![]() |
#1441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Screen #2
6h softów i 700k exp. A teraz pora na matematykę :> 700/6=~117k A maturę pisałem rok temu - poszła nieźle ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Białystok ! Na zawsze tu <333
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
![]() Hide, a z tą maturą to mi się osoby pomyliły, bo byłem z deka wczorajszy :< Pozdrawiam, Sir Yarkiss #Edit Harrinko, fajnie tam masz kobieto ![]()
Ostatnio edytowany przez Kornio249 - 27-05-2007 o 11:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Harrina Jilnoy
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Trochę nudnych ss ^^
126 ![]() 127 ![]() 128 ![]() Sklejka kilku huntów na wyspie i PoH ![]() Jakiś hero loot dla odmiany ![]() PoI Quest ![]() Zabawka Orla ![]() I coś co lubię najbardziej! ![]() Dzia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
The Witcher
|
![]() Po quescie
![]() ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Aduil
Gildia: Silence Army
Poziom: 100
![]() |
![]() Harri ssy ofc. najpiekniejsze ; ) : *
Bede mial lepszy addon! xD Zapp xp Adu~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
The Witcher
|
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: A gdy bym wiedział...
Imię: Piotrek-Zetron
Profesja: Knight
Gildia: Brotherhood of Bones
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Aż się miło takie zdięcia ogląda
Pebe gz Ruthless axa ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Kupiles/Porzyczyles? Harri graty addonika i fajnych lootow ![]() <cut, cut> tu nic nie bylo ![]() Enjoy~ Kusnier
Internet - 40 zł~ Pacc - 85zł Widok matki pobitej krzesłem - Bezcenny Ostatnio edytowany przez Kusnier - 29-05-2007 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
The Witcher
|
![]() Testowałem ..
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Some i Hide widzę zapierdzielają z expem ;p Ja tak nie mam czzasu, więc już teraz wiem, że raczej obojga nie dogonie ;p Pozostałym Gratz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem na screenie w temacie DoU! YAY!
![]() |
#1453 |
Guest
|
![]() 79 level ...
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Guest
|
![]() @up
Nie 2 levele w 1 dzien, tylko 1 level w 2 dni ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Guest
|
![]() A walne se double posta bo nudy ;O
1. ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Lokacja: Za górami...
Imię: Trefas
Poziom: 173
Poziom mag.: 79
|
![]() Znowu seria zdjęć od leniwego Trefa.
Musze pomóc Lykowi ![]() Coś tam wbiłem ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać "godzina duchów" jest pomocna ![]() Looty ![]() ![]() ![]() Vis ![]() I dla ludzi, którzy wątpia w siłę DLa ![]()
![]() |
#1458 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: UD
Imię: Almisael de'inferno
Profesja: Elite Knight
Poziom: 105
Skille: 88/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Kilka ss bo mam już duże zaległości
![]() Najpierw looty. 1. Dosłownie kilka demów. Poszło chyba po 3bp x-plo na głowę (shootowali Som i Tref) ![]() 2. Około 1,5h na necro. ![]() 3. Looty z hydr (ten pierwszy to ten sam co dawał tref, tylko jeszcze w bp ![]() ![]() ![]() 4. Loot z Goromy- najpierw lich hell chwilke a potem gsy i quary. ![]() 5. Looty z dragów i Dl'i które bardzo pomogły mi we wbiciu lvla. ![]() 6. Sklejka z adv. ![]() 7. No i w końcu. ![]() 8. Na koniec, przygotowania Som do Ani. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Guest
|
![]() Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz Gratz :*****
|
![]() |
![]() |
#1460 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Somella
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 127
Poziom mag.: 71
|
![]() Fajne ssy Almi
![]() 121 lvl ![]() gdzieś mi się zagubił z 122 lvla ![]() i 123lvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |