Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-04-2006, 16:39   #1441
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kostooch
Nie posiadaja koordynatorow pokroju Kapuchy aka "PVP-mastah-weterana-taktyka".
lub yiubi~~ do'urdena
Kapucha jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-04-2006, 16:42   #1442
Risofek
Użytkownik Forum

Risofek's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
zal

z tego co widzialem fenix niczym nie znubil, a przynajmniej nie znubil bardziej niz reszta duss.

thellion 2 razy uciekl z trapa co swiadczy o genialnym zgraniu ss team ( nie mogl sie uhac i usowac fieldow pzoatym widac byloz e robil to pastuch)

moim zdaniem fenix nie lal pastucha (wtedy gdy byli pod brama) poneiwaz na okolo bylo za duzo ss i wtopil by -.- widzieliscie co mu napisal van liden i co pisali na gc ze nie ma senu atakowac. cala ta walka byla bez sensu. powiem wiecej. ta wojna jest bez sensu! taifun sie nie sprawdzil jako lider TO ON zachowal sie jak nob a nei 119 knight! LIDER KTORY PODCZAS WOJNY TYLKO BIEGA I WALI SDKAMI W CO SIE RUSZA JEST DUPA A NEI LIDEREM! KTO MIAL ORGANIZOWAC TRAPY ETC FENIX CZY LIDER??

@rolas
zaponiales chyba za na TYM forum nie zwraca sie uwagi na bledy ortograficzne ;>

A CO DO FILMU TO JEST JEDEN Z NAJLEPSZYCH FILMOW ZWOJNY JAKI WIDZIALEM! non stop akcja ani razu nei przewijalem filmu s;

Fenix zlamil i to jest fakt nie broncie go...
Duzo osob slabszych niz Fenix rzucalo sie na SS nawet w momentach duzego zagrozenia.

Co do fiolmu to jest taki sobie a nawet slaby.
Lepszy jest juz ten film nakrecony przez jednego z noobow od SS.

Btw Gz dla SS za spx Aim boty
Risofek jest offline  
stary 26-04-2006, 16:51   #1443
kostooch
Użytkownik Forum

kostooch's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005

Domyślny

Cytuj:
lub yiubi~~ do'urdena
Lub cioty, ktora nie umie napisac poprawnie ksywy.

BTW: ja przynajmniej walczylem, a nie pierdolilem bezsensowne smuty.
kostooch jest offline  
stary 26-04-2006, 17:00   #1444
Vanzi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław

Świat: WoWscape
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ownage
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, gdzie Taifun uciekal przed Spoxsterem? hahahahhaha Own3D xDDDDDDD
koło 10-11 minuty ^^

16:08 Taifun Devilry: oni mnie na 2 ue maja
16:08 Taifun Devilry: i mnie chca koniecznie zabic

Nazywaj to jak chcesz, co prawda film nie pokazuje wszystkiego, ale akcja wyglądała komicznie :d
Vanzi jest offline  
stary 26-04-2006, 17:06   #1445
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

what a shame! nothing more
Bjoern Shu jest offline  
stary 26-04-2006, 17:09   #1446
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Lub cioty, ktora nie umie napisac poprawnie ksywy.

BTW: ja przynajmniej walczylem, a nie rzodkiewka jest superilem bezsensowne smuty.

i padles 3 razy + jestes hunted 4 ever.
pozatym co mnei twoj nick obchodzi? jak jestes taki cwany napisz moj nick (obecny) -.-

@risofek
NO TO MI POWIEDZ CZYM ON ZLAMIL -.-.- pozatym co to za argument ze duzo ludzi slabszych niz on rzucalo sie na ss? van napisal na poczatku mu ze nie warto nawet wchodzic bo to jest zalosc -.- btw. widac zucanie sie tych slabszych na ss: 11:1 dla ss -.-.-

wg. mnie głównym winnym calej tej zalsonej przegranej jest lider duss.

Ostatnio edytowany przez Kapucha - 26-04-2006 o 17:10.
Kapucha jest offline  
stary 26-04-2006, 17:13   #1447
kostooch
Użytkownik Forum

kostooch's Avatar

Domyślny

Lolq, trapneli i ublili mnie 2 razy (w tym jeden ded od taifuna). Hunted forever nie jestem (dzieki "wspanialomyslnosci" Sunblade), poza tym chara sprzedalem. Napisz moja ksywe teraz, jak jestes taki zajebisty.
kostooch jest offline  
stary 26-04-2006, 17:14   #1448
Rolas el'Baq
Użytkownik Forum

Rolas el'Baq's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Skille: 85/-
Poziom mag.: 17
Rolas el'Baq ma numer GG 5125626
Domyślny

@Kapucha
Mi sie nie chodzilo zeby nie zwracać uwagi na bledy ortograficzne
"Ty hójó masz chónded od mojej gildi bo oni muwiom rze ókradłes nam lota"
tylko ze jak ktos napisze np siemia zaraz siema etc...

Nawet jeśli Spoxster naparwde dał komuś passy to lepiej na tym wyszedł niż Taifun evul masta który akurat poprawia szkołe jak jest wojna
Hail Taif~
PS fragi mowia same za siebie ^.^ ale ta wojna jest bezsensu bo sixty~ bedzie wygrwalo w fragach ale i tak duskiness bedzie normlanie expic etc... a oni tylko ubijać nie bedzie paymentow ze strony duskiness
betonowa wojna
SS KRĘCIE FILMY !
Rolas el'Baq jest offline  
stary 26-04-2006, 17:20   #1449
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Lolq, trapneli i ublili mnie 2 razy (w tym jeden ded od taifuna). Hunted forever nie jestem (dzieki "wspanialomyslnosci" Sunblade), poza tym chara sprzedalem. Napisz moja ksywe teraz, jak jestes taki zauwielbiam jeść bananyisty.
Nie chce mi sie marnowac czasu na patrzenie do ranku lvla furory 99 lvl chyba ;>
pozatym skoro sprzedales chara to juz nie masz xywki bo nei amsz chara nieprawdaz?

@rolas
w sumie to masz racje s;
dla nas (forumowiczow) to tylko + poniewaz bedziemy mieli nice pk movie (srednio co 2 dni pada 100+ ^^)
Kapucha jest offline  
stary 26-04-2006, 17:21   #1450
Ligu
Guest

Domyślny troche kalkulacji

no wiec tak 119 ek ma 1850 hp i uha sie po 700~ to teraz policz ile wyjebie spoxster i anabol z bursta i ue (dla niekuamtych burst 100 ms + burst 165 ms + ue 100 ms + ue 165 ms) TERAZ POLICZ ILE BY MI ZOSTALO HP I wyobraz sobei ze nei uzywam botow ;*

stary 26-04-2006, 17:26   #1451
kostooch
Użytkownik Forum

kostooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie chce mi sie marnowac czasu na patrzenie do ranku lvla furory 99 lvl chyba ;>
pozatym skoro sprzedales chara to juz nie masz xywki bo nei amsz chara nieprawdaz?
Prawdaz. Ale kiedys nim gralem i wqrwia mnie nonsensowne pieprzenie o wojnie przez osoby, ktore nawet w niej nie uczestniczyly.
kostooch jest offline  
stary 26-04-2006, 17:31   #1452
Vanzi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ligu
no wiec tak 119 ek ma 1850 hp i uha sie po 700~ to teraz policz ile wyuwielbiam jeść bananyie spoxster i anabol z bursta i ue (dla niekuamtych burst 100 ms + burst 165 ms + ue 100 ms + ue 165 ms) TERAZ POLICZ ILE BY MI ZOSTALO HP I wyobraz sobei ze nei uzywam botow ;*
Zakładając że podczas wojny gdy stoi obok ciebie 165 i 100 ms, założysz Stone Skin to jakieś 1500?
Vanzi jest offline  
stary 26-04-2006, 18:10   #1453
Ownage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

lol ludzie, was wszystkich po***rdolilo? pierdolicie o Taifunie ze zly lider, to ze nie zoorganizowal... on zajmuje sie teraz szkola bo koniec roku idzie, nie tak jak wy tluki ktore na botach jada w nocy i robia snake attacki? (albo ich fani). Lognal sie aby pogadac z ludzmi, kiedy walka juz byla rozgrywana.... co mogl zrobic? Ustawiac szyki bojowe i przemyslac taktyke jak jego ludzi bili? LMFAO, Aktualnym liderem Duskiness jest Charonsi, niedoinformowani leszcze barowi, wiec to on jak juz wszystko organizuje.

Zrozumcie to; a to, ze Nemtor ktory gra aktualnie Spoxsterem ma fajnego taskera na picie mfow i macro na uhowanie sie, przyczynilo sie do wiekszosci deadow Duskiness, ktorzy nie byli przygotowani na atak (z powodu braku lidera online).

Aa, i co do super PVP Anabolla i jego wacpana Pasterza, to pierwszy raz widzialem zeby ktos uhowal sie, pil mfy i pisal na default channelu jednoczesnie... wszystko to mowi za siebie, wiec nie wysilajcie sie piszac tu @SS.

Gratulacje pierwszej akcji ktora wam sie udala po 1-2 tygodniowej przerwie Taifuna od gry, gdyby nie przerwa... nic byscie za pewne do tej pory nie zdzialali.
Ownage jest offline  
stary 26-04-2006, 18:11   #1454
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Prawdaz. Ale kiedys nim gralem i wqrwia mnie nonsensowne pieprzenie o wojnie przez osoby, ktore nawet w niej nie uczestniczyly.
żal żal żal !! jak ty wbiles 100 lvl to ja nie mam pojecia!!

czy naprawde uwazasz ze zeby wypowiadac sie an jakis temat tzreba w nim uczestniczyc?? wg. ciebie szpakowski jest skoczkiem, narciarskim, pilkarzem, koszykarzem, hokeista, maratonczykiem, kolarzen itd!

pozatym na okolo siebie mam conajmniej 5 h lvli (z furorki) + ogladam kazdy film + regularnie czytam forum, wiec uwazam ze jestem bardziej na temat niz wielu ktorzy sobie siedza w duss na retired.

wracajac do poprzedniego postu w ktorym piszesz ze padles w trapach... od taifuna nie padles w trapie tylko na srodku edron i na ekranie miales tylko jego

@up
@edit
1. ja jestem za duss ;P
2. jak mozna sie mfowac i uhac naraz? (exesaused)
3. nie pierwsza akcja od 2 tygodni tylko co 2 dni ktos od was pada -.-
4. ale jak jest taifun online to on nie przejmuje paleczki od chara? pozatym CO TO ZA PROBLEM dla czlowieka ktory uwaza sie za inteligentnego rzucic haslo "lejemy anabola" ??

Ostatnio edytowany przez Kapucha - 26-04-2006 o 18:16.
Kapucha jest offline  
stary 26-04-2006, 18:17   #1455
Śmigiel
Użytkownik Forum

Śmigiel's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006

Domyślny

Cytuj:
wracajac do poprzedniego postu w ktorym piszesz ze padles w trapach... od taifuna nie padles w trapie tylko na srodku edron i na ekranie miales tylko jego
Cos slabo te filmy ogladasz...
Śmigiel jest offline  
stary 26-04-2006, 18:42   #1456
Vanzi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ownage
Zrozumcie to; a to, ze Nemtor ktory gra aktualnie Spoxsterem ma fajnego taskera na picie mfow i macro na uhowanie sie, przyczynilo sie do wiekszosci deadow Duskiness, ktorzy nie byli przygotowani na atak (z powodu braku lidera online).
Nie Tasker i nie macro... takie coś to się bot nazywa. Jednak jeśli wierzysz że nikt z Duskiness nie miał tego samego, to gratuluje ... poczucia humoru. Niestety, takie czasy, wojna = uhboty w ruch.

Btw, będąc atakowanym przez 2 tygodnie można się już chyba przygotować na kolejne ataki...
Vanzi jest offline  
stary 26-04-2006, 18:47   #1457
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Śmigiel
Cos slabo te filmy ogladasz...
A co, moze nie padl w centrum Edron od burst + ue?
Kapucha jest offline  
stary 26-04-2006, 19:01   #1458
Śmigiel
Użytkownik Forum

Śmigiel's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006

Domyślny

Cytuj:
A czy Taifun byl sam?? i w pewien sposob byl to trap moze nie taki jak sie przyjelo w tibi ale trap (pulapka) O wiem... powiedz mi co ty bys uczynil na jego miejscu??
Śmigiel jest offline  
stary 26-04-2006, 19:04   #1459
kostooch
Użytkownik Forum

kostooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
żal żal żal !! jak ty wbiles 100 lvl to ja nie mam pojecia!!
Normalnie - jak to kazdy robi w tibii - expiac!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kapucha
czy naprawde uwazasz ze zeby wypowiadac sie an jakis temat tzreba w nim uczestniczyc?? wg. ciebie szpakowski jest skoczkiem, narciarskim, pilkarzem, koszykarzem, hokeista, maratonczykiem, kolarzen itd!
Ale suchara d o j e b a l e s.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kapucha
Padl, padl. Ty bys przezyl, wiadoma rzecz.
kostooch jest offline  
stary 26-04-2006, 19:24   #1460
Ownage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vanzi
Nie Tasker i nie macro... takie coś to się bot nazywa. Jednak jeśli wierzysz że nikt z Duskiness nie miał tego samego, to gratuluje ... poczucia humoru. Niestety, takie czasy, wojna = uhboty w ruch.

Btw, będąc atakowanym przez 2 tygodnie można się już chyba przygotować na kolejne ataki...
Nie bot, tasker i macro. mialem z nim przyjemnosc grac na OTsie bo jestem z Aldory i kiedy mu wytykali ze uzywa bota, nawet na OTsie, to sam bez zadnych skrupolow sie przyznal ze uzywa taskera na picie mfow i macro do uhowania (wykluczajac boty)

Nie, zapewne wieksza czesc ludzi na tej bitwie z Duskiness nie miala, poniewaz nie byla przygotowana.

Mozna byc, ale jak juz wczesniej powiedzialem - Taifun jest zajety szkola, nie Tibia, i wszelkie ataki\przygotowania teraz naleza do Charonsiego...
Ownage jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania