Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-05-2006, 17:25   #1441
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

czy ja jestem jedyna oosba ktora uwaza ze to co zrobil demi jest beznadziejne?

zmiana storny jak choragiewka, tym razem mu sie udalo wybrac zwycieska strone, to wszsytko.

sklad gildii mowi sam za siebie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-05-2006, 18:07   #1442
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon

zmiana storny jak choragiewka, tym razem mu sie udalo wybrac zwycieska strone, to wszsytko.

duzo osob moze tak myslec, ale znajac demiego napewno zamierza zrobic cos dobrego
stary 28-05-2006, 19:46   #1443
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
duzo osob moze tak myslec, ale znajac demiego napewno zamierza zrobic cos dobrego
z znajac innych w gildii to se moze chciec. totalna bzdura. po prostu chce sie dobrze ustawic i tyle. nie ma to jak lojalnosc
stary 28-05-2006, 20:46   #1444
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

up dobrze mówi, pozatym niektórzy członkowie Furions to najzwyklejsze thiefy Okradli dziś kumpla na boh c-set vampa bs tempest rod a pozniej grali nubków i nie odpowiadali na PM, i byli to polacy
Pawio jest offline  
stary 28-05-2006, 20:51   #1445
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniek Master
Ja dzisaj Padłem ;/ Bez powodu.Spadly mi skille Były 70/69 a teraz są 68/68.
Wypadly mi k-legsy i bs ;/ .Przez May 27 2006, 21:48:08 CET Killed at Level 24 by Keyworks
and by Dejwidek . Bez Powodu.
Zanceps msg me w grze i to załatwimy. Powinieneś już mieć kase w depo Carlin on Keyworksa i Riki Tigera, a od reszty będzie jak sie tylko zalogują

Z tego co wiem to chodzi o Keyworksa, Dejwidka i Riki Tiger. Czy ktoś jeszcze ?

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 29-05-2006 o 00:01.
Lord Hybrid jest offline  
stary 28-05-2006, 20:55   #1446
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Galana sux, jak sie nie ma pleców to trudno tam przeżyc na niskim lvl (13lvl), ja dawno z niej zrezygnowalem w powodu pk i z ciekawosci sie przed chwilka sie zalogowalem, poszedlem w okolice Ghostland i odrazu padlem, jakis 13 lvl druid mnie dednal, co najsmutniejsze przyszedl jakis polak na wyzszym lvl i tylko sie patrzyl jak mnie zabija. I to mnie jeszcze bardziej utwierdza aby nie grac na tym swiecie. Galana sux.
Sir Radzio Angelus jest offline  
stary 28-05-2006, 21:24   #1447
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
z znajac innych w gildii to se moze chciec. totalna bzdura. po prostu chce sie dobrze ustawic i tyle. nie ma to jak lojalnosc
Lojalnosc?! a nie jest on lojalny? zobacz kto w tej gildi jest, wszyscy ktorzy powinni byc(qmple), to byla jedyna szansa na ich wyciagniecie... a wobec kogo w HWL mialby byc lojalny? Keekza, Rivenna, Icarusa czy moze Nuskei? pomysl!
thewojtek jest offline  
stary 28-05-2006, 22:56   #1448
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Radzio Angelus
poszedlem w okolice Ghostland i odrazu padlem, jakis 13 lvl druid mnie dednal, co najsmutniejsze przyszedl jakis polak na wyzszym lvl i tylko sie patrzyl jak mnie zabija. I to mnie jeszcze bardziej utwierdza aby nie grac na tym swiecie. Galana sux.
xDDDDDDD~~!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
Lojalnosc?! a nie jest on lojalny? zobacz kto w tej gildi jest, wszyscy ktorzy powinni byc(qmple), to byla jedyna szansa na ich wyciagniecie... a wobec kogo w HWL mialby byc lojalny? Keekza, Rivenna, Icarusa czy moze Nuskei? pomysl!
Dokladnie, mamy byc lojalni do najwiekszych PA na servie i do najwiekszych zdajcow???... xdd Zamiast sie cieszyc ze juz keekza rivenna itp nie ma na servie to najezdzacie na demiego ... -.-

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 28-05-2006 o 22:58.
Miltoner jest offline  
stary 28-05-2006, 23:00   #1449
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
wobec siebie przedewszystkim kumpli? wypas, zobacz czemu corlica nie ma w furions? jak nie wiesz to sie go spytaj, muahahah, i 99% tych polakow co podales zmienia gildie czesciej niz ty skarpetki

wobec kumpli mowisz jest? zawsze zgrywasz takiego wszechwiedzacego, to pewnie wiesz jaka lojalnosc okazal haldirowi~? czy musze cie oswiecic?
stary 28-05-2006, 23:46   #1450
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Lojalność,osądza mnie wielu z was o jej brak,ale czy napewno?Wyciągnełem z Vidente wszystkic,którzy byli lojalni do nas w Ubreakables,Corlica niema w Furions bo nie chce ale w każdej chwili może o inva napisać i dostanie.Właśnie ustalam zasady dla gildi chcecie mi pomóc piszczie co byście chcieli.Będę próbował wam pomagać piszcie do mnie co wam się nie podoba w zachowaniu ludzi z gildi.A co do lojalności wobec siebie to nie mam problemów walczyłem z PAing od dawna teraz mam szanse na zmiane na tym servie na lepsze i postaram się ją wykorzystać.
Demiphant jest offline  
stary 29-05-2006, 00:11   #1451
Zoczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2006

Imię: Zoczek
Domyślny

Cytuj:
wobec siebie przedewszystkim kumpli? wypas, zobacz czemu corlica nie ma w furions? jak nie wiesz to sie go spytaj, muahahah, i 99% tych polakow co podales zmienia gildie czesciej niz ty skarpetki

wobec kumpli mowisz jest? zawsze zgrywasz takiego wszechwiedzacego, to pewnie wiesz jaka lojalnosc okazal haldirowi~? czy musze cie oswiecic?
Corlic gra na innym serwie i b. dobrze mu idzie ;O
stary 29-05-2006, 00:58   #1452
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Lojalność,osądza mnie wielu z was o jej brak,ale czy napewno?Wyciągnełem z Vidente wszystkic,którzy byli lojalni do nas w Ubreakables,Corlica niema w Furions bo nie chce ale w każdej chwili może o inva napisać i dostanie.Właśnie ustalam zasady dla gildi chcecie mi pomóc piszczie co byście chcieli.Będę próbował wam pomagać piszcie do mnie co wam się nie podoba w zachowaniu ludzi z gildi.A co do lojalności wobec siebie to nie mam problemów walczyłem z PAing od dawna teraz mam szanse na zmiane na tym servie na lepsze i postaram się ją wykorzystać.
oj kochany czego my na galanie chcemy?? a nie prosciej zaptac czego nichemy?!
niechemy takich ldzi jak Mr . PA czyli Kardear ktory PKuje i PAuje jesli ma nato ochote. rozniez niechcemy takich lidzi jak Vallianto ktorzy najaprotekta u "grupy trzymajacej wladze" zwanej dalej GTW jesli to sie ukruci to galana bedzi enice word (tylko ze to jest niemoziwe niestet) bo jak to nowie reka reke myje mysle ze pawon i inni ludzie se zemna zgodz niestety
ps. Rahilliemu tez mozna by byli ukruciz zywota bo ta swego czasu tez byl niezlym PA ^^
_PiteroS_ jest offline  
stary 29-05-2006, 01:24   #1453
Zoczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2006

Imię: Zoczek
Domyślny

@up

Pozdrowienia z Wawy dla braci ze Szczecina <piwo>
stary 29-05-2006, 01:57   #1454
FeRRoma
Guest

Domyślny

Jest ktoś z Częstochowy ,grający na Galanie.
Jak tak to pisać do Mnie 7133912.

Nie ufajcie ziomkom z innej piaskownicy

Ostatnio edytowany przez FeRRoma - 29-05-2006 o 02:01.

stary 29-05-2006, 02:33   #1455
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004

Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

o k<pip>a czepiacie sie Demiego troche go poznalem bedac w Unbreakables i wiem ze on napewno nie chce zaszkodzic polakom grajacym na Galanie a wrecz przeciwnie ... Sami tez pewnie nie jestescie lepsi niz Kardear albo Rivenn moge sie zalozyc ze wiekszosc z was stosuje PA-ing na mniejszych lvlach od waszego, a ze nie macie takich leveli jak w/w osobnicy takze nie mozecie sobie pozwolic na PA wyzszych lvli, a nie jeden z Was by tak robil gdyby tylko mogl i tu moge sie nawet zalozyc o 4.85 zł
stary 29-05-2006, 03:48   #1456
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

tak dla sportu mam tu cos dla sprawiedliwego i wszechmocnego demiego, ktorego gildia zmienia galane na lepsza:

http://forum.tibia.com/forum/index.p...9#post10459739

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1248049

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1247868

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1247152

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1246889

tak sobie przelecialem forum w duzym skrocie, i oto co mamy na pierwszej stronie, jak na razie "tylko" kilka topicow na temat dzialalnosci Furion - sprawiediwej gildii tworzacej lepsza galane. muahahahah. kurde wspolczuje sam sobie bo ja tez tu gram

demi@ cos widze unikasz tematu haldira? no nie badz taki skromny, pochwal sie... okaz lojalnosc
stary 29-05-2006, 09:24   #1457
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zoczek
Corlic gra na innym serwie i b. dobrze mu idzie ;O
taa z tego co slyszalem to ma 80++ (sorca?) =PPP
Miltoner jest offline  
stary 29-05-2006, 12:39   #1458
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Domyślny

Co nikt nie napisal ze Oen wbil jako 1 knight na Galanie 8 MLvL??

@edit
Nie czepiajcie sie demiego on jest spoko

Ostatnio edytowany przez Morbom - 29-05-2006 o 12:48.
Morbom jest offline  
stary 29-05-2006, 12:51   #1459
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morbom
Co nikt nie napisal ze Oen wbil jako 1 knight na Galanie 8 MLvL??
i stracil go :|

Cytuj:

ja czekam na wyniki pracy demiego. wiem jednak ze nic nie wskora bo jak juz powiedziales i podales linki wyzej do topikow o pabusingu. moglby cos zrobic gdyby w gildii bylo 20 osob a nie 80. Inna sprawa ze nie rozumiem tego ze jeszcze kilka tygodni temu Demi przeklinales Konde i reszte a teraz znowu wrociles po wielkim boomie i splaceniu sie. Ktos tu tez chroni jednak swojego tyleczka Niemniej jednak czeakam na pozytywne zmiany o ktorych juz mowilem Ci na priv. Moze przynajmniej tobie uda sie tutaj uciac cos w stylu skullhuntingu w co jak ciagle podkreslam watpie. Podoba mi sie to ze pozwoliles wiekszosci hutowanym grac i powiedziales ze ni ma huntowania za to co bylo. Tutaj tez chcialby sie wiec zapytac co z grudging ktora tak nienawidza langanczycy. Inna sprawa jest ze PAbusingu nie wywalisz ze swojej gildii bo czlonkowie Langan juz zaczeli bawic sie w wyrzucanie ze spawnow etc. I raczej z tym nic nie zrobisz bo dobrze zdajesz sobie sprawe ze kumpli z gildii sie nie wyrzuca Czekam na zmiany na lepsze. Mam nadzieje ze za pol roku beda one widoczne jak wroce.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
ps. Rahilliemu tez mozna by byli ukruciz zywota bo ta swego czasu tez byl niezlym PA ^^
teraz czekam na wyjasnienie w jakim sensie przejawialo sie moje "PA". Miec rs to nie znaczy byc PA, prawda? Imho swoja droga zapraszam i przypominam ze choc nie jestem w Furions i odszedlem z Right~ to jednak prawdziwi kumple pozostali i cios wymieniany jest za cios.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 29-05-2006 o 13:08.
szkodi jest offline  
stary 29-05-2006, 13:14   #1460
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
teraz czekam na wyjasnienie w jakim sensie przejawialo sie moje "PA". Miec rs to nie znaczy byc PA, prawda? Imho swoja droga zapraszam i przypominam ze choc nie jestem w Furions i odszedlem z Right~ to jednak prawdziwi kumple pozostali i cios wymieniany jest za cios.

ehh, szkodi, szkodi, prawidziwi kumple? dziwie sie ze ufasz ciagle tak duzej grupie osob demiego tez do niej zaliczasz?

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania