![]() |
#14421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Olsz/Suw/Cork
Imię: Beliten
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
|
![]() "Niech sie tutaj wypowie Cadnia..co sądzi o Tobie"
No no nowy serwer powstał; tak naciskasz na błędy w składni i interpunkcje, szanowny Panie, a sam je popełniasz. Skończ ten monolog, bo właśnie to prowadzisz w tym momencie; stawiasz pytania i sam na nie odpowiadasz. ![]()
|
![]() |
#14422 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1.Z nami padają ludzie - fail - 11 poi done 1 ded- team płacący 4 dedy team czyszczący. 2.Pamiętam dokładnie 1 inq jak się bałeś chodzić dalej niż twoje sio sięgało (mam świadków i nie wmówisz mi że tak nie było). 3."NIE ZAPOMNIAJ TAKZE PRZELICZYC TAJMU ROBIENIA QUESTÓW MR.NIEOGAR" - cytat; proszę uprzejmie Abyś To Ty Poćwiczył. 4. "co do dzieciaka ,tak jestes nim i nadal nie potrafisz tego pojac" - Rozumiem twoje zniesmaczenie tym, iż to właśnie racja "dziecka" dotyczy ciebie. Ago i nie próbuj odpisywać kłamstw i wyimaginowanych prawd o tobie i twoich wyczynach. ![]()
![]() |
![]() |
#14423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Imię: Versa
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ładnie. Tak mnie zastanawia, czy niektóre osoby zażywają jakiekolwiek środki pobudzające, przed zabraniem się za pisanie na Forum... Dziwi mnie Wasze słownictwo, jak i również sposób wypowiadania się. Treść postów, zawierająca liczne obelgi i zarzuty, wcześniej niepoprzedzone dowodem. Jeśli już macie zamiar kogoś obrazić, róbcie to w bardziej inteligentny sposób, ponieważ psujecie sobie jedynie reputacje. Uważacie się za osoby dojrzałe, jednak NADAL pokazujecie swoją słabość do dzielenia się prywatnymi sprawami z użytkownikami, chcącymi pooglądać zdjęcia. Piszecie - "nie rozmawiam z debilem, bo zaraz mnie sprowadzi do swojego poziomu itp. itd.", jednak w rzeczywistości nadal nie możecie się powstrzymać od napisania kolejnego, JAKŻE INTERESUJĄCEGO posta, zawierającego etapy życia danej osoby. Przeczenie samemu sobie nie jest pozytywną cechą. Sorki, że z innej gry SS, ale naprawdę nie mam obecnie nic innego. ![]()
![]() |
#14425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2008
Lokacja: Podlasie
Imię: Chars Sold (Deleted)
Profesja: Elder Druid
Świat: Lineage 2
|
![]()
![]() |
#14426 |
Guest
|
![]() Beliten..miałem zaszczyt zauważyć stojąc pod dp, jaką Ty polszczyzną operujesz..może na forum udajesz nie wiadomo jakiego ortografa, ale w Tibi natomiast tym nie grzeszysz(?)
Nie napinaj sie tak, ale co do aga..masz 100% rację, ten typ jest nie wiem..może myśli że jest śmieszny(?) i Candia go lubi(?) <Aguś, wstawaj! do szkoły zaśpisz! Ago: mamo, mamo..już wstaje, minutka..zawładne Candią zaraz.. (i koniec snu Ago)> Jesteś Ago poprostu 'żalowy'. Nie widziałem głupszego typa na Candi <poza Diegiem ofc>, nie dorastasz do pięt ani sf ani bb ani..deme. Te Twoje trapy..na 30 levele na rotach(?) ogarnij się troszkę. Nie wspomnę już o Twoich kłamstwach, jakie to fajne questy robisz <potem ludzie muszą inwestować w blessy> które trwaja po 10h+ nawet! ale nie, dla Ciebie one trwają 2-3h! Już raz wywiałeś z Candi cichaczem, jeszcze trochę a zrobisz to samo, kto tym razem sprzeda postać?bo proxy już nie może. A tutaj coś z filmiku które sobie obejżałem, filmik Bomby Boys która Wam wpadła na Poi.. Niezłą akcję zrobili <nie żebym ich promował> ale odwalili dobrą robotę.. ![]() |
![]() |
![]() |
#14427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2008
Lokacja: Podlasie
Imię: Chars Sold (Deleted)
Profesja: Elder Druid
Świat: Lineage 2
|
![]() UP i inni ktorzy maja jakis watki do Ago:
A mi sie wydaje ze poprostu kiedy Agostino zaczal robic Servisy questowe i duzo ludzi zaczelo sie wpisywac mimo uwag innych gildi,zaczela sie zazdrosc jakby i zdenerwowanie... Mi sie wydaje ze tylko wy chcecie robic questy i na tym zarabiac i dlatego tak SF zaczelo sie rzucac od jakiegos czasu do DI... I nie mowcie ze bylo latwo im zrobic quest skoro SF im sie wbilo i nawet GM interweniowali...Mowicie ze u Was idzie wszystko gladko i plynnie ale zauwazcie ze Wy im sie wbiliscie i narobiliscie dodatkowego Hardcoru ale oni mimo to ukonczyli quest. Tyle z mojej strony i przestancie sie klocic.
![]() |
#14428 |
Zbanowany
|
![]() @masterdihaha
A jak Ci dementhess wyrzadzi krzywde bedziesz pisał "Nie dorastasz nawet do pięt dark imperium" ? Nie widzę złej rzeczy w sprzedawaniu postaci gorsze kiedy ktoś ją kupi : ) Jak dla mnie jesteś conajmniej gamoniem bez szkoły |
![]() |
![]() |
![]() |
#14430 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agostino
Gildia: Dark Imperium
Poziom: 370
Skille: 103/101
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
"Rozumiem twoje zniesmaczenie tym, iż to właśnie racja "dziecka" dotyczy ciebie. Ago i nie próbuj odpisywać kłamstw i wyimaginowanych prawd o tobie i twoich wyczynach. " gdybys nie byl tak tepy i nie mial bujnej wyobrazi,to bys zdal sobie sprawe z tego ze to co wy piszecie o mnie na forum to sa wlasnie klamstwa i twoje urojone historyjki,co do listy dedów zmieni sie ona u was pozdrawiam i nie mam ochoty prowadzic dalej rozmowy z osoba niedysponowana i chora psychicznie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ago'pall - 02-03-2009 o 14:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14431 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Skierniewice
Imię: Agostino
Gildia: Dark Imperium
Poziom: 370
Skille: 103/101
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14432 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Imię: Versa
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Świat: unitera/nebula
Poziom: 140
Skille: 87/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Jeśli czyta się posty niektórych to można wywnioskować że są to jakieś pleby i debile bez szkoły które poza tibią nie widzą życia (po paru postów Ago'pall'a można tak pomyśleć; Gościu przecież ty z siebie debila robisz...)
10:45 Shutsugeki [8]: mi discance idzie 2x szybciej 10:45 Shutsugeki [8]: ;p 10:45 Xumachi [10]: jaki masz 10:45 Shutsugeki[8]: 54 disance 10:45 Shutsugeki [8]: 2x szybciej bo rs mam i maly lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#14434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14436 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Hakier...Jak cos to nie jest Yosio z TB. Ostatnio edytowany przez ChachaŁ - 07-03-2009 o 03:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2008
Imię: Oro Shikaku
Poziom: 50
Skille: 77/56
Poziom mag.: 12
|
![]() 3@up.
czyżby keylogger ? ;>> Ostatnio edytowany przez Shikaku - 02-03-2009 o 19:01. Powód: ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#14438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Imię: Yousimitshu
Gildia: Bomba Boys
Poziom: 211
Skille: 94/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Ago, głównie to winni sie tłumaczą.
Piszą ludzie że konczycie questy... cyt.: "dalsza część inqu będzie kończona jutro po ssie" - czy jakoś tak. I teraz powiedz mi szanowny Panie, czy naprawde tak szybko robicie te servisy? Jeśli masz coś do naszych questow zapraszamy, ale tym nawet m walli nienosisz pewnie. Jak u was wszyscy takie ogary, to czemu bez Ciebie questa niezrobią? :/ FEJL?
17:51 Yousimitshu [211]: i maciehunta 17:51 Yousimitshu [211]: od waszki 17:51 Yousimitshu [211]: G 17:52 Elder Mastah [203]: od czego? ;d 17:52 Lord Guzek [203]: od waszki? ![]() 17:52 Lord Guzek [203]: a nick podasz cwaniaku 17:52 Lord Guzek [203]: to zobaczymy 17:52 Lord Guzek [203]: ^^ 17:49 Gotul Antis [28]: czuje sie jak na otsie pacc mam 17:49 Gotul Antis [28]: pac-man |
![]() |
![]() |
![]() |
#14439 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ 2up
Gejusz...tfu, geniusz z ciebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14440 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ago pogrozić to se możesz swoim lodzikom z gildii.
Co do wyobraźni, kpisz czy o drogę pytasz ?; większość ludzi na Candi uważa właśnie ciebie za bajkopisarza, wiec po raz kolejny apeluje nie kłam. ![]()