![]() |
#1441 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1512793
Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() arbalest powinien kosztowac conajmniej 2kk, ale w ogole co on tam robi skoro na kyrze tego nie ma i dlugo nie bedzie.
ps; i tak wiekszosc nie wchodzi na forum i nawet nie zobaczy tej price listy, ba, nikt jej nie bedzei przestrzegac, bo wiadomo ze jak nie mam kupca na bohy a pierdole sie z tym juz kilka dni to sprzedam za 30k-proste |
![]() |
![]() |
#1443 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch Ostatnio edytowany przez Jovere'xik - 24-01-2007 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
#1444 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() na kyrze nie bylo nie ma i nie bedzie price ;]
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#1445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tores Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Hooligans
Świat: Unitera
Poziom: 50
Skille: 71
Poziom mag.: 13
|
![]() Przed chwilą stoje pod DP podbiega do mnie Azeris i zaczyna mnie bić (21 sorca
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Maniu'Kyra - 24-01-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
#1446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() azeris to glupia suka, co poradzisz
|
![]() |
![]() |
#1447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: nigdzie
Imię: lol
Skille: 0/0
|
![]() zgadzam sie w tym , tworzenie price list to jak na moje glupi pomysl. sięgając w stecz mozemy sobie przypomniec ze od czasu kiedy wyszly wandy / rody (zawalila sie cala gospodarka tak naprawde ) , od tamtego czasu roce i druidzi nie kupuja broni bo po co , a tak to szlo skul staffa sprzedac chociaz jakiemus napalonemu druidowi i nie bylo problemu
![]() ![]() a tak wogule co to zaomysl tworzyc nowego price lista zaraz po updace - przeciez mzoe za jakis czas ludzie beda huncic cos tam na poi i ceny sie drastycznie zmienia ... dziwne to wszystko ![]()
qp Ostatnio edytowany przez Xzo - 25-01-2007 o 00:41. |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak sobie przegladam z rana forum.tibia.com i natrafilem na temat o sharingu Zenka aka Nonix Dark. No i haha pozwole sobie przytoczyc wypowiedz naszego znakomitego Xzo.
Cytuj:
btw. lern som inglish dude. ;/
The Chaotic Paladin Strong Enough To Lay You Down Ostatnio edytowany przez The Chaotic Paladin - 25-01-2007 o 12:24. |
|
![]() |
![]() |
#1449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() u.UUUuuu Biedny człowiek.. Na temacie o furorze rozkminili Cię to teraz czas na spam na kyra? Szkoda czasu na takie głupoty koleś..
#1450 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ja niemoge Azeris jakiemu ty noobowi sprzedałes tego hara ![]() ![]() PS. Dałem to na 1 screnie bo 2 mi sie nie chciało dawać ![]() Ostatnio edytowany przez Maniu'Kyra - 25-01-2007 o 14:34. |
![]() |
![]() |
#1451 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pkt2) Zenka osobiscie nei znam ale jestem przekonany ze wiem o nim ciut więcej niz ty i nie potrzebuje mu siepodlizywac pkt3) ty mi chciales po angielsku napisac zebym sie pouczyl a co to znaczy "som" ? pkt4) naucz sie polskiego - jak mozna napisac - za jakis czas wyszles - jak juz to mzoe "za jakiś czas wyjdziesz" zreszta raczej sie pisze "wyszedłeś" pomimo tego , ale nie wiem jak tam na wioskach
![]() |
#1452 | |
WIDZEWIAK
|
![]() Cytuj:
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
#1453 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pewnie price list niema sensu poczekamy az bedzie mozna kupic g arm za 10k a bohy za 8k przynajmniej nikt niebedzie juz huncil silniejszych potworow i wolne spawny beda, bo po co? nawet jak ci spadnie np rh to sprzedasz go za 5k i sie i tak niezwroci. |
|
![]() |
![]() |
#1454 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Taki jestes pewien? Bo mi wystarczy, ze znalem poprzednich ownerów postaci przez niego kupionych. 3. To byla tzw. ironia, jesli nic ci to nie mowi, polecam zajrzec na wikipedii. 4. patrz pkt 1. ![]() See ya.
The Chaotic Paladin Strong Enough To Lay You Down Ostatnio edytowany przez The Chaotic Paladin - 25-01-2007 o 16:13. |
|
![]() |
![]() |
#1456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Poziom: 95~
|
![]() @Olik
Nikt nie bedzie sprzedawal bohow za 8k ani rh za 5k. Te itemy mozna sprzedac u Djinow za okolo 30k~ Popieram price liste, poniewaz teraz to byle jakie nooby 20 lvle+ lataja w bohah, g armach, c legach itp. Ceny zaczely bardzo szybko spadac w dol ( g arma mozna bylo kupic za 25k ) wiec musieli cos z tym zrobic. |
![]() |
![]() |
#1457 | |
WIDZEWIAK
|
![]() Cytuj:
Przynajmniej dobry loot z pk
|
![]() |
![]() |
#1458 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra?
|
![]() Jeżeli wszyscy będą sie trzymać price listy to skończy sie noszenie lepszego eq na 25 lvl "bo ktoś sobie kase na allegro kupil"... W sumie też popieram price list, chociaż większość noobów jej nie zobaczy i dalej będą sie licytowac...
|
![]() |
![]() |
#1459 |
Użytkownik Forum
|
![]() trzeba tepic noobow, a co do djinow to nooby, ktorzy niemaja djin questa/sa facc i niemaja kumpli ktorzy mogliby im sprzedac te itemsy u djina beda sprzedawac taniej taniej i coraz taniej teraz przeciez mozna kupic itemy taniej sprzedawane niz u djina bezproblemowo
|
![]() |
![]() |
#1460 |
Użytkownik Forum
|
![]() niezle by bylo jakby mozna by sprzedawac wiecej itemow u djina i za większe pienioądze , moze to by poprawilo gospodarke