![]() |
#1441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Soest
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zlota Wilczyca
Profesja: Elite Knight
Gildia: Four Elements
Świat: Harmonia
Poziom: 100
|
![]() Witam ;p
Nie wiedzialam gdzie to dac to daje tutaj... Otoz mam problem i nie wiem gdzie lezy przyczyna. Kiedys mialam mala przerwe w graniu. Po czasie naszla mnie chec zeby dalej grac na rl tibii,sciagnelam nowego klienta i takie cos : ![]() Jak Widac na battle nie widac czesci postaci, ktore posiadaja czesc addonu;/ ![]() ![]() Kiedy wybieram outfit i jest z nim addon rowniez nie widac calej postaci. Wie moze ktos od czego to moze byc?Nigdy wczesniej tego nie mialam.. Z góry dzieki za odp ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zlota-Chan - 06-01-2009 o 00:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1442 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() wrzuc oryginalny plik tibia.spr, powinno pomóc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Płyta główna mi się sfajczyła ( dochodzą iskry z komputera, i smród jakby coś się spaliło)
Co poradzić?
![]() |
#1445 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zapewne... zmienic plyte glowna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
![]() |
![]() Mam problem z firefoxem. Mam najnowszą 3 wersje. Otóż nie mogę usunąć historii. Wchodzę w narzędzia>wyczyść prywatne dane>zaznaczam co chce usunąć>wyczyść prywatne dane. Nic się nie dzieje historia jest. Klikam ctrl+h usuwam katalogi. Katalogi niby usunięte, ale historia nadal siedzi. Co mam robić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Guest
|
![]() Mam problem z routerem. Odkąd go mam co jakieś 2,3 minuty występuje krótka przerwa w połączeniu, ja sie nie ruszam, nic sie nie rusza, gra staje w miejscu. Bo 3-4 sek spowrotem jest łączność, ja nie zostałem wyrzucony z gry, a moby mnie poważnie uszkodziły. Nie da sie tak grać wogule. Prosze o pomoc.
|
![]() |
![]() |
#1448 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Więc tak wczoraj musiałem zrobić reinstalację systemu (vista). Zainstalowałem wszystko i tibie też. Wchodzę na tibie widzę, że grafika nie tak. Jakieś kwadraciki na oknie tibi itp. Wchodzę w option>grafics>advanced>i chce zmienić directa bo widzę, że jest ustawiony na 5, a u mnie zawsze na 9 dobrze chodziło i widzę, że nie da się przestawić na 9 ani na open GL. Czy mam ściągnąć nowego directa? Próbowałem już ściągać, ale jakiś strasznie mały transfer się zrobił (nie mam neostrady). Jak zaczyna się instalacja to jest 100 kb\s, ale potem maleje do około 10. Co robić?
Edit: Fotki zapożyczone z innego forum, ale przedstawiają dokładnie ten sam problem. http://img159.imageshack.us/img159/6488/kropkisq4.png http://img241.imageshack.us/img241/9193/kropki2uc4.png
Ostatnio edytowany przez Ascaron - 14-01-2009 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. Mam więc taki problem. Gadam dzis spokojnie na skype, nagle mnie przerwało. Tak się zastanawiam co się dzieje.. Nie slychac mnie. Potem gadajac z kims na skype, puscilem winamp - i co? Kolega slyszal muzyke z winampa. Wniosek jest prosty - cos mi się w ustawieniach skopalo [nie wiem co, kiedys juz tak mialem] i teraz mikrofon nagrywa to co slyszy w systemie.
Wie ktos jak to zmienic?
![]() |
#1450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Gdansk
Imię: Jasmin Of Candia
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 28
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() a ja mam taki problem ze niedziala mi enter tak jak by go w ogule nie bylo... probowalem wylaczyc wszystkie procesy ale i tak niepomaga wie ktos moze jak to zrobic...? komputer po formacie tez nic niepomoglo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2009
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Vove
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 28
Poziom mag.: 31
|
![]() Witam.
Mam Kartę Nivida Ge Force 8600GT... Najnowsze Sterowniki... Jednak Po Ustawieniu Na DirectX9 Lub Open GL... Obraz Wygląda Następująco... ![]() Bardzo Proszę O Pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Witam, trochę off top, ale pomyślałem, że nie będę robił nowego tematu. Czy możecie mi polecić jakiś program do robienia zdjęć, oprócz uosu (nie działa na viście) i painta (mogę nie wyrabiać z wklejaniem)? Najlepiej żeby działał na podstawie uosu (naciskam przycisk i fotka od razu zapisuje się w folderze jaki wybieram). Tylko naciśnięcie jednego przycisku.
Ostatnio edytowany przez Ascaron - 24-01-2009 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Tu masz listę:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...rzuty+ekranowe Osobiście polecam MWSnap - łatwy w obsłudze i w miarę dużo funkcji |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Mam poważny problem i proszę o szybką pomoc.
Ściągałem plik wideo (flv) wtyczką do firefoxa 3 - DownloadHelper. Niestety plik nie chciał się ściągać to wyłączyłem pobieranie. Na dysku został mi plik flv ważący 2 kb, którego nie da się usunąć - tzn. niby usuwa, ale z prędkością 0 bajtów na sekundę. Przez ten uszkodzony plik, windows explorer bierze mi 70-80% zużycia procesora (w najlepszym wypadku 50%), więc wolałbym się z tym uporać szybko, bo nie mogę w nic zagrać, a boję się również o aż tak duże użycie procka. Już sobie poradziłem. Wystarczyło włączyć cmd z prawami admina, wyłączyć proces explorer. e x e, usunąć uszkodzony plik i ponownie uruchomić explorera. Ostatnio edytowany przez Arcan - 25-01-2009 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nie wiem co się dzieje ale:
Kompa mam od 2 lat i od początku kiedy go dostałem były z nim problemy, mianowicie kiedy instalowałem jakąś nową grę komputer po włączeniu jej (czyt.nowej gry) zawieszał mi się. Dopiero po jakimś czasie od zainstalowania przestawał. Komputer od marca 2008 roku do lipca 2008r. był w serwisie było wymieniane : zasilacz, płyta główna, procesor( razem 800 zł ), wszystko było good ale wczoraj zainstalowałem GTA SA ( wtedy przed oddaniem do serwisu komputer może z 5 razy się zaciął na tej grze, później było OK) i zacina mi się nawet wtedy kiedy gra dobrze nie "ruszy" . Nie chce kompa znów dawać do serwisu na kolejne kilka miesięcy. Nie wiem w czym problem? Komputer: AMD Athlon 64 Procesor 3700+ 2.21 GHz, 1,00 GB RAM
![]() |
#1456 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2009
|
![]() Otóz mam problem:Gdy włączam tibie lub jakas gre przez internet wylacza mi sie Net:Orange freedeom.Niewiem co zrobic.
Raczej to niejest wina zlej instalacji tibi bo czasem udaje mi sie wejsc i zagrac przez 3 minuty .potem mi sie wylacza.I jak tibie wylaczeto po 1 min wlacza sie net . Prosze o szybką odpowiedz. Z góry dzieki. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze internet uznaje tibie za zagrozenie i automatycznie sie rozłacza,pogrzeb z firewallem,kumpel mial podobnie jak załozyli mu netie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Witam.
Mam pewien problem, a że nie potrafie go rozwiązać za pomocą "googli" to zwracam się tutaj. A więc, chciałbym sprawdzić, jaki mam ping, gdy łącze się z serwerem guardia, lecz jak już wcześniej wspomniałem, nie umiem tego zrobić. Komenda "ping (ip addres)" nie działa, i wyskakuje mi komunikat "ping jest nieprawidłową aplikacją systemu Win32". Nie wiem co jest grane, ale tak czy inaczej, sprawdzić pingu nie moge. Słyszałem, że istnieje możliwość sprawdzenia pingu poprzez program. Ale znowu nie chciałbym, żeby ten program obciążał proca, gdyż jak gram w tibie, mój proc i tak jest dość obciążony (antywir, winamp, opera, gg, vent i inne pierdoły, bez których trudno mi się obejść) a zależy mi na sprawdzaniu pingu podczas gry. Jeśli coś jest nie jasne, prosze o napisanie w poście, zedytuje. A i mam jeszcze jedno pytanie, czy istnieje jakiś program, który oczyszcza dysk? ![]() Jeżeli nie wyraziłem się dość jasno, to prosiłbym o poinformowanie mnie o tym w poście, a postaram się to "uprościć". Za wszelkie błędy, z góry przepraszam Juran_se_spychowa
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Program nazywa sie ccleaner. Odpowie ktos na MOJ PROBLEM (2 posty wyzej ;p) Ostatnio edytowany przez PasSioN - 26-01-2009 o 21:12. |
|
![]() |
![]() |