![]() |
#1442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() @Colak
Ja mogę być łowcą: Imię: Kogucik lub Chien. Outfit: ![]() Profa: Jest z Zakonu który tępi smoki.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kogucik302 - 28-06-2007 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mogę być ostatnim z łowców:
Nick: Yachiro Out: ![]() Ostatnio edytowany przez Zeberek - 21-06-2007 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sword Fighter
Profesja: Knight
Świat: Danera
![]() |
![]() Brakuje mi jeszcze:
1 jasnowidza żone głównego bohatera, 1 żołnież - Raph=Darkss 2 żołnież - Colak 3 żołnież - Qubik 1 bandyta - Pedziej (prosze o szybkie doręczenie outfitu) 2 bandyta - poprostu pitbul Biedak - La hire Zrobić sobie outfity jak ktoś moze. Biedaka, jasnowidza i żone zrobie ja. Bandyci i żołnieże niech zrobia sami albo skożystaja z zamówienia
Ostatnio edytowany przez Patrykusss - 23-06-2007 o 06:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() @up
Ja moge być bandytom outa dam później
![]() |
#1447 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Patrykusss
Moge być żołnieżem. Nick: Sullivan ![]() Outfit może zostać użyty TYLKO za pozwoleniem!!! [Pozwalam ![]() Ostatnio edytowany przez Colak - 22-06-2007 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() @Patrykusss : Mogę być biedakiem? Nick La Hire
![]()
![]() |
#1450 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Imię: Sword Fighter
Świat: Danera
![]() |
![]() @La hire
Jesteś biedakiem, @Poprostu Pitbul Zrob jeszcze z tyłu i prawej ten outfit. A jeszcze jedno na imie będziesz mniał pitbul ok?
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() Otwieram rekrutacje;
Potrzebuje 2 ludzi. Dobro: Wojownik-Treatios Zło: Zdrajca-Aress Formularz- Nick: Profesja: Historia: outfit: Nietoleruje nicków takich jak-Małpka232 czy Debilek. Rekrutacja zakończona @down Tyle ze zmienie troche bo wojownik to wojownik wali z miecz itp. Ostatnio edytowany przez Sarix - 29-06-2007 o 12:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Guest
|
![]() Chce byc tym dobrym wojownikiem.
Nick: Treatios Profesja: Arcymag światła Historia: Wychowany przez mnichów z klasztoru światła. Outfit: Mage full z spirit wandem |
![]() |
![]() |
#1455 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poszukuję kilku(nastu?) ludzi:
Forma podania: Imię: Outfit: Profesja: Strona: Bractwo Lwich Mieczy(dobro,ludzie), armia elfia (dobro,elfy), barbarzyńca (raczej zło) Aha i jakbym skończył tego fejka (oby się udało) to planuję kolejną część...więc niektóre postacie pozostaną . @3x down: Co to za kropki xD...Weź to popraw @4xdown i wszyscy którzy są przyzwyczajeni do tych "Historii": Nie,historia nie jest potrzebna(no chyba że ktoś chce)
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 28-06-2007 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Użytkownik Forum
|
![]() X-Zero.
Imię: Enelas Out: ![]() Profa: Mag Ognia Strona: Te elfy dobre ![]() Edit: masz również ataki. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez -Joe- - 28-06-2007 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Guest
|
![]() @X-Zero
Szef Bandytow. Imie: Patrickus Out: [IMG] ![]() Profesja: Skryptobujca Opis: Patrickus byl synem szlachcica jego ojciec zbiral gwiazdki z calego swiata kiedy jego ojciec zostal zabity z rak bandytow syn wziol wszystkie gwiazdki i wyruszyl w swiat. Dobrze by bylo gdyby walczyl on gwiazdkami z tibi 8.0 |
![]() |
![]() |
#1459 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() X-Zero
Imie: Shalaan Outfit: ![]() Profesja: Tancerz Ostrzy Historia: Ech jest konieczna?Po prostu jest w tej armii elfów...ale jak ci jest potrzebna to napisz ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Poziom: 21
|
![]() @X-Zero
Nick:Ibracnus Profesja ![]() Outfit: ![]() ![]() ![]() Strona:Bractwo Lwich Mieczy @Down Już poprawiłem, wojownik światła. Ostatnio edytowany przez Ibracnus - 28-06-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |