![]() |
#14421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @up
LOL! ROTFL! Padłem. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oJYaT...eature=related Wie ktoś gdzie to znaleźć. Bo theme ma ściągnięty, a samej postaci nie umiem włączyć. :/ @Balcon 2010 Powiem tak: Wyjazd zaliczam do udanych, choć twierdzę, że mogło by być lepiej. Panel Eeriona był bardzo fajny, na kolejnym miejscu podobał mi się pokaz AMV o 00:00 (Why so serious?) oraz późniejsze, a na końcu Onomatopejowy Konkurs Dubbingowy. A, i jeszcze "Stare vs. Nowe" też było całkiem OK. A co zrobił Grycan jak wrócił do domu? Zaś poszedł spać. ![]() Ostatnio edytowany przez Grycan - 25-07-2010 o 21:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14422 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
3 osoby (+ ty, ale nie wiem czy mnie zapisałeś) miały do mnie numer na koma, a nikt nie dał znać, że się zbieracie >.>
![]() |
![]() |
![]() |
#14423 |
Fallen Angel
|
![]() Nie widziałem spisz, jesz czy srasz akuratnie. Zreszta, zbieralem sie w takim stanie, ze strudem myslalem nad tym, co mam zrobic, a co dopiero informowac
![]()
![]() |
#14424 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wybacz, ale nie miałem twojego numeru. :/ A zebranie się rano to był spontan nie planowany, więc nie myślałem nad takimi rzeczami, aby kogoś informować że się zbieram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14425 |
Fallen Angel
|
![]() Kurde, ale mam zakwasy po ping-pongu na Wii i pieprzonym DDR o 4 rano xD
![]() |
#14426 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() hehe. Wii potrafi zmęczyć
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14427 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Gangrel mistrz ping-ponga po tym konwencie
![]() @DDR - poszedlem tam z checia potanczenia, ale jak zobaczylem co wyczyniaja typy po 1,5 - 2 latach treningu, to sobie odpuscilem ![]() @Eerion: Chcialem sie pozegnac rano, ale jak zobaczylem jak smacznie spisz to nie mialem serca cie budzic ![]() BTW. Wlasnie sie obudzilem, a spac poszedlem o 15:00 ![]() @Konwent: ogolnie spoko, ale mogl byc lepszy. Oprocz paneli Eeriona, karaoke o 2 w nocy, malowania rayzy o 5-6 rano, fajnych przebran to nie bylo niczego ciekawego :< Aha, moje zdanie podzielal tez jakis konwentowy weteran, ktory okreslil panele Eeriona jako najlepsze na konie ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 26-07-2010 o 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() No i foch. Madhouse zniszczył mi dzisiejszy dzień. 10 minut, 20-to minutowego odcinka HotD, to zachrzaniony recap. FFFFFFFUuuuuuu-
![]() |
#14429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Delfringher
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
![]() |
![]() Grycan, przecież ty cały konwent przespałeś : D
![]() |
#14431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Delfringher
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
![]() |
![]() Tyle że my szliśmy spać o 5 : D
![]() |
#14432 |
Fallen Angel
|
![]() Ja nie szedłem w ogóle, i też się dało.
![]()
![]() |
#14434 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Panowie, pełna mobilizacja!
Potrzebuje scen do amv które będę robił. Chodzi o sceny - Randkowe ( najlepiej cały ep jakby taki byl) - jakies spacery po plazy, trzymanie za rączke, buzi buzi. - Lozkowe - ale nie jakies hentai tylko jak np. leza na/w lozku i dochodzi do niezreczno smiesznych sytuacji. Moga byc tez jak sie caluja czy cos ale blagam zadnych hentaiow.
![]() |
#14435 |
Fallen Angel
|
![]() Sporo tego znajdziesz w Ef - tale of memories. Z tego co pamiętam, są i jedne, i drugie
![]() Nie mam tego na dysku, więc Ci nie powiem, które epy i które sceny konkretnie, ale nie będziesz mieć problemu, nawet gdybyś przypadkiem tego nie oglądał.
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 29-07-2010 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14436 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Sceny lozkowe z niezreczno smiesznymi scenami - dokuro-chan ![]() Randkowe - kazde anime |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14437 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() AMV? Też się bawię.
![]() @anyway Dzisiaj stuknął mi 18-nasty rok życia. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14440 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ulubione anime dodane: Ippo xD
Właśnie jestem po jego debiutowej walce. Fajnie, bo dość dużo odcinków na YT wrzuconych i playlista się włącza i leci, a ja się ścierać nie muszę. Tyle tylko, że po angielsku, ale większych problemów nie mam ze zrozumieniem wszystkiego. ![]()
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |