![]() |
#14401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
|
![]() Cytuj:
Ey Szczunek chciałbym podkreślić jedno że muzyka która określiłeś w sposób taki ---> "bumklap bumklap bumbum", jest jedną z najbardziej znanych i lubianych rytmów na świecie, może i nie ma znaczenia, ani przesłania w rytmie ale dzięki tej muzyce są największe imprezy na świecie ( jak i w Polsce tak i w Holandii czy w Niemczech ) i żadna inna muzyka nie dorównuje jej do pięt, jeśli chodzi o imprezy masowe ![]() A teraz odskoczymy trochę od tematu " Muzyka " i zajmiemy się kwestią Candi. Powiem tak : P, jak by nie było też się czasem spinałem na tym forum xd, ale od jakiegoś czasu już tu nie pogrywam( choć niedługo znowu zacznę - Chyba ). Chce tylko powiedzieć jedno, ciągle się kłócicie że co to nie wy zrobiliście na tych questach ;p, Solth ma rację jeśli chodzi o długość trwania questa, ale tak szczerze wam powiem ;p jak by znowu Dementhess powróciło to obstawiam że żadna guildia nie miała by szans na tych questach czy servisach które robicie gdyż teraz zbytnio nie gramy i wykorzystujecie naszą nieobecność i pokazujecie jacy to wy nie jesteście ;D, a obstawiam że jak byśmy wlecieli z cała ekipą to by było tak jak ostatnio nam przeszkadzała BOmba Boys - jeden by padł i reszta by zjebała. Więc nie róbcie z siebie nie wiem jakiego kozirrosa tylko weźcie w końcu zbierzcie sobie ekipę i zróbcie sobie jakieś małe OB ( Dla nie rozumiejących - Open battle np. w jakims roomie), i wtedy zobaczycie kto jest lepszy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14402 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Obstawiam że ty też pizgasz takimi tekstami więc jak byś mógł zastanów się co piszesz, bo jak dla mnie jeśli mielibyśmy patrzeć na Polskę z twojej perspektywy to 90% Polaków pochodzi z Patologicznej rodziny ( w tym ty też ). A co do rl lifa, chuj cię to powinno obchodzić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14403 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Nigdy nie byłem i nie będę rasistą na tle muzycznym. Bardziej chodziło mi o to, ze ludzie podkreślają się na takich "technojebów" (nie obrażam tutaj prawdziwych fanów tej muzyki) którzy prezentują się na takich fajnych. żel na włosach, dzwony w gwiazdki i różowe obcisłe koszule. Niektórzy mają taki styl, a niektórzy perfidnie ich kopiują. Co najśmieszniejsze, jeśli zapytałbyś takiego osobnika jakie są rodzaje techno, gdzie jest i kiedy największy "festiwal"(niewiem czy to tak się nazywa) techno to zrobi rybke i pewnie da Ci w morde za to, że zrobiłeś z niego idiotę. poza tym. Pamiętam jeszcze czasy "rządzenia" przez dementhess. Może i jak ktoś im podskoczył to niemiał lekko na expie, ale swoją drogą nie pamiętam żeby były jakieś masowe wpieprzanie się na questy, każdy mógł expić a że czasem wyskoczyli na random-pk to da się zrozumieć pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14404 |
Użytkownik Forum
|
![]() Team Beka? Mamy sie dobrze, jak zawsze.
Dla zainteresowanych, jest to gra Pirates, Vikings and Knights II (darmowy mod do Half-life2). ![]() ![]() ![]() [fakt]Ago, jestes nie ogarem.[/fakt] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() .................
Ostatnio edytowany przez Michaaal - 01-03-2009 o 16:20. Powód: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14406 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14407 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Swoją drogą, tez niedaleko mam "Imperium". W Rybniku ;p ![]() Ostatnio edytowany przez jerrry - 01-03-2009 o 17:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2009
Lokacja: Pokój?
Imię: Leon Skurkins
Gildia: Unique Fighters
Poziom: 124
Skille: 87/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ju si a ded hjuman. Ju rekognajz Colo'Bro. Hi łos kilet baj hydra.
Apropo Bomba, kiedy kase oddacie z poi?
![]() |
#14409 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Imię: Colo'bro
Gildia: Bomba Boys _/
Poziom: 196
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Hahaha czlowieku jak widze to ty sie do kazdego napinasz myslisz ze jak napisales na yasu pisenke typu disco (chciales chyba hip hop ale to nie te kregi) to jestes kozak ? a po drugie gdzie ty mnie widziales ze jakies foty zobaczyles i wiesz jak jest? nie powiedzial bym .A twoje foto lamusku? ![]() P.S ci co mnie znaja wiedza jaki jestem i to wystarczy ^^. Twoje poglady na moj temat mnie nie obchodza. Napinaj sie dalej. Ale kolegom z przedszkola ![]()
![]() |
![]() |
#14410 |
Guest
|
![]() @deme~
Jako słysząc że jesteście 'podobno' rządzącą gildią na servie (?) po obejżeniu filmiku z waszego inq, jak i uczestnictwie w nim <naszczęście nie padłem> bo były i takie momenty kiedy ludzie tam padali, doszedłem do wniosku że z 'lekka' przesadzacie z tym, że jak graliście, Wy tu panowaliście. Tak samo tym, że to tylko Wy potraficie wszystko robić i jacy jesteście fajni. Udowodniliśćie to tym, jak zdążyłem zauważyć na zugurushu <fiu..na końcu było ostro bo uciekł Wam do ludzi, już myślałem że zobacze tabelke>, że nie potraficie wszystkiego, tak jak np prosiliśćie tą gildie co przyszła nam przeszkadzać w queście, o to..aby wyszli, bo nie dawaliście rady. @ago poprostu..n/c <jak byś nie wiedział, bo wiem tak jak i inni że angielszczyzną nie grzeszysz..znaczy to no comment (czyt. nie komentować)> ![]() |
![]() |
![]() |
#14411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() do kasacjixd
Ostatnio edytowany przez Xevez - 01-03-2009 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I tak dla jasności - Na serverach non-pvp nie ma guildi rządzącej ciulu ![]() ![]() Po 1Nikt z guildi Deme~~ nie powiedział że my tu rządzimy ![]() Po 2 Nikt nie jest doskonały ani idealny, a co do tego że jesteśmy fajni to my wiemy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14413 |
Guest
|
![]() Darku Darku, zwany na candi 'Matrixem'
Słowa Iwonki <tzw z tego co wiem, Iwonka to Balix Sacrum>, te niezapomniane słowa krążace do dziś z miasta do miasta na Candi.. 'My..rządząca gildia na tym servie..i nie chodzimy na hunty..' Co do Bomba Boysów, tak..faktycznie oni Wam wbili, pamiętam..troszkę nie fair, nie wiem o co poszło, ale napewno za nic nie wpadli. I Twoje słowa, Darku..nie mamy filmiku <pilnie śledziłem forum, po Waszym inq> a nagle sie filmik ukazał, kiedy 99% ludzi, była przeciwko Wam..mowiąć że kłamcy, bo bb nic Wam nie zrobiła \o/ Przechodziłem ostatnio obok Twojego domku..gdzie podziała sie Twoja kasa(?) mówią..że deme sie rozpada <główną przyczyną <szok> moje ździwnienie, niegdyś szanowany Darkseph, teraz człowiek, który uciekł z Candi> i musiałeś oddać kase z własnej kieszeni ludziom, którzy zapłacili za poi, którego nie będzie(?) nie wiem ile w tym prawdy, ale napewno nie jest wszystko wyssane z palców ludzi w venore, w każdej histori..jest odrobine prawdy. |
![]() |
![]() |
#14414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2009
|
![]() 89
![]() Niespodzianka ![]()
![]() |
#14415 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14416 |
Guest
|
![]() Postanowiłem pośledzić sobie filmik od samych korzeni..i..<ździwienie>
Słynny Darkseph z Candi..ten..pod którym kiedyś drżała podłoga <szyderczy śmiech> poprostu mnie rozbawił, wraz ze swoim kolegom do którego sam nie wiem jak sie zwracać, bo aż roi sie od coraz nowych nickow pod którymi przebywa. ![]() ey..chyba zapominasz że matrix na candi nie leci..jak pośledzić tvn to w relacji wiosna->lato albo w zimniejsze noce znajdziesz sage matrixa, aż od pierwszej części do ostatniej. z tego co pytałem sie na candi..nic z Twoich obietnic, Twoich gruźb jak i Twoich kolegów, nie zostały spełnione, więc powiedz mi..po co obiecywać coś bez pokrycia? a może podłączasz sie w domu do takiego czegoś co było w matrixie <nie wiem jak to tam sie nazywało, nie znam dobrze tego filmu, może oglądne go jeszcze raz, może zobacze tam Ciebie..> i takim sposobem znajdujesz sie u tych osób którym grozisz 'przez kabel' (?) chodziło chyba tam o Tomurke..mówisz że sharuje..ale z tego co mówią większe lev na candi, bota nie używa..w przeciwieństwie do tego co mówią o Tobie..ciesz sie..że nie dostałeś bana, ale ma być następna fala..więc może next time ![]() pewnie sie zastanawiasz kim jestem, nie..nie znasz mnie Twoja legenda wygasa, wraz z Twoją gildią <i jakąś riposte byś dał na tibia.pl..w związku z demonbone, bo zostało to zrobione nie słusznie, przywłaszczyłeś sobie wszystko, jak i na każdych bosach, bo zawsze widać wszystko u Ciebie w domku, albo w gh> |
![]() |
![]() |
#14417 |
Guest
|
![]() kto mi pomoze te zasrane poduszki na dream challange quest przestawić, bo juz opadam z sił
![]() |
![]() |
![]() |
#14418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14419 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2008
|
![]() Ostatnio edytowany przez Koteq123 - 01-03-2009 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14420 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Poważnie...niewime why, ale teksty tego gościa i styl pisania przypomina mi yasume albo kogoś z tego otoczenia ;d
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez jerrry - 01-03-2009 o 22:16. |
![]() |
![]() |