![]() |
#1441 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
A to że Wanted sie nie wypowiada na tym forum, to akurat dobrze. Im mniej psiarni tym lepiej.
|
![]() |
#1442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Saxe, co zes zaczal bronic nagle Corsa? Nagle Cors stal sie best friend? oh no plx on chodzi do ELITARNEJ szkoly! co nie znaczy ze nie jest glabem. Nie mowie ze jest, ale chodzi mi o to, ze to gdzie ktos chodzi do szkoly o niczym nie swiadczy, zbyt wiele osob dostaje sie po znajomosciach.. albo dlatego ze maja kase..
A no i pogilgotalbym cie boltami, tak skutecznie ze bys padl :> |
![]() |
![]() |
#1443 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grit moze i padł ale on robi 1-2 lvl dziennie wiec duza strata niejest ;p
|
![]() |
![]() |
#1444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() *wszyscy twierdzili i dalej twierdza ze sandra to noob
tylko ze sandra juz od 3 miesiecy nie gra na swoim charze? nieprawda *Veers - co tu udowadniac? miałem nagrywac rozmowy z ventrilo dofu jak gadali ktore funkcje wywalaja tibia, ktore laguja a ktorych smialo uzywac? bylo nagrywac *Dalipi tak samo jak wiekszosc fragow z poczatku wojny byl Vision - wtedy dla dofu albo moment był zly albo zawsze twierdzili ze maja pokaz mi te fragi po tym jak dof dolaczyl do wojny. swe zrobili jakas akcje? chyba tylko wyplacania sie *Generalnie zwroccie uwage ze Wanted juz nawet przestało tu zagladac albo komentowac wypowiedzi. tyle rzodkiewka jest super tu leci ze nie da sie nadarzyc a DoF usilnie stara sam sobie udowodnic ze jest niepokonany i nieskazitelny zagladaja ,wszyscy sa fanami nossa dobra jestesmy ci zli . jak cie spotkam to ci zabiore kasete z najlepszymi zagranimi grzesia rasiaka *jak to okreslił Niklas - system zapoczotkowany przez polla i jamehe - " dofowa licencja na prawde " - swiadczaca ze tylko oni maja racje, i ich kolko wewnetrzej adoracji potakiwaczny poklaskujacych sobie nawzajem ze maja racje. Tylko ze tak samo jak potakiwaliscie sobie puszczajac draza za 1mln, tak samo jak potakiwaliscie sobie przyjmujac draza do dof, tak samo jak potakiwaliscie jak pomogliscie wanted wygrac wojne z vision - tak samo teraz potakujecie sobie nazwazajem w licznych kwestiach ktorym daleko od trafnosci powiedz mi jak draz przyjechal do poznania jakie bylo twoje nastawienie? |
![]() |
![]() |
#1445 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Sieradz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grit-monster
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 88
Skille: 91/36
Poziom mag.: 17
|
![]() Hail Azura
|
![]() |
![]() |
#1446 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#1447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Grit-monster
jesli mam hujowe pvp to czemu nie uzyles runki i nie zgasiles ognia i po prostu nie uciekles z tomba NOOBSIE ![]() kazdy jest tak sam Kozaczy jak padnie a w czasie akcji jest tak obsrany ze umie uciekac gora dol ![]() ![]() naucz sie koles grac bo z tego tomba to nie problem byo spierdolic idioto bez szkoly
#1448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Advalek
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
|
![]() mioduch ty lepiej siedz cicho bo nie obejrzysz sie i juz bedziesz lezal na ziemi
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Użytkownik Forum
|
![]() uwazajcie na grit monstera bo ma mega dobre pvp walnal mi 3 sd bo sie nie ruszalem hahah i juz by mnie wysolowal
![]() a jak chcesz mnie jechac noobsie to naucz sie urzywac runek bo z takim doswiadczeniem jak ty to daleko nie zajdziesz ;D wielki kozak w mordzie zero pojecia o Wojnie . Teraz cie napewno zlamie 2x powodzenia
#1450 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1451 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Imię: Mebi
Poziom: 124
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Tak sie zastanawiam, kiedy wkońcu ktoś zamknie ten temat.
#1454 |
Użytkownik Forum
|
![]() Silvera Jednym słowem SILVERA ( 1 2 3 4 5 6 ... Ostatnia strona)
Markizek666 Dzisiaj 15:35 Dragmax 1,514 odpowiedzi 26,904 obejrzen Musimy byc lepsi!
#1455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() Jun 29 2006, 18:20:24 CET Killed at Level 26 by Ston Lehen
and by Inossos nananan coraz bardziej wqrwia mnei DoF ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Dirk Pitt
Ja sobie calkiem dobrze zdaje sprawe z tego ze to jest zabawa. Dla mnie jest to zwykla gra jak najbardziej lecz dla niektorych jest to niemalze wazniejsze niz zycie. Kazda zabawa ma takze reguly ktore Sandra(cokolwiek) lamie (a raczej lamala) nadzwyczajnie czesto. A i poza tym dla niej nie jest to chyba zabawa skoro wydala na nia fortune. Oczywiscie sa to jej pieniadze i moze z nimi robic co zechce lecz chyba mogla by mala fortunke wydac bardziej rozsadnie niz na jakas glupia gre. @Karol Wez idz, sorc 100 ma palla 100 na 2 ueki a jak sieknie ue, ty po tym sd w sorca bo akurat namierzales to wali drugie i padasz, bo wiadomo ze w starciu 1 na 1 ktore trwalo by juz wuchte nie mialbys 100 ssa na blokowanie tych wszystkich burstow. A oprocz tego wez sobie zobacz jakie hity z bolta wchodza. Jest to chyba raczej oczywiste ze sorc na tym samym lvlu co pall jest go w stanie zmiesc z powierzchni ziemi takze nie rob z siebie nooba na forum. Wroc, w zasadzie mozesz bo i tak jestes anonimowy. EDIT: A co do Corsa to zaden best friend ale po prostu czasem chlopak madrze gada. A to ty zaczales wywody o gimnazjach i podstawowkach wiec nie zaczynaj tematu jak go nie umiesz skonczyc. Ostatnio edytowany przez Saxe - 29-06-2006 o 19:30. |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Imię: Mebi
Poziom: 124
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1458 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
![]() |
![]() Cytuj:
tylko ze draz i urb jak przyjechal do poznania to nie najpierw do cafe mimo ze cala ekipa tam caly dzien czekala- lacznie z dragoholikusem i prawie wszystkimi ar'solami) tylko z bolem i pollem poszli do pubu sami i tam za naszymi plecami juz podjeli decyzje. O 3 w nocy przyszli do cafe i po prostu nas poinfromowali. (licencja na prawde i liderzy kola wzajemnej adoracji mieli patent na posiadanie racji wiec oczywiscie zrobili to co dla Dofu jak pokazuej historia wyszło najlepiej) tyle ze z wyplaceniem kasy to draz tydzien zwlekal - a ja z kanem powiedzielismy swoje stanowcze NIE i przeszlismy do DeathMetal (pozniejszego Vision) w odpowiedzi zabrali Kanowi passy do Zordana, a ze nade mna nie mieli nijakiej "wladzy" to bylo mniej wiecej tak ze mielismy bic draza poki nie placi - i fakt faktem kilka razy go dof pogonil juz po wizycie w poznaniu a zanim zapłacił - a wiec w mojej kwesti tylko "zapomnieli" powiedziec ze caly pakt juz zaczal obowiazowac - skutkiem czego ja zaspamowalem ich soule fire i ganiam wolajac po dof i odpowiedzialo mi albo wymowne milczenie albo "nie chciales ugody za 1mln to gin" i ofc padlem potem jeszcze pare dni pozniej pollbull zaczol mnie klepac na edron ale tam juz swe zadzialali i "przekonali" @Karol - wiadomo ze Saxe pisze ze to elitarna buda bo sam tez tam chodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Skille: 90/82
|
![]() Od poczatku bylem przeciwny, Kanik to samo.
a swistak siedzi i zawija je w te sreberka tylko ze draz i urb jak przyjechal do poznania to nie najpierw do cafe mimo ze cala ekipa tam caly dzien czekala- lacznie z dragoholikusem i prawie wszystkimi ar'solami) tylko z bolem i pollem poszli do pubu sami i tam za naszymi plecami juz podjeli decyzje. bolo byl w pubie ze znajomymi tam i nie robil tam jakiejs targowicy tylko powiedzial swoje zdanie. walnelismy po browcu i koniec O 3 w nocy przyszli do cafe i po prostu nas poinfromowali. tak i dali ci kluczyk zebys juz sie odkul od latarni bo sprzeciw nie mial juz racji bytu .co ty gadasz z tego co slyszalem to machales ogonem ze szczescia.dobrze pamietam bo sie specjanie ludzi pytalem o to jak tam cors (licencja na prawde i liderzy kola wzajemnej adoracji mieli patent na posiadanie racji wiec oczywiscie zrobili to co dla Dofu jak pokazuej historia wyszło najlepiej) ty masz za to licencje na bycie ostatnim sprawiedliwym tyle ze z wyplaceniem kasy to draz tydzien zwlekal - a ja z kanem powiedzielismy swoje stanowcze NIE i przeszlismy do DeathMetal (pozniejszego Vision) najlepsze akcje chucka tylko to przebijaja w odpowiedzi zabrali Kanowi passy do Zordana to jest nieco glebszy temat i opisanie go jednym zdaniem to spore uproszczenie , a ze nade mna nie mieli nijakiej "wladzy" to bylo mniej wiecej tak ze mielismy bic draza poki nie placi - i fakt faktem kilka razy go dof pogonil juz po wizycie w poznaniu a zanim zapłacił - a wiec w mojej kwesti tylko "zapomnieli" powiedziec ze caly pakt juz zaczal obowiazowac - skutkiem czego ja zaspamowalem ich soule fire i ganiam wolajac po dof i odpowiedzialo mi albo wymowne milczenie albo "nie chciales ugody za 1mln to gin" i ofc padlem jak nie mieli 'nijakiej' wladzy to czemu oczekiwales na 'jakas' pomoc potem jeszcze pare dni pozniej pollbull zaczol mnie klepac na edron ale tam juz swe zadzialali i "przekonali" no tak szkoda tych zbawcow azury szkoda ze robili pa na kazdym polaku ale nikt nie jest doskonaly nawet rasiak.zreszta co do swe to nie chce generalizowac nie kazdy to dr.evul |
![]() |
![]() |
#1460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
Imię: Veers
Profesja: Knight
Poziom: 56
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Corsiu, przynajmniej tydzień, przed spotkaniem w Poznaniu, pojawił się na forum DoFu topic z zapytaniem, czy dać Drazowi szansę- większość (choć sam byłem przeciw) wyraziła zgodę, nie mów więc, że jakaś tajemnicza kasta rządząca podjęła tą decyzję w imieniu, czy wręcz za plecami innych onodrimów, bo to po prostu nie prawda.