3 udane open battle, no i jak do tego liderzy Ng popadaja troche to reszta zacznie sie wyplacac i w Ng zostanie garstka osob skladajaca sie z liderow i gora 2-3 pozostalu czlonkow. No ale nie ma co gdybac, czas pokaze... Zycze udanych bitew. |
|
![]() |
![]() |
#1439 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Pomalutku, pomalutku ale do przodu ![]() |