![]() |
#1441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() czy ja jestem jedyna oosba ktora uwaza ze to co zrobil demi jest beznadziejne?
zmiana storny jak choragiewka, tym razem mu sie udalo wybrac zwycieska strone, to wszsytko. sklad gildii mowi sam za siebie.
![]() |
#1442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1443 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() up dobrze mówi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Z tego co wiem to chodzi o Keyworksa, Dejwidka i Riki Tiger. Czy ktoś jeszcze ? ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 29-05-2006 o 00:01. |
|
![]() |
![]() |
#1446 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Imię: Radzio de'Knight
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Galana sux, jak sie nie ma pleców to trudno tam przeżyc na niskim lvl (13lvl), ja dawno z niej zrezygnowalem w powodu pk i z ciekawosci sie przed chwilka sie zalogowalem, poszedlem w okolice Ghostland i odrazu padlem, jakis 13 lvl druid mnie dednal, co najsmutniejsze przyszedl jakis polak na wyzszym lvl i tylko sie patrzyl jak mnie zabija. I to mnie jeszcze bardziej utwierdza aby nie grac na tym swiecie. Galana sux.
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1448 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Miltoner - 28-05-2006 o 22:58. |
||
![]() |
![]() |
#1449 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() wobec kumpli mowisz jest? zawsze zgrywasz takiego wszechwiedzacego, to pewnie wiesz jaka lojalnosc okazal haldirowi~? czy musze cie oswiecic?
![]() |
#1450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Lojalność,osądza mnie wielu z was o jej brak,ale czy napewno?Wyciągnełem z Vidente wszystkic,którzy byli lojalni do nas w Ubreakables,Corlica niema w Furions bo nie chce ale w każdej chwili może o inva napisać i dostanie.Właśnie ustalam zasady dla gildi chcecie mi pomóc piszczie co byście chcieli.Będę próbował wam pomagać piszcie do mnie co wam się nie podoba w zachowaniu ludzi z gildi.A co do lojalności wobec siebie to nie mam problemów walczyłem z PAing od dawna teraz mam szanse na zmiane na tym servie na lepsze i postaram się ją wykorzystać.
|
![]() |
![]() |
#1451 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Zoczek
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1452 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() Cytuj:
niechemy takich ldzi jak Mr . PA czyli Kardear ktory PKuje i PAuje jesli ma nato ochote. rozniez niechcemy takich lidzi jak Vallianto ktorzy najaprotekta u "grupy trzymajacej wladze" zwanej dalej GTW ![]() ![]() ![]() ps. Rahilliemu tez mozna by byli ukruciz zywota bo ta swego czasu tez byl niezlym PA ^^ |
|
![]() |
![]() |
#1454 |
Guest
|
![]() Jest ktoś z Częstochowy ,grający na Galanie.
Jak tak to pisać do Mnie 7133912. Nie ufajcie ziomkom z innej piaskownicy ![]() Ostatnio edytowany przez FeRRoma - 29-05-2006 o 02:01. |
![]() |
#1455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() o k<pip>a czepiacie sie Demiego troche go poznalem bedac w Unbreakables i wiem ze on napewno nie chce zaszkodzic polakom grajacym na Galanie a wrecz przeciwnie ... Sami tez pewnie nie jestescie lepsi niz Kardear albo Rivenn moge sie zalozyc ze wiekszosc z was stosuje PA-ing na mniejszych lvlach od waszego, a ze nie macie takich leveli jak w/w osobnicy takze nie mozecie sobie pozwolic na PA wyzszych lvli, a nie jeden z Was by tak robil gdyby tylko mogl i tu moge sie nawet zalozyc o 4.85 zł
![]()
#1456 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak dla sportu mam tu cos dla sprawiedliwego i wszechmocnego demiego, ktorego gildia zmienia galane na lepsza:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...9#post10459739 http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1248049 http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1247868 http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1247152 http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1246889 tak sobie przelecialem forum w duzym skrocie, i oto co mamy na pierwszej stronie, jak na razie "tylko" kilka topicow na temat dzialalnosci Furion - sprawiediwej gildii tworzacej lepsza galane. muahahahah. kurde wspolczuje sam sobie bo ja tez tu gram ![]() demi@ cos widze unikasz tematu haldira? no nie badz taki skromny, pochwal sie... okaz lojalnosc ![]()
#1457 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1458 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Co nikt nie napisal ze Oen wbil jako 1 knight na Galanie 8 MLvL??
![]() @edit Nie czepiajcie sie demiego on jest spoko ![]() Ostatnio edytowany przez Morbom - 29-05-2006 o 12:48. |
![]() |
![]() |
#1459 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez szkodi - 29-05-2006 o 13:08. |
|||
![]() |
![]() |
#1460 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ehh, szkodi, szkodi, prawidziwi kumple? dziwie sie ze ufasz ciagle tak duzej grupie osob ![]() ![]()