![]() |
#1442 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Czy Barcelona potrafi wygrać jakiś mecz bez pomocy sędziego?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie
![]() @edit MóJ 100 POST na forum tibi.pl Dziękuje i obiecuje no spam ![]()
DO WSZYSTKICH NIE FANÓW!!! REZYGNUJĘ Z FORUM I BĘDĘ TYLKO W JEDNYM TEMACIE PISAŁ!!! TO NIE ŻART!!! Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 02-09-2007 o 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Zbanowany
|
![]() @up: To było pytanie retoryczne ;< Anyway, źle odpowiedziałeś.
@edit: Wooo ! Wezmę przykład z Pana up i też się popodniecam moimi postami ! Tak więc : Madafaka ! To mój 110ty post w tym temacie xd Jestem roxior xd @topicz: Nic tylko czekać teraz do następnego weekendu na nowa kolejkę naszych ukochanych europejskich lig ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Co do MU nie obraził bym się jakby odpuścili ligę angielską i skupili się na lidze mistrzów bo już dawno ją zdobyli
![]()
![]() |
#1448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Wiesz co to jest pytanie retoryczne?
Najbardziej z tego wszystkiego cieszy mnie, że WHU przyjęło dzielną postawę na ten sezon. Mam nadzieję, że zajmą miejsce premiowane grą w P.UEFA ;- ) Man U zaczyna zwyciężać. Wisełka goni Ległą ostro. Czego chcieć więcej?
![]() |
![]() |
#1449 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Real Madryt rozklepał Villarreal na ich stadionie 5:0. Barcelona powinna się uczyć pięknej gry.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cholernie, cholerna racja. <hug>
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Święte słowa...
![]() |
#1452 |
Użytkownik Forum
|
![]() Manchester United znowu na ustach całej Anglii. Jednak nie z powodu fantastycznej gry, a przez imprezę, jaką zorganizował kilka dni temu pomocnik klubu, Cristiano Ronaldo.
Portugalczyk zaprosił do swojej willi przyjaciół oraz... pięć prostytutek. Panie z agencji przyjechały taksówką z oddalonego o 60 mil Leeds! Panie bawiły się przednio. Pływały nago w basenie i przymilały się do gości. Na fotkach widać między innymi biegającego w samych slipkach piłkarza "Czerwonych Diabłów", Andersona. Jak widać, nowy zawodnik Manchesteru szybko znalazł wspólny język z gwiazdami tego zespołu. Źródło: onet.pl No, no, Ronaldo to rozrywkowy chłopak ![]()
![]() |
#1453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ten kto napisał o PRYWATNYM życiu gwiazdy diabłów powinien dawno stracić pracę. Wiecie, ile ludzi prostytutki zamawia? Dlaczego nie napiszą o Wieśku z Olsztyna? Po za tym, co kogo obchodzi co Ronaldo robi w życiu, wizytówką piłkarza, jest to co robi na boisku, a nie po za nim.
![]() |
#1454 |
Zbanowany
|
![]() Tak się bawi ! Tak się bawi ! MAN-CHE-STER ! xD!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() oj brawo Polacy!!
tony parker zamknięty! ![]() ![]()
![]() |
#1456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Myślę, że jednak przegramy. Ale z kim my tu gramy? Parker, Diaw...? To jest kosmos dla nas. Jeśli tak będzie grać ze Słowenią powinniśmy wygrać
![]()
![]() |
#1457 |
Zbanowany
|
![]() Radwańska dostała baty dzisiaj, ale jak sam spiker mówił - to nie jest wina złej techniki czy braku umiejętności- Ona po prostu zmęczona tym turniejem była. Anyway - zaszła dalej niż sie spodziewałem i tak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() co tu tak Cicho..Barcelona kradnie Real zwycięża w świetnym stylu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Up bo połowa ubolewa ,że sie szkoła zaczęła
![]() A teraz rzecz o której chciałem napisać czyli powołania do rep. polski na mecz z portugalią .Chyba połowa piłkarzy takich jak (Kuszczak,Fabiański,Kaźmierczak,Zurawski,Matusiak) grają za zasługi lub dlatego ,że są dobrych zespołach europejskich kurzy zasilają główni ławkę rezerwowych .Brak mi Jelenia który jest według mnie jednym z lepszych graczy w polsce na dodatek dodatek gra w głównie podstawowym składzie Auxerre .Jeśli będzie polska wygrywać to może nawet sobie powoływać gośći z 4 ligi ale jeśli czekają nas takie wpadki jak z armenią to .... Wole nie myśleć o tym xd
![]() |
#1460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Lol! piszcie tu co chcecie fani MU Arsenalu i CFC ale i tak to Liverpool lideruje
![]() a chelsea nielubilem a teraz tym bardziej bo sedzia im zalatwil remis w tatym spotkaniu, powinna byc komisja teraz i 2 pkt dla lvierpoolu a -1 dla chelsea |
![]() |
![]() |