![]() |
#1441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Jan 06 2007, 02:22:59 CET Killed at Level 122 by Azared Eagon
and by Dare Drix Gal padl...;/ Jan 06 2007, 02:16:45 CET Killed at Level 130 by Waldorio and by Lonebliss Pephy :O ![]()
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me Ostatnio edytowany przez hanspel - 06-01-2007 o 02:31. |
![]() |
|
![]() |
#1442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() padl gal pephy caspari ryba..
|
![]() |
![]() |
#1443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() I po co to
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
|
![]() Co sie stalo ze az 4 padlo? Ale nie poddawajcie sie, glowa do gory
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Jestem za ,żeby pomagać ''powstańcom'' finansowo, tylko nie rozumiem czemu mentor oszukuje z packami i et nie interweniuje dzięki jego genialnym posunięciom stracicie napewno część zwolenników.
|
![]() |
![]() |
#1446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() ojejka !! no Boże no chyba nikt nie myslal zewygramy wojne 100 - 2 ?? kiedys trzeba pasc zarowno my jak i oni !! ludzie spokojnie to nie koniec swiata !! nie zwiniemy zabawek i nieebdziemy retired !! wczoraj pokazalism yze potrafimy ( 5 fragow ) ale i Ng's nie sa cieniasai i tez sie przeliczylismy !!! martwi mnie fakt ze po tych dedach czesc ludzi co miaal dosjc zawinela ogony
![]() Hail tchorze i cieniasy !! ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Użytkownik Forum
|
![]() kiroy postaram sie wam cos dzisiaj wyslac niestety duzo niemam ale chocaiz jakies smieci zeby chodz troche pomoc...
i ludzie spokojnie przeciez od pczoatku bylo wiadomo ze niebedzie to latwa wojna... jak widziecie mimo duzej przewagi liczebnej NG i tak wojna toczy sie na rowno ! ban dla tchorzy ;s Ostatnio edytowany przez Urgothiri - 06-01-2007 o 09:59. |
![]() |
![]() |
#1448 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie czy wy myslicie ze my wygramy w 8 osob wojne z 50 ?? nie my tylko te wojne rozpoczelismy i pokazalismy wam ze Ng to nie niesmiertelni ludzie tylko ludzie jak my i latwo mozna ich zabic tak samo jak nas !! ale sami nic nie zrobimy !! trzeba nam wsparcia !! super kasa dziekuje, ale wiecei combo sd nam od tego nie wzrosnie !! walczymy na na mini open battle bez ryckow !! ludzie no ok ale wiecie cudow nie ma !! to sie odbija na nas !! ze npshooterzy robia za ryckow i automatycznie nam spada combo damage sd !! naprawde prosze o opamietanie do lduzie neutral izastanowienie sie czy naprawde wierza w Szwedzkiej Obsidii !! jak dlugo ?? do kiedy ?? czy nie lepiej y bylo na mna anszej Polskiej Obsidii ?? to pytanie dla ludzi ktorzy sie boja i wachaja !! BLAGAM Opamietajcie sie !!!!
nie mam wiecej slow :/ zw szluga :/ |
![]() |
![]() |
#1449 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kiroy
Jak chcieli dojść a nie doszli to znaczy, że boją się o lvle i dużo by nie zdziałali. Potrzeba wam takich ludzi jacy są teraz w ET. Zaraz wspomoge.
#1450 |
Użytkownik Forum
|
![]() chetnie bym pomogl w wojnie ale watpie ze wam sie przyda 60 knight ;s jeszcze free acc ;/
|
![]() |
![]() |
#1451 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie Kiroy zgadzam sie z toba w 100 % strach ma wielkie oczy lepiej popodlizywac sie do szweduchow a nie pomagac swoim glowa do gory
|
![]() |
![]() |
#1452 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chlopaki wiem ale ja nadal sie łudze ze ludzie sie obudza i uwierza w nasz wspolny cel bo chyba kazdemu a bynajmniejwiekszoscizalezyan tym abysmy wygrali ta wojne !! i naprawde ja ma mandzieje ze ci ludzie maja cywilna odwage pzyznac ze sie boja a bynajmniej powiedziec ze nei ebda walczyli wtedy my wiemy na czym stoimy a nie mamią nas obietnicami jutro za 3 dni za tydzien za miesiac dolaczymy
![]() ![]() ![]() ![]() sorki za literowki ale mam ku.......r....ice signed broken WUja Kiroy |
![]() |
![]() |
#1453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Somewhere :>
Imię: Gai'jin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 54
Poziom mag.: xx
|
![]() Chcecie pomocy..., ale Ci co maja wysokie lv boja sie o nie a ci co maja male nic nie zdzialaja wiec tak jak zawsze pow*****acie ich sneakami i tyle. W 10~ duzo nie zdzialacie.
Ale i tak gratuluje dokonan. Ostatnio edytowany przez Master Duch - 06-01-2007 o 11:30. |
![]() |
![]() |
#1454 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla tych którzy mieli się przyłączyć, ale nie zrobili tego to polecam "Potop" może jako książka będzie dla was zbyt obszerna, ale film moglibyście obejrzeć.
#1455 |
Guest
|
![]() dajcie zrobic dhq i anhi ...
|
![]() |
#1456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
|
![]() Kiroy, dacie rade. Mam nadzieje ze "oni" sie przelamia bo jak na razie martwia sie o wlasny lvl bardziej niz o matke czy ojca. Rozumiem ze poswiecili w ta gre wiele czasu ale gra w strachu na pewno nie jest ta wymarzona na ktora poswiecali ten czas.
Wiec polskie H-lvlovce : POLSKA WAS WZYWA. Polecam jakas rozmowke z dziadkami badz Potop jak pisal moj poprzednik. Moze wzbudza w Was patriotyzm. Kiedys zakonczycie przygode z Tibia, lvl juz sie nie bedzie dla Was liczyl a 'marna' wspomnienia zostana. Wtedy bedziecie zalowac. Są osoby ( nie bede podawal nick'ow ), ktore wierze ze dolacza, sa jednak takie ktorych juz nic nie nawroci ( szwedzka d**a im widocznie smakuje - przepraszam za stwierdzenie ). Gawlarz P.S. 1.Kiroy podaj nick'i tych osob, chetnie poznamy kto to taką polskością się wykazuje. Moze wstyd zmieni ich podejscie. P.S. 2. Myllion, czekamy. A DHQ z Dorpazem? To chyba poczekasz bo on lekko 'scared'. Ostatnio edytowany przez Gawlarz - 06-01-2007 o 11:48. |
![]() |
![]() |
#1457 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic na siłe ; ). Po co mają dochodzić tylko dlatego, że się będą wstydzić ; | i tak nie będą nic robić. Czekajcie na porządnych członków, którzy nie będą się bać o lvl i kase...
#1458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() hue hue hue
Teraz Kiroy Wind pierwszy patriota z polski a nie tak dawno temu kto nazywal Mannowa- moj Maszer- dobrze ze wrociles moj mistrzu.Teraz jak sie pokluciles z ng i nie masz tam protekcji i ukladow to rodacy pomozcie szwedzi sa tacy zli, Ng to zli chlopcy tylko polacy sa dobrzy i tylko polacy moga rzadzic serwerem a najlepiej rzebym rzadzil ja Kiroy Wind i moi koledzy. Dajciue kase, dajcie sd dajcie uhy, pomozcie, Suv the magican rob levele zeby nam pomoc pomozcie mi bo ja chce kupic runy dla tego i dla innegio chara ktory nie ma hunta u NG. Co to ludzi obchodzi ze pierwsze podlizusy NG Kiroy Wing i Pephy maja teraz problemy. Wielu polakow was nienawidzi, bo wiele razy z polakami walczyliscie po stronie NG a teraz to tacy z was polacy. Smieszny jestes ty i cala twoja banda. Ja mam na was dobra nazwe - zdrajcy zdradziliscie polakow juz dawno, zdradziliscie NG juz dawno bo mysleliscie ze SOBS wygra z nimi. Wcale mi was nie jest zal ! Co innego Ryba the Wolf on zawsze walczyl z NG. Wasz lider bral udzial w jakiejs akcji czy tylko donosi NG co sie szykuje. Jestem pewien ze przegracie, a jak ktos przesyla wam pieniadze to jest glupkiem bo tylko traci kase a jak ktos was wspiera na tym forum pod wlasnym nickiem to juz ktos doniosl na niego. Ostatnio edytowany przez axio90 - 06-01-2007 o 11:56. |
![]() |
![]() |
#1459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @axio90
Zamknij drzwi za soba |
![]() |
![]() |
#1460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
|
![]() Zgadzam Sie Z PrzedmÓwca ^^ Pozatym Watpie Zebyscie Puzniej Byli
Fer Wobec Wszystkich Ng Przynajmniej Jakis Zasad Przestrzega A Wy Lejecie All Niskie Levele Za To Ze Ich Znaja Np Yellow Canary KtÓry Jest Rl Zibil-han I Dlatego Padl? Zal Mi Waszego Toku Rozumowania Ale Tak Maja Dzieci 14-15 Letnie Nie Podejrzewam Was O Wiecej GÓwno Mnie Obchodzi Wasza Wojna Oni Pomagaja Kazdemu Niskiemu Levelowi Znajomemu A Wy Macie Ich W Dupie I Tak Bedzie Jak Wygracie Zycze Duzo DedÓw Od Ng Pozdro Dla Ryby Bo Jemu Zalerzy A Wy Jestescie Poprostu Falszywi I Tyle Pephy Hyba Juz Zapomnial O Tym Ze Jak Byl W Ng Tors Mu Nie Znikal I Lal Wszystkich Niesadze Ze Teraz Bedzie Inaczej W Razie Waszego Zwycieztwa Chyba Ze Dorosniecie Pozdrawiam Prawdziwych PolakÓw A Nie Te Falszywe Swinie 88/14 |
![]() |